Sunparks Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Sunparks?

Bel nu Bel nu

Sunparks Contact

Telefoonnummer
Adres
Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle aan de Ijssel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-19:00
Dinsdag
09:00-19:00
Woensdag
09:00-19:00
Donderdag
09:00-19:00
Vrijdag
09:00-19:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sunparks. 

Waarom Sunparks bellen?

Hoe boek ik online bij Sunparks?

Bel het Sunparks telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online accommodatie bij Sunparks kunt boeken. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online boeken bij Sunparks.

U wilt meer informatie over de Sunparks cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Sunparks ontvangen? Wilt u uw Sunparks cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Sunparks klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Sunparks cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

U kunt het Sunparks nummer bellen wanneer u vragen over uw boeking. Wilt u uw boeking wijzigen? Of moet u onverwachts uw boeking annuleren? Kan dat? Zijn er kosten verbonden aan annuleren of wijzigen van boekingen? Sunparks klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigings- en annuleringsbeleid.

Wat zijn de incheck & uitchecktijden?

Wilt u weten hoe laat u kunt inchecken bij uw vakantiehuis kampeerplaats en wanneer u het huis/de kampeerplek moet verlaten? Neem contact op via het Sunparks telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de tijdstippen van in- en uitchecken.

Mogen we ons eigen bedlinnen meenemen?

Heeft u bij Sunparks geboekt en zou u graag uw eigen beddengoed en handdoeken meenemen? Mag dat? Sunparks kan nagaan of dat u zelf uw linnen mee mag brengen naar uw vakantieverblijf in het park waar u heeft geboekt. Dit mag namelijk niet in alle parken.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

U kunt het Sunparks nummer bellen wanneer u vragen over meenemen van een huisdier. Kan dat? Zo ja? Hoe kunt u achterhalen in welke vakantiehuizen en meebrengen van een huisdier geen probleem is? Sunparks klantenservice kan u meer uitleg geven over het meebrengen van een huisdier naar vakantiehuizen van Sunparks.

Hoe wilt u contact opnemen met Sunparks?

Facebook-pagina Sunparks

Neem contact op via Facebook

Sunparks heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Sunparks en acties van Sunparks. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Sunparks klantenservice. Men is gedurende de openingstijden bereikbaar via Facebook.

Via Twitter in contact met Sunparks

Contact opnemen via Twitter

Sunparks heeft een Twitter-pagina met één Tweet uit 2015. U kunt een DM naar Sunparks klantenservice sturen. Op de pagina staat aangegeven dat Sunparks klantenservice gedurende normale openingstijden bereikbaar is voor vragen of opmerking.

Meer informatie over Sunparks

Sunparks is een merknaam voor vakantieparken van het Nederlandse Sunparks Center Parcs Europe. Sunparks valt onder het beheer van de Franse organisatie Pierre & Vacances Center Parcs Group. Sunparks maakt onderdeel uit van een "tweemerkenstrategie", wat betekent dat vanaf 2009 er twee merken worden gehanteerd: Center Parcs en Sunparks. Sunparks is in 1981 ontstaan Sun International, Sunclub Groendijk opende. In 1987 is plan van Sunparks ontstaan toen er in De Haan een tweede park is gebouwd. Dit park had een overdekt parkcentrum en was daardoor beter geschikt voor alle weersomstandigheden. Dit idee was voornamelijk gebaseerd op de pionier van Center Parcs. In 1992 er een park in de Ardennen, Sunparks Vielsalm geopend en in 1994 volgde vervolgens Sunparks Rauwse Meren, tegenwoordig bekend als Sunparks Kempense Meren (dit ligt in het Antwerpse Mol). Het plan was om uit te breiden naar tien parken, maar men is nooit verder gekomen dan vier vakantieparken. Uiteindelijk is Sun International in 1997 verkocht. Sunparks maakt geen onderdeel uit van de deal omdat men dacht dat het verliesdragend en dus onverkoopbaar was. Mark Vanmoerkerke, de zoon van de voormalige directeur, de vakantieparken toen overgenomen en hij heeft ervoor gezorgd dat Sunparks van zwaar verlieslatend naar een relatief gezond Sunparks is omgezet. In 2006 is Sunparks gaan onderhandel met de Sunparks (RP Holidays) over een overname van de parken. De onderhandelingen liepen vast en de volledige groep met vier parken is in 2009 overgenomen door het Franse Pierre & Vacances en is toen onder het management van Center Parcs Europe geplaatst. Center Parcs moest het merk voor het topsegment (vijf sterren) worden en het merk Sunparks zou worden gebruikt om het middensegment (drie en vier sterren) te bedienen. Er is heen en weer gewisseld met de verschillende parken. Sinds eind 2017 beheert Sunparks nog 2 parken: Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee (België).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.