Tango Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Tango?

Bel nu Bel nu

Tango Contact

Telefoonnummer
Adres
Schenkkade 50, 2595 AR Den Haag
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Tango. 

Waarom Tango bellen?

Hoe werkt tanken en parkeren met de Tango App?

Bel het Tango telefoonnummer wanneer u vragen heeft over de Tango App. Hoe werkt het? Wat is het voordeel van tanken met de Tango App? Hoe zit het met parkeren met de Tango App? Tango klantenservice kan al uw vragen over de Tango App beantwoorden.

U heeft Tango Tegoed Vouchers

Neem contact op via het Tango klantenservice nummer wanneer u een voucher heeft en wilt weten hoe u deze kunt gebruiken. Welke Tango Tegoed vouchers zijn er? Hoe werken de vouchers? Tango klantenservice kan u meer uitleg geven over het gebruik van de Tango Tegoed Vouchers.

U heeft vragen over autodelen via Tango

Wilt u weten hoe het autodelen met de Tango (Q8 Liberty) Tankpas werkt? Hoe kunt u gebruikmaken van het autodelen? Krijg ik korting of andere voordelen? U kunt het Tango telefoonnummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het autodelen via Tango.

Hoe werkt de Tango Uitjes Shop?

U heeft gehoord van de Tango Uitjes Shop en wilt meer weten over hoe het werkt. Welke uitjes worden er aangeboden? Hoe betaalt u? Bel het Tango nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over hoe u de Tango Uitjes Shop kunt gebruiken.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Tango nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Tango biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Tango.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Tango telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Tango. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Tango en de klachtenprocedure.

Contact met Tango via contactformulier

Vul contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar Tango klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Tango klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Tango via WhatsApp

Chat met Tango via WhatsApp

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Tango is 0623859166. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Tango klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Facebook-pagina Tango

Neem contact op via Facebook

Tango heeft een Facebook-pagina met berichten van en over Tango. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Tango klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Tango

Contact opnemen via Twitter

Tango heeft een Twitter-pagina: TangoActie. Hier delen zij diverse Tango Actie Tweets. U kunt een DM naar Tango klantenservice sturen. Het Tango Webcare klantenserviceteam is bereikbaar van 8:30 tot 16:30 uur.

Instagram-pagina Tango

Bekijk Instagram-pagina Tango

Tango heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van Tango via posts en reels. Er is ook één thema: Tankbewijs. U kunt ook een rechtstreeks bericht naar Tango klantenservice sturen via Instagram.

Tango op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van Tango vindt u een bericht over de Tango app. Verder staan er op moment van schrijven geen andere bericht of vacatures op de Linkedin-pagina van Tango. De klantenservice van Tango is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina zonder abonnement.

Schrijf een brief aan Tango

Het postadres is:

Postbus 93111
2509 AC Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Tango klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Tango.

Meer informatie over Tango

Tango is een tankstation keten met onbemande tankstations. Het eerste onbemande Tango station is in 2000 geopend in Nijmegen. Het was het eerste onbemande tankstation van Nederland. De naam Tango staat voor Tank & Go. Snel tanken en weer op weg. Inmiddels zijn er meer dan 190 Tango tankstations, verspreid over heel Nederland. De Tango tankstations zijn volledig geautomatiseerd, waardoor er in de kosten kan worden bespaard. Men betaalt direct aan de pomp, waardoor er minder wachtrijen ontstaan. Tango claimt dat de klanten profiteren van hun kostenbesparing omdat er kwaliteitsbrandstof wordt geleverd tegen lagere prijzen. De Tango tankstations worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt. Tango is onderdeel van Q8 (Kuw-ait oftewel Q en 8 in het Engels). In 2004 heeft Kuwait Petroleum Tango overgenomen. Kuwait Petroleum Corporation is één van de grootste petroleum verwerkende ondernemingen ter wereld. Q8 is onder andere bekend van de Q8 tankstations, Q8 motorolie en Q8 Mazout. Het Europese hoofdkantoor van Q8 staat in Den Haag en in Europoort heeft Q8 een groot geavanceerd research centrum.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.