SVB Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van SVB?

Bel nu Bel nu

SVB Contact

Telefoonnummer
Adres
Van Heuven Goedhartlaan 1, 1181 KJ Amstelveen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij SVB. 

Waarom het SVB bellen?

U weet niet hoe u moet inloggen

Bel het SVB telefoonnummer wanneer u wilt inloggen, maar niet meer weet hoe u dit moet doen? Of u bent uw wachtwoord vergeten? Of weet u uw DigiD inlogcode niet meer? SVB klantenservice kan u misschien helpen en samen uitzoeken hoe u weer kunt inloggen.

U woont in het buitenland

Woont u in het buitenland en wilt uw AOW aanvragen? Neem contact op met SVB klantenservice en samen met de klantenservice medewerker van het SVB kunt u bespreken hoe en wat u (nog) moet regelen.

Kloppen uw gegevens niet?

Heeft u de indruk dat het SVB niet de juiste gegevens heeft? Ontvangt u berichten op een verkeer adres? Of helemaal niet? Bel het SVB nummer en de klantenservice kan u adviseren en uitleggen hoe u uw gegevens kunt controleren en eventueel wijzigen.

Wilt u remigreren?

Neem contact op via het SVB telefoonnummer als u er over denkt om te remigreren. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de remigratie-regeling(en) en waar u de betreffende informatie kunt opzoeken.

U heeft een klacht

Bel het SVB telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u uitleggen waar u uw klacht officieel kunt indienen en hoe de klachtenprocedure eruitziet.

Wat gebeurt er met uw AOW als uw partner overlijdt?

U kunt het SVB nummer bellen wanneer u meer informatie wilt en/of vragen heeft over de gevolgen wanneer uw partner overlijdt. Uw AOW zal wijzigen en SVB klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de gevolgen en waar u de correcte informatie hierover vindt.

Contact met het SVB via WhatsApp

WhatsApp het SVB

U kunt rechtstreeks berichten naar SVB klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Naam Bedrijf is 0610646363. SVB klantenservice is via WhatsApp bereikbaar tijdens de openingsuren op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Contact met het SVB via WhatsApp

Contact met SVB via Facebook

Bekijk SVB Facebook-pagina

SVB heeft een Facebook-pagina waar zij informatieve nieuwsberichten delen van de diverse regelingen die het SVB uitvoert zoals over de AOW en de Kinderbijslag. Maar ook leuke berichten over bijvoorbeeld populaire kindernamen, maar ook populaire voornamen van pensioengerechtigden. SVB klantenservice lijkt niet bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met SVB via Facebook

Contact met SVB via Twitter

Bekijk SVB op Twitter

SVB heeft een Twitter-pagina waar zij diverse berichten tweeten over onder andere de betalingsdagen van de AOW, Kinderbijslag en Anw. Zij retweeten ook berichten van andere organisaties en bijvoorbeeld populaire kindernamen. U kunt een DM naar SVB klantenservice sturen.

Contact met SVB via Twitter

Linkedin-pagina SVB

Bekijk SVB op Linkedin

De Linkedin-pagina van SVB is vooral gericht op werken bij het SVB en de initiatieven die het SVB daarin neemt. Verder vindt u hier de actuele openstaand vacatures bij het SVB. De klantenservice van SVB is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina van het SVB.

Linkedin-pagina SVB

SVB Youtube-kanaal

SVB op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van SVB staan diverse informatieve video’s over de werkzaamheden van het SVB en de verschillende regelingen waar het SVB verantwoordelijk voor is. De meeste video’s gaan over ‘Werken bij het SVB’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met SVB klantenservice.

SVB Youtube-kanaal

Meer informatie over SVB

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de oudste uitvoerder op het gebied van sociale zekerheid in Nederland. De geschiedenis van de SVB start in 1901 met de oprichting van de Rijksverzekeringsbank. De Rijksverzekeringsbank is de voorloper van de SVB en deze organisatie was verantwoordelijk voor de uitvoering van de eerste sociale verzekeringswet, de Ongevallen wet van 1901. De SVB is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de Algemene Ouderdomswet (AOW), Algemene Nabestaandenwet (Anw), Algemene Kinderbijslagwet (AKW), Aanvullende Inkomensvoorziening voor ouderen (AIO), overbruggingsregeling AOW (OBR), Remigratiewet (REM), Wet op het kindgebonden budget (WKB)/ Wet kinderopvangtoeslag (Wko), detacheringsverklaringen, uitvoering van vijf verschillende wetten en een regeling voor psychotherapie voor verzetsdeelnemers en oorlogsgetroffenen, Regeling Tegemoetkoming Asbestslachtoffers (TAS), Regeling tegemoetkoming niet loondienstgerelateerde slachtoffers van mesothelioom (TNS), Regeling persoonsgebonden budget Wlz en WMO (PGB). Zij bieden ondersteuning bij de Regeling persoonsgebonden budget WMO (PGB) UWV en het CAK en voeren werkzaamheden uit als verbindingskantoor voor Duitse zaken op het terrein van sociale verzekeringen en via een sociale ambtenaar in Marokko, Turkije en Spanje.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.