STRATO Klantenservice

Bent u op zoek naar de STRATO klantenservice?

Bel nu Bel nu

STRATO Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-14:00
Dinsdag
10:00-14:00
Woensdag
10:00-14:00
Donderdag
10:00-14:00
Vrijdag
10:00-14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij STRATO. 

Waarom STRATO bellen?

U wilt meer informatie over uw contract

Bel het STRATO telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw contract en een factuur. Als u niet precies begrijpt wat service-pin is of deze vergeten bent. De klantenservice kan u meer uitleg geven waar u uw service-pin vindt en aan de hand van uw gegevens uw contract en facturen opzoeken.

U wilt meer informatie over hosting

Wilt u meer weten over het instellen van e-mailadressen, website-apps of DNS-items? Neem contact op met STRATO klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven en in contact brengen met een specialist.

U wilt een webpagina gaan bouwen

U kunt het STRATO nummer bellen wanneer wilt starten met het bouwen van uw webpagina en niet precies weet waar en hoe u moet starten. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven waar u algemene instructies en informatie kunt vinden.

U wilt overstappen naar STRATO

Overweegt u om over te stappen naar STRATO hosting services, maar heeft u nog vragen? Bel het STRATO telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en advies geven omtrent het overstappen naar STRATO.

U wilt meer informatie over de beveiliging

U kunt het STRATO nummer bellen wanneer u vragen heeft over de beveiliging van de gegevens tussen uw lokale computer en uw webspace bij STRATO. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de beveiligingsmogelijkheden van de verbinding en de gegevens.

Uw server is niet bereikbaar

Neem contact op met STRATO klantenservice wanneer uw server niet bereikbaar is. STRATO klantenservice kan u meer uitleg geven over mogelijke oorzaken en u ondersteunen bij het oplossen van het probleem met uw server.

Contact met STRATO via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar STRATO klantenservice sturen via het contactformulier. Kies het onderwerp waarover u een vraag heeft, vul uw gegevens in en stel uw vraag. Verstuur het contactformulier en STRATO klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met STRATO via contactformulier

Contact met STRATO via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

STRATO heeft een speciale service Facebook-pagina ‘STRATO helpt’ waar STRATO Support uw vragen van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:30 uur beantwoordt. U kunt hier uw STRATO-supportaanvraag via Facebook Messenger indienen. STRATO deelt op Facebook ook vele verschillende tutorials voor het ontwikkelen van websites en informatie over de diensten en producten van STRATO.

Contact met STRATO via Facebook

Contact met STRATO via Twitter

Bekijk STRATO op Twitter

STRATO heeft ook een ‘STRATO helpt’ Twitter-pagina waar zij diverse tutorials voor het ontwikkelen van websites en informatie over de diensten en producten van STRATO delen. Het STRATO Support team is van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:30 uur bereikbaar op Twitter. U kunt hier uw STRATO-supportaanvraag indienen via DM.

Contact met STRATO via Twitter

STRATO op Linkedin

Bekijk STRATO op Linkedin

Op de Duitstalige Linkedin-pagina van STRATO vindt u diverse algemene berichten over STRATO en de diensten en producten die zij leveren. STRATO klantenservice is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

STRATO op Linkedin

STRATO op Youtube

Bekijk STRATO op Youtube

Op het Youtube-kanaal van STRATO ziet u diverse video’s met betrekking tot STRATO en webhosting. STRATO deelt hier diverse tutorials en andere informatieve video’s over diensten en producten die STRATO levert. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met STRATO klantenservice.

Meer informatie over STRATO

STRATO is een Duits internetbedrijf gevestigd in Berlijn. STRATO is biedt webhosting, (virtuele) servers, cloudopslag, domeinnamen en bedrijfsproducten zoals Software as a Service aan. STRATO is in 1997 opgericht en voortgekomen uit een bedrijfsadviesbureau van Marc Alexander Ullrich en Norbert Stangl. STRATO is sinds 2006 actief in Nederland, Italië, Spanje, Frankrijk en Groot-Brittannië. STRATO bezit datacenters in Berlijn en in Karlsruhe. In deze datacenters staan ruim 60.000 servers met 4 miljoen domeinnamen. Sinds 2008 lopen de datacenters qua elektriciteitsvoorziening volledig op waterkracht. STRATO is geregeld verkocht en overgenomen. De eerste verkoop was in 1998 toen de oprichters STRATO aan Teles verkochten. Vervolgens heeft Teles het bedrijf in eind 2004 verkocht aan freenet AG.  In 2009 is STRATO overgenomen door Deutsche Telekom. In 2017 heeft United Internet STRATO weer overgenomen van Deutsche Telekom en sindsdien is STRATO onderdeel van United Internet.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.