Sunweb Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Sunweb klantenservice?

Bel nu Bel nu

Sunweb Bellen

Telefoonnummer
Adres
Bahialaan 2, 3065 WC Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sunweb. 

Waarom Sunweb bellen?

U wilt weten welke documenten u nodig heeft

Bel het Sunweb telefoonnummer wanneer binnenkort op vakantie gaat en niet precies welke documenten en formulieren u bij u moet hebben om naar uw bestemming te reizen. Sunweb klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan naar welk land u reist en welke formulieren, formaliteiten en documenten u nodig heeft.

U wilt geld terug voor uw voucher

Heeft u een voucher ontvangen, maar wilt u eigenlijk toch liever uw geld voor uw boeking bij Sunweb. Neem contact op met Sunweb klantenservice kan u uitleggen hoe u het teruggaafverzoek voor een voucher kunt indienen. Als u al een verzoek heeft gedaan, dan kan de klantenservice aan de hand van uw gegevens nagaan wanneer u uw geld terug zou moeten krijgen.

U wilt een auto huren via Sunweb

Heeft u vragen over het huren of bijboeken van het huren van een auto? Of de voorwaarden van het huren van een auto? Bel het Sunweb telefoonnummer de klantenservice kan u meer informatie verstrekken en uitleg geven over bijvoorbeeld de voorwaarden en het proces van huren van een auto via Sunweb.

U wilt informatie over betalen

Wilt u meer informatie over betalen van uw boeking bij Sunweb? Of het betalen in termijnen? Of over vroegboekkortingen? Neem contact op via het Sunweb telefoonnummer. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over betalen bij Sunweb.

U wilt meer weten over de Sunweb App

Heeft u al een account bij Sunweb maar denkt u erover om de Sunweb App te gaan gebruiken? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Sunweb App. Bel het Sunweb klantenservice nummer en de medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over de voordelen van de Sunweb App en hoe u deze kunt downloaden.

U heeft een klacht

Heeft u een klacht over de services of diensten van Sunweb? Neem contact op via het Sunweb telefoonnummer. De klantenservice kan u precies uitleggen hoe het indienen van een klacht dient te gebeuren, en hoe en waar u de klacht dient in te dienen.

Contact met Sunweb via WhatsApp

WhatsApp Sunweb

U kunt rechtstreeks berichten naar Sunweb klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Sunweb is 06-83527625. Sunweb klantenservice bereikbaar voor vragen op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact met Sunweb via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Sunweb heeft een Facebook-pagina met acties en nieuwtjes over reizen en Sunweb. De klantenservice van Sunweb is via Facebook-Messenger bereikbaar voor vragen op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact met Sunweb via Twitter

Bekijk Sunweb op Twitter

De klantenservice van Sunweb is ook actief op Twitter. Zij delen hier informatie, nieuwtjes en acties over reizen, vakantie en Sunweb. U kunt een DM naar Sunweb klantenservice sturen. De klantenservice van Sunweb is via Twitter bereikbaar voor vragen op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Sunweb op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Sunweb heeft ook een Instagram-pagina. Het is een internationale Engelstalige pagina leuke en mooie vakantiefoto’s delen. U kunt uw vakantiefoto’s ook met Sunweb delen via #sunweb en #creatingmemories. Het is niet mogelijk om rechtstreek contact op te nemen met Sunweb klantenservice via Instagram.

Sunweb op Linkedin

Bekijk Sunweb op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Sunweb delen zij berichten over actuele zaken en activiteiten van en rondom Sunweb Nederland. Verder vindt u hier ook de actuele vacatures bij Sunweb. De klantenservice van Sunweb Nederland is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Sunweb op Youtube Bekijk Sunweb op Youtube

https://www.youtube.com/sunweb

Op het Youtube-kanaal van Sunweb staan diverse video’s met tips, adviezen en informatie over reizen en vakantie met Sunweb. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Reistips from Sunweb Guides’, ‘Smakelijk vakantie: recepten’, ‘Souvenir Verhalen’, en de ‘Vakantiepilot naar Rhodos (experimentele eerste vakantiereis tijdens de Covid pandemie)’.

Sunweb op Pinterest

Bekijk Sunweb op Pinterest

Sunweb is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen waarmee zij hope dat u inspiratie opdoet voor uw droomvakantie of uw volgende in de zon of in de sneeuw, ver weg of dichtbij. Sunweb klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Een brief schrijven aan Sunweb

Het postadres is:

Postbus 1439
3000 BK Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Sunweb op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Sunweb

De Sunweb Group is een reisorganisatie, die onder verschillende merken vakanties binnen en buiten Europa aanbiedt. De Sunweb Group is ontstaan uit de in 1991 opgerichte GoGo Tours BV. Vervolgens is men met merk Suntext Vliegreizen een nieuw merk gestart en met de opkomst van het internet is de naam veranderd in Sundio Group. Na verschillende overnames van andere reisorganisaties en het wisselen van handen van meerderheidsbelangen kwam het bedrijf uiteindelijk weer volledig in handen van de Sundio Group en is de naam van het bedrijf, na de overname door de investeringsmaatschappij Tri Tot, in 2018 gewijzigd in Sunweb Group. De Sunweb Group is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor van Sunweb staat in Zürich, Zwitserland. Het Nederlandse kantoor staat in Rotterdam.  De Sunweb Group is in Nederland actief met de merknamen Sunweb, Eliza was here, GOGO, Beachmasters, Bizztravel, Husk, X-travel, Sudtours en Primavera Reizen. Onder de verschillende labels worden reizen verkocht naar meer dan 15 vakantielanden binnen en buiten Europa. Sunweb biedt sinds 2000 vliegvakanties, wintersport reizen en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Sunweb is een direct seller, wat betekent dat de vakanties rechtstreeks via het internet of telefonisch aan de klant worden verkocht. 

Veelgestelde Vragen

Het antwoord op deze vraag is ontzettend makkelijk. Wij zorgen ervoor dat u meteen doorverbonden wordt zonder poespas. Meteen rechtstreeks met Sunweb en u hoeft niet te zoeken. Zoveel makkelijker kunnen wij het u dus maken. Geen zoeken meer maar via Klantenservicedirect een snel contact en u een snel antwoord op uw vraag.

Het antwoord op deze vraag is ontzettend makkelijk. Wij zorgen ervoor dat u meteen doorverbonden wordt zonder poespas. Meteen rechtstreeks met Sunweb en u hoeft niet te zoeken. Zoveel makkelijker kunnen wij het u dus maken. Geen zoeken meer maar via Klantenservicedirect een snel contact en u een snel antwoord op uw vraag.  

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Sunweb zo lastig te bereiken is?

Soms kan het ontzettend druk zijn en staat u een tijdje in de wachtrij. Door contact te zoeken via Klantenservicedirect is dit verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk contact met hen heeft. U kunt dan snel uw vragen stellen en een antwoord krijgen van Sunweb klantenservice. 

Sunweb is via diverse kanalen te bereiken. Dit is onder andere via WhatsApp waar ze op werkdagen van 9.00 tot 20.00 bereikbaar zijn en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze tijden zijn zij ook op Facebook en Twitter te bereiken. Liever een brief schrijven? Deze kunt u naar het postadres versturen.

Sunweb is via diverse kanalen te bereiken. Dit is onder andere via WhatsApp waar ze op werkdagen van 9.00 tot 20.00 bereikbaar zijn en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze tijden zijn zij ook op Facebook en Twitter te bereiken. Liever een brief schrijven? Deze kunt u naar het postadres versturen.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.