Telefoon Rabobank

Bent u op zoek naar het Rabobank telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.

Nummer Rabobank

Telefoonnummer
Adres
Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-17:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Rabobank. 

Waarom Rabobank bellen?

U wilt een lening aanvragen

Neem contact op met Rabobank klantenservice wanneer u een lening wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen. De klantenservice u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een adviseur.

U wilt geld naar het buitenland overmaken

U kunt met Rabobank contact opnemen wanneer u geld naar het buitenland wilt overmaken. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen hoe u geld kunt overmaken naar een buitenlandse rekening.

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het Rabobank telefoonnummer als u er over nadenkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken.

U wilt een rekening bij de Rabobank openen

U kunt het Rabobank nummer bellen wanneer u vragen heeft over het openen van een rekening bij de Rabobank. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de verschillende Rabobank rekeningen.

U bent uw Rabobank betaalpas kwijt

U kunt met Rabobank contact opnemen wanneer u uw betaalpas hebt verloren. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en uitleggen hoe u een nieuwe betaalpas kunt aanvragen.

U wilt uw adres wijzigen

U gaat verhuizen en wilt uw nieuwe adres doorgeven aan de Rabobank. Bel het Rabobank nummer en de klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u uw adreswijziging en eventueel andere wijzigingen kunt doorgeven.

Contact met Rabobank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Rabobank heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en activiteiten van de Rabobank. Het webcare team van de Rabobank is op werkdagen van 8:00 - 23:00 en op zaterdag 9:00 - 17:30 bereikbaar via Messenger.

Contact met Rabobank via Twitter

Bekijk Rabobank op Twitter

De klantenservice van Rabobank is ook actief op Twitter. Rabobank deelt via Twitter berichten over de diensten en producten Rabobank en actuele onderwerpen waar de Rabobank belang aan hecht. Het Rabobank webcare team is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 23:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Rabobank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Rabobank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten over diverse onderwerpen zoals over sporters, zzp-ers, pride, maar ook over de diensten en producten van de Rabobank. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Rabobank klantenservice.

Rabobank op Linkedin

Bekijk Rabobank op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Rabobank delen zij nieuwsberichten, vacatures, informatie over en de resultaten van de Rabobank. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met de Rabobank via Linkedin.

Rabobank op Youtube

Bekijk Rabobank op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Rabobank delen zij met video’s met informatie over de Rabobank en over verscheidene bankzaken. Zoals bijvoorbeeld instructievideo’s en handige video’s over internetbankieren, beleggen, sparen en ondernemen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Rabobank klantenservice.

Een brief schrijven aan de Rabobank

Het postadres is:

Postbus 17100
3500 HG Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om contact met de Rabobank op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over de Rabobank

De Rabobank (handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A.) is een Nederlandse bank. De Rabobank is aan het einde van de 19de eeuw door de samenwerking van een aantal kleine boerenleenbanken. Officieel is de Rabobank in 1972 ontstaan. Uit een fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank ontstond de Coöperatieve Centrale Raiffeissen-Boerenleenbank B.A., met als handelsnaam Rabobank. In 2016 is de Rabobank geherstructureerd, waarbij alle lokale Rabobanken en Rabobank Nederland zijn gefuseerd tot één bank met één bankvergunning: de Coöperatieve Rabobank U.A. De Rabobank profileert zich vooral als een coöperatieve bank, zoals het vroeger ging met de samenwerking tussen de verschillende boerenleenbanken en leden. Rabobank was ook onderdeel van het 'Libor deriveraat schandaal' in Groot Britannië in 2013 en heeft in 2018 een schikking getroffen in verband met een witwasschandaal in Californië (VS). Aan de andere kant besteedt de Rabobank een deel van de winst aan maatschappelijke en/of culturele activiteiten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen
Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.