Subway Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Subway?

Bel nu Bel nu

Subway Contact

Telefoonnummer
Adres
IJdock 27 (9th floor), 1013 MM Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Subway. 

Waarom Subway bellen?

Hoe werkt de cateringservice van Subway?

Neem contact op met Subway klantenservice wanneer u erover denkt om gebruik te maken van Subway Catering voor op kantoor of een feestje thuis. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de cateringservice van Subway.

Hoe kunt u een Subway sandwich samenstellen?

U kunt het Subway nummer bellen wanneer u voordat u een Subway sandwich gaat bestellen, eerst wilt bekijken wat precies de mogelijkheden zijn qua soorten brood, beleg, salade en eventueel de saus op uw sandwich. Subway klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u uw persoonlijke Subway sandwich online kunt samenstellen.

U heeft een klacht

Bel het Subway telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over Subway of een filiaal van Subway. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het indienen van een klacht bij Subway.

U heeft vragen over ingrediënten

U kunt het Subway nummer bellen wanneer u een vraag heeft over één van de producten van Subway. Heeft u een voedselallergie? Wilt u weten welke ingrediënten worden gebruikt? Subway klantenservice kan uw vragen beantwoorden of uitleggen waar u de informatie kunt vinden.

Zoekt u werk?

Neem contact op via het Subway telefoonnummer als u werk zoekt en benieuwd bent naar de mogelijkheden bij Subway. Op het hoofkantoor of bij u in de buurt? Subway klantenservice kan u meer informatie geven over de vacatures bij Subway en hoe u kunt solliciteren.

Overweegt u een Subway te gaan franchisen?

Wilt u een eigen Subway starten? Wilt u meer informatie over de franchise van Subway? De voorwaarden? Bel het Subway nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over waar u deze informatie kunt vinden en overleggen voor een afspraak.

Contact met Subway via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Subway klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies het onderwerp ‘Restaurant Feedback’ of ‘Subway Rewards Feedback’, het restaurant waarover u feedback wilt geven en vul de overige gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Subway klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Subway

Neem contact op via Facebook

Subway heeft een Facebook-pagina. Hier vindt u de aanbiedingen en promoties en andere leuke informatie vinden met betrekking tot Subway restaurants. Subway klantenservice bereikbaar via Facebook Messenger. Subway klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Via Twitter in contact met Subway

Contact opnemen via Twitter

Subway heeft een Twitter-pagina waar zij aanbiedingen en promoties Subway restaurants Tweeten. Zij reageren ook op berichten van klanten en u kunt een DM naar Subway klantenservice sturen. Zij zullen zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina Subway

Bekijk Instagram-pagina

Subway heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over aanbieding, promoties en producten uit het Subway menu. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder bijvoorbeeld ‘Your Favorite’, ‘TV Commercials’, ‘Vote’ en Salades’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Subway klantenservice.

Subway op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van Subway is geheel gericht op personen die geïnteresseerd zijn in het eventueel franchisen van een Subway vestiging. Er zijn geen posts, noch vacatures gepubliceerd op de Linkedin-pagina en ook de klantenservice van Subway is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Subway

Bekijk Subway op Youtube

Subway heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met de diverse sandwiches die Subway verkoopt, maar ook TikTok video’s van klanten. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Subway klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Subway

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen waar sandwiches worden verkocht. Het verschil met veel andere broodjeszaken dat klanten hun eigen sandwich kunnen laten stellen. Subway werkt met franchisenemers en is over de hele wereld in alle werelddelen aanwezig. De Subwayformule is door Fred DeLuca bedacht. Hij wilde verse broodjes verkopen om zijn studie mee te financieren. Daarop leende hij geld van familievriend Peter Buck, en daarmee is hij Peter's Super Submarines in Bridgeport (Connecticut) gestart. Een jaar later richtten de mannen samen Doctor's Associates Inc. op. DeLuca’s familie moest geregeld helpen in de zaak en door de jaren heen groeide het aantal zaken. In 1974 is DeLuca overgestapt op de franchiseformule en vanaf dat moment groeide het aantal zaken. In 1988 werd al de duizendste Subway geopend. In 1968 is de naam van het bedrijf veranderd in Subway. In 1978 is de eerste Subway vestiging in Fresno, Californië (VS) geopend. De eerste Subway in het buitenland is in december 1984 geopend in Bahrein. Subway verscheen pas in 2000 in Nederland met de eerste Subway in Nederland in Eindhoven. Fred DeLuca is op 14 september 2015 overleden aan leukemie en zijn zus heeft Subway van hem overgenomen. Naast de sandwiches verkoop Subway ook wraps, salades, maar ook koeken, donuts, cakejes.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.