Staatsloterij Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Staatsloterij klantenservice?

Bel nu Bel nu

Staatsloterij Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Staatsloterij. 

Waarom Staatsloterij bellen?

U wilt weten of u gewonnen heeft

Bel het Staatsloterij telefoonnummer wanneer niet precies weet hoe u uitvindt of u een prijs heeft gewonnen bij de Staatsloterij. De klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u zelf kunt uitzoeken of u gewonnen heeft.

U wilt meer uitleg over de maandelijkse trekking

Heeft u een automatisch lot maar begrijpt u niet helemaal hoe het spel Staatsloterij werkt? De jackpot? De XL? 1/5 lot? Neem contact op met Staatsloterij klantenservice en de medewerker kan u meer informatie en uitleg geven en uw vragen beantwoorden.

U wilt meer informatie over uw account

U kunt het Staatsloterij nummer bellen wanneer u vragen heeft over uw account? Waarom een account verplicht is? Of bent u uw wachtwoord kwijt? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het Staatsloterij account en u helpen met uw account.

Welke goede doelen hebben geld ontvangen

Neem contact op via het Staatsloterij telefoonnummer wanneer u nieuwsgierig bent welke doelen geld hebben ontvangen van de Nederlandse Loterij (waar de Staatsloterij onderdeel van is). De klantenservice kan u meer informatie hierover geven.

U wilt een lot in een winkel kopen

Wilt af en toe meespelen met de Staatsloterij en geen account? Wilt u een papieren Staatslot kopen? Maar weet u niet waar u deze bij u in de buurt kunt kopen. Bel het Staatsloterij telefoonnummer. De klantenservice kan bij het vinden van een winkel bij u in de buurt.

U gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt dit doorgeven aan de Staatsloterij? Neem contact op met de Staatsloterij klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over het wijzigen van uw adres in uw account.

Contact met Staatsloterij via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice van Nederlandse Loterij sturen via het contactformulier. De Staatsloterij is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Kies 'Staatsloterij' en vul het formulier in en stel uw vraag. De klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Staatsloterij via contactformulier

Contact met Staatsloterij via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

De Staatsloterij heeft een Facebook-pagina waar zij nieuwsberichten delen over de verschillende doelen die de Staatsloterij ondersteunt. De Staatsloterij klantenservice is via Facebook Messenger te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Zij zullen proberen binnen 24 uur een reactie te geven.

Contact met Staatsloterij via Facebook

Contact met Staatsloterij via Twitter

Bekijk Staatsloterij op Twitter

De klantenservice van Staatsloterij is ook actief op Twitter. Hier delen zij Tweets met nieuws en acties van de Staatsloterij. De klantenservice is via twitter te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur en in het weekend van 10:00 van 17:00 uur en zullen proberen binnen 8 uur een reactie te geven.

Contact met Staatsloterij via Twitter

Staatsloterij op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Staatsloterij heeft ook een eigen Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s met nieuwsberichten en acties van de Staatsloterij. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Staatsloterij klantenservice via Instagram.

Staatsloterij op Instagram

Staatsloterij op Linkedin

Bekijk Staatsloterij op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van de Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij deel van uitmaakt, staan verschillende nieuwsberichten over werken bij de Nederlandse Loterij, verschillende vacatures en berichten over Nederlandse sporters. U kunt de Staatsloterij niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

Staatsloterij op Linkedin

Staatsloterij op Youtube

Bekijk Staatsloterij op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Staatsloterij kunt u onder andere video’s met de trekkingsuitslagen, de reclames van de Staatsloterij en andere video’s bekijken. Het is niet mogelijk om via Youtube rechtstreeks contact met Staatsloterij klantenservice op te nemen.

Staatsloterij op Youtube

Meer informatie over Staatsloterij

Staatsloterij B.V. is een dochtervennootschap van Nederlandse Loterij B.V. Van 1992 tot 2018 organiseerde de rechtsvoorganger Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS de Staatsloterij). Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland. Titel II van de Wet op de kansspelen is een regeling met betrekking tot de oprichting van de Stichting (Wet Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij) hieronder is de oprichting van SENS geregeld. Deze titel II bepaalt dat ten minste 60% van de door de deelnemers betaalde inleg aan brutoprijzen wordt uitgeloofd, en dat de opbrengst na aftrek van de prijzen en kosten aan de Staat wordt afgedragen. De Beschikking Staatsloterij geeft nadere regels. De geschiedenis van de Staatsloterij gaat terug naar 1726. In dat jaar werd de voorloper van de Staatsloterij, de Generaliteitsloterij, opgericht. In die tijd werden loterijen vaak gebruikt door lagere overheden om extra fondsen te werven en in 1726 besloot men om al deze verschillende loterijen samen te voegen in een collectieve loterij. In 1848 is de naam van de Generaliteitsloterij gewijzigd in Nederlandse Staatsloterij. De eerste Generaliteitsloterij-trekking vond plaats in de Ridderzaal in Den Haag en er waren 120.000 loten verkocht. De 1ste Generaliteitsloterij-hoofdprijs bij deze 1ste trekking was 30.000 gulden (ƒ30.000). Dat zou nu enkele miljoenen euro’s zijn. Met dat bedrag kon je een grachtenpand of rederij kopen. De jackpot is in oktober 1994 ingevoerd en in 2001 startte de Staatsloterij met Dayzers, een wekelijkse loterij (in 2012 overgegaan in het Miljoenenspel). In 2016 zijn de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij en de Stichting de Nationale Sporttotalisator (De Lotto) samen onder de naam Nederlandse Loterij. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van de Staatsloterij te bereiken?

Niet meer zoeken naar een telefoonnummer maar ons het werk laten doen. Daar zijn wij van Klantenservicedirect voor! Wij kunnen u meteen doorverbinden! Hoe gemakkelijk moeten wij het u nog maken? Gewoon bellen naar Klantenservicedirect en wij zorgen voor een doorverbinding naar de Staatsloterij. U kunt dan uw vragen aan hun stellen. 

Hoe komt het dat het telefoonnummer van de Staatsloterij zo lastig te bereiken is?

Het is in het digitale tijdperk soms niet makkelijk om het goede telefoonnummer te vinden. Het wil wel eens gebeuren dat er ergens een verkeerd nummer staat. Wij zijn er zeker van het juiste nummer te hebben. Dat is voor u super fijn omdat u meteen doorverbonden kunt worden en niet meer hoeft te zoeken.  

Via welke kanalen kan ik de Staatsloterij bereiken?

Het is voor u ook mogelijk om via Facebook Messenger of Twitter in contact te treden met de Staatsloterij. Dit kunt u doen op werkdagen van 9.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend kan dit van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zij proberen om binnen acht uur u een reactie te geven. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.