Sunny Cars Contact

Bent u op zoek naar de Sunny Cars klantenservice?

Bel nu Bel nu

Sunny Cars Bellen

Telefoonnummer
Adres
Diakenhuisweg 21, 2033 AP Haarlem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
09:00-20:00
Zondag
09:00-20:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sunny Cars. 

Waarom Sunny Cars bellen?

Er is schade aan de huurauto

Bel het Sunny Cars telefoonnummer wanneer u schade aan de auto ontdekt. Sunny Cars klantenservice kan u uitleggen wat u moet doen en hoe Sunny Cars met dit schadezaken omgaat en wat het schadebeleid is.

U heeft iets in de huurauto laten liggen

Heeft u per ongeluk wat spullen in de huurauto laten liggen en wilt u weten hoe u deze terug kunt krijgen? Bel het Sunny Cars klantenservice nummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe u verloren voorwerpen weer terug kunt krijgen.

U wilt weten wat er gebeurt wanneer u de huurauto ophaalt

Wilt u meer informatie en uitleg over het ophalen van de huurauto bij Sunny Cars? Neem dan gerust contact op met Sunny Cars. De klantenservicemedewerker kan al uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over onder andere welke documenten u mee moet nemen?

U heeft een kinderzitje nodig

Bel het Sunny Cars telefoonnummer wanneer u wilt weten of een kinderzitje bij kunt huren, of misschien andere extra’s die u nodig denkt te hebben. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe de extra’s kunt regelen.

U wilt meer informatie over de waarborg

Bel het Sunny Cars telefoonnummer wanneer meer wilt weten over de waarborg. Hoeveel bedraagt de borg? Hoe ontvangt u de borg terug? De klantenservicemedewerker van Sunny Cars kan al uw vragen over de waarborg en de autohuur beantwoorden.

U wilt uw huurauto op een andere Sunny Cars locatie inleveren

Wanneer u de Sunny Cars huurauto op een andere locatie inleveren en niet zeker weet of dat kan en/of mag. Neem dan contact op via het Sunny Cars telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie geven over het inleveren van de huurauto op een andere locatie en hoe u dit kunt regelen.

Contact met Sunny Cars via Facebook

Sunny Cars op Facebook bekijken

Sunny Cars heeft een Facebook-pagina met handige autohuurtips, inspiratie voor roadtrips en vakanties, maar ook aanbiedingen en winacties van Sunny Cars. De klantenservice van Sunny Cars is 24 uur per dag bereikbaar via Facebook Messenger. Sunny Cars klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Sunny Cars via Facebook

Contact via Twitter met Sunny Cars

Twitter-pagina Sunny Cars bekijken

De klantenservice van Sunny Cars is ook actief op Twitter via @Sunnycars_NL. U kunt via de Twitterpagina of een DM contact met Sunny Cars klantenservice opnemen. Op de Twitter-pagina van Sunny Cars staan Tweets van Sunny Cars en ook vragen en antwoorden van klanten.

Contact via Twitter met Sunny Cars

Sunny Cars op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Sunny Cars heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s over het huren van een auto bij Sunny Cars, tips en algemene informatie. Het is niet mogelijk een DM naar Sunny Cars klantenservice te sturen via Instagram.

Sunny Cars op Instagram

Sunny Cars op Linkedin

Sunny Cars op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Sunny Cars vindt u een aantal informatieve berichten over Sunny Cars als bedrijf, maar ook nieuwsberichten en tips over het huren van een auto bij Sunny Cars. Helaas is Sunny Cars klantenservice niet direct bereikbaar via Linkedin.

Sunny Cars op Linkedin

Sunny Cars op Youtube

Youtube-kanaal bekijken

Op het Youtube-kanaal van Sunny Cars staan een aantal korte en informatieve video’s over het huren van een auto bij Sunny cars. U kunt Sunny Cars niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Sunny Cars op Youtube

Sunny Cars Blog

Sunny Cars Blog lezen

Sunny Cars heeft een Blog website waar u leuke blogs en artikelen kunt lezen met tips over het huren van auto’s of reistips en leuke blogs over diverse bestemmingen. Sunny Cars klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via deze website.

Pinterest-pagina Sunny Cars

Pinterest-pagina bekijken

Sunny Cars is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen. Sunny Cars klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Pinterest-pagina Sunny Cars

Vimeo-kanaal Sunny Cars

Sunny Cars op Vimeao bekijken

Naast het Youtube-kanaal heeft Sunny Cars ook een Vimeo-kanaal met informatieve video’s over het huren van een auto bij Sunny Cars. Sunny Cars klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Vimeo.

Meer informatie over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht door Kai Sannwald, de CEO en eigenaar van Sunny Cars. Hij zag de mogelijkheid van het aanbieden van autohuur via reisbureaus. Vervolgens heeft Sunny Cars het pre-paid autohuurproduct geintroduceerd, dat heet nu ‘All-in autohuurformule’ waarbij de klant een all-inclusive huursom betaalt en een voucher ontvangt waarmee de huurauto kan worden opgehaald. Vervolgens heeft Kai Sannwald een slim online reserveringssysteem gebouwd wat het boeken van een huurauto simpeler maakt voor de reisbureaus, maar ook voor de klanten. Sunny Cars richt zich op de reisbranche in Duitsland en Nederland, maar ook in België, Oostenrijk en Zwitserland. De huurauto’s kunnen worden gereserveerd via reisbureaus, affiliates, online touroperators en natuurlijk de eigen website. Sunny Cars werkt ook samen met andere partijen, zoals Alamo, Budget en Europcar. Sunny Cars is actief in meer dan 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen. Het motto van Sunny Cars is ‘Rent a Smile’, het doel van Sunny Cars is een glimlach op het gezicht van iedere huurder.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

Rene Bisschops

07.12.2022

De goedkoopste auto boeken direct op sunnycars.nl voor een weekje Portugal Faro kost € 428,- en als ik met Google zoek op autohuren Portugal en ik klik dan sunnycars.nl aan kost de voordeligste auto € 166,- Onacceptabel groot verschil!

Sunny Cars

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.