T-Mobile Klantenservice

Bent u op zoek naar de T-Mobile klantenservice?

Bel nu Bel nu

T-Mobile Klantenservice Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij T-Mobile. 

Waarom T-Mobile bellen?

U heeft interactieve TV van T-Mobile

Bel het T-Mobile klantenservice telefoonnummer wanneer u meer uitleg en/of informatie wilt over interactieve TV van T-Mobile. De klantenservice kan al uw vragen rondom interactieve TV en dergelijke beantwoorden.

Er zijn problemen met uw internet connectie

Neem contact op via het T-Mobile thuis klantenservice telefoonnummer als uw internet connectie verbroken is of niet goed werkt. De klantenservice zal aan de hand van uw gegevens uitzoeken hoe deze problemen opgelost kunnen worden.

U wilt uw nummer behouden

U kunt het T-Mobile nummer bellen wanneer u overstapt van provider of bijvoorbeeld van pre-paid naar een abonnement en graag uw ‘oude’ nummer wilt behouden. De klantenservice zal u helpen en meer uitleg geven hoe dit geregeld kan worden.

U wilt meer informatie over uw facturen

Neem contact op via het T-Mobile telefoonnummer wanneer u meer informatie of uitleg wilt over uw factuur(en). De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe u uw facturen kunt vinden en/of betalen.

U wilt graag bestelinformatie over uw nieuwe telefoon

Neem contact op met T Mobile klantenservice wanneer u bijvoorbeeld weten wanneer u nieuwe T-Mobile bezorgd wordt. U kunt samen overleggen of de bezorgdatum akkoord is of niet?

U wilt informatie over T-Mobile abonnementen

Bel het T-Mobile telefoonnummer wanneer u meer informatie en uitleg wil over de verschillende T-Mobile abonnementen. De klantenservice kan u helpen om uit te zoeken welk abonnement het best bij uw wensen past.

Chatten met T-Mobile

Chat met T-Mobile

U kunt rechtstreeks contact opnemen met T-Mobile Vaste diensten en T-Mobile Mobiele abonnementen via de chatbots van T-Mobile. U kunt hier terecht met vragen over de Thuis diensten (internet, telefonie en TV) en de mobiele diensten van T-Mobile.

Chatten met T-Mobile

Via Facebook contact met T-Mobile opnemen

Bekijk Facebook-pagina

T-Mobile heeft een Facebook-pagina waar u werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.30 uur bereikbaar is. Op de Facebook-pagina staan berichten over acties en activiteiten van T-Mobile Nederland, waar u ook op kunt reageren.

Via Facebook contact met T-Mobile opnemen

Contact met T-Mobile opnemen via Twitter

Bekijk T-Mobile op Twitter

T-Mobile heeft een Twitter-pagina met nieuwsberichten met acties, actualiteiten, waarschuwing en polls. U kunt via Twitter ook terecht met uw op werkdagen van 8:00 tot 00:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur.

Contact met T-Mobile opnemen via Twitter

T-Mobile contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

T-Mobile heeft ook een Instagram-pagina en zoals ze het zelf zeggen “Welkom bij #DeUnlimiteds”. T-Mobile deelt op Twitter alles over waar ze voor staan en wat er te ontdekken valt met hun netwerk. U vindt hier foto’s en berichten over activiteiten en acties van T-Mobile Nederland. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

T-Mobile contacteren via Instagram

T-Mobile op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van T-Mobile de actuele vacatures van T-Mobile. Verder staan hier video’s van activiteiten, acties en elke vrijdagochtend ziet u hier de nieuwe T-Mobile Talent Show. U kunt T-Mobile klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

T-Mobile op Linkedin

T-Mobile op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van T-Mobile staan video’s met de T-Mobile commercials, nieuwe telefoons, het Future Lab, de Founders, aankondigingen, verslagen, reviews en interviews. T-Mobile klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via T-Mobile.

T-Mobile op Youtube

Meer informatie over T-Mobile

T-Mobile (Telekom-Mobile) is onderdeel van T-Mobile International en daarmee van Deutsche Telekom, één van grootste mobiele telefoonbedrijven in Europa en de wereld. T-Mobile International heeft in september 2002 de Nederlandse telecomaanbieder Ben overgenomen en op 25 februari 2003 is Ben omgedoopt tot T-Mobile. Naast Ben heeft T-Mobile door de jaren heen ook andere providers of diensten van providers overgenomen, of ze zijn ermee gefuseerd, zoals Orange Nederland, Vodafone Thuis, Tele2 en Simpel. Na de overname van Simpel, heeft T-Mobile in totaal 6,7 miljoen klanten en is daarmee de grootste provider van Nederland. T-Mobile sponsorde tot 2007 de Duitse wielerploeg T-Mobile Team, dat in de jaren negentig uitgroeide tot één van de meest succesvolle wielerploegen. Er waren echter verschillende dopingzaken waarop er besloten is dat Deutsche Telekom na 2007 gestopt is met deze samenwerking.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om te bellen met de T-Mobile klantenservice?

U kunt via KlantenserviceDirect contact zoeken met T-Mobile omdat u dan meteen wordt doorverbonden en u niet moeilijk hoeft te doen door het nummer op te moeten zoeken. Via KlantenserviceDirect heb u binnen een korte tijd direct een medewerker van de T-Mobile klantenservice aan de telefoon zodat u uw vragen kunt stellen.

Hoe komt het dat bellen met de T-Mobile klantenservice zo lastig is?

Ten tijde van een te gekke actie of een storing kan het zijn dat u er hinder van ondervindt en dat het was minder goed verloopt om in contact te komen met T-Mobile. Wij proberen dit dan voor u te verzachten door een direct contact te verzorgen met de T-Mobile klantenservice.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met de T-Mobile klantenservice?

U kunt ook chatten met T-Mobile klantenservice. Tevens zit er via Facebook Messenger en via Twitter een klantenservice klaar. Via Messenger is dit van 8.00 tot 21.00 uur op werkdagen en in het weekend van 9.00 tot 17.30. Op Twitter van 8.00 tot 00.00 en va 9.00 tot 17.30 uur. T-Mobile bellen is de snelste manier.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.