Telefoonnummer Kwantum

Bent u op zoek naar de Kwantum klantenservice?

Bel nu Bel nu

Kwantum Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Belle van Zuylenstraat 10, 5032 MA Tilburg
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Kwantum. 

Waarom Kwantum bellen?

U heeft vragen over de verschillende diensten van Kwantum

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de meetdienst, ophangdienst, montagedienst en/of legdienst van Kwantum? Neem dan contact op met Kwantum klantenservice. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over deze diensten en eventueel een personal shopping afspraak met u maken.

U wil meer informatie over uw bestelling

Heeft u een bestelling bij Kwantum geplaatst, maar geen bevestiging of een PostNL Track & Trace code ontvangen? Of wilt u de bezorgdatum van uw bestelling weten of wijzigen? Of toch zelf de artikelen ophalen bij een Kwantum vestiging? Bel het Kwantum telefoonnummer en zij kunnen aan de hand van uw gegevens nagaan wat de stand van zaken rondom uw bestelling is.

U wilt artikelen retourneren

Bent u niet tevreden met een artikel dan kunt u deze retourneren. U kunt het Kwantum telefoonnummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourbeleid van Kwantum.

U heeft elders eenzelfde product goedkoper gezien

U heeft gelezen dat Kwantum een productvergelijking beleid heeft. Dat wanneer een product vergelijkbaar is met en een lagere prijs heeft dan het Kwantum-product, dat u dan het prijsverschil terug krijgt incl. een tegoedbon met 10% korting ontvangt. U kunt het Kwantum klantenservice nummer bellen voor meer informatie en de voorwaarden van dit beleid.

U heeft een Kwantum cadeaukaart ontvangen

U kunt met Kwantum contact opnemen wanneer u een cadeaukaart van Kwantum heeft ontvangen en hoe u deze kunt gebruiken. De klantenservice medewerker kan deze vraag beantwoorden en u meer informatie verstrekken over het gebruik van de Kwantum cadeaukaart geven.

U wilt informatie over de openingstijden

Weet u niet zeker meer of/en wanneer de Kwantum bij u in de buurt open is, bel dan gerust de Kwantum klantenservice. Zij weten de exacte openingstijden en locatie van iedere Kwantum, dus ook van die bij u in de omgeving.

Contact met Kwantum via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Kwantum klantenservice sturen via het contactformulier rechts op de contactpagina. Kwantum heeft de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht u het gewenste antwoord niet kunnen vinden dan kunt u uw gegevens invullen, uw vraag(en) stel(len) en het bericht versturen. Kwantum klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Kwantum via contactformulier

Contact met Kwantum via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Kwantum heeft een Facebook-pagina met nieuws, advertenties, deals en informatie over Kwantum en de diensten, producten en acties van Kwantum. U kunt via Facebook Messenger een bericht naar Kwantum klantenservice sturen. Het is niet duidelijk of de klantenservice op uw Messenger-bericht zal reageren.

Contact met Kwantum via Facebook

Contact met Kwantum via Twitter

Bekijk Kwantum op Twitter

De klantenservice van Kwantum is ook actief op Twitter. Zij delen hier nieuws, advertenties en informatie van Kwantum. U kunt de klantenservice via een DM bereiken. De klantenservice is via Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Contact met Kwantum via Twitter

Kwantum op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Kwantum heeft ook een Instagram-pagina waar u hen kunt volgen. Zij delen op Instagram foto’s met artikelen en tips in diverse categorieën zoals woontrends, slaapkamertips, kinderkamer, raambekleding en nog enkele andere categorieën. Het is echter niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Kwantum klantenservice via Instagram.

Kwantum op Instagram

Kwantum op Linkedin

Bekijk Kwantum op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Kwantum vindt u berichten over werken bij Kwantum. U vindt hier ook de actuele vacatures bij Kwantum. De klantenservice van Kwantum is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Kwantum op Linkedin

Kwantum op Youtube

Bekijk Kwantum op Youtube

Kwantum heeft ook een eigen YouTube kanaal met enkele video’s met doe-het-zelf tips en adviezen en één oude Kwantum reclame video. U kunt helaas ook geen rechtstreeks contact met Kwantum opnemen via Youtube.

Kwantum op Youtube

Kwantum op Pinterest

Bekijk Kwantum op Pinterest

Kwantum is ook actief op Pinterest, hier delen zijn diverse inspirerende foto’s op woon- en interieurgebied. Zoals pins over de badkamer, de slaapkamer, de eettafel & keuken, wooninspiratie, stoffen en andere onderwerpen. Kwantum klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Kwantum op Pinterest

Een brief schrijven aan Kwantum

Het postadres is:

Postbus 90160
5000 LK Tilburg

Contact Kwantum per post. U kunt er ook voor kiezen om contact met Kwantum op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Kwantum

Kwantum is een Nederlandse winkelketen in woonartikelen in Nederland en België. In 1976 is in Woudenberg de eerste Kwantumwinkel geopend door ondernemer Joop Steenbergen onder de naam Kwantum Hallen. Bij de oprichting in was Kwantum Hallen vooral bedoeld als afzetkanaal voor de doe-het-zelfartikelen en vloerbedekkingen van Vinylon (Joop Steenbergen was eigenaar van Vinylon). Men wilde hiermee inspelen op de concurrentie van de in opkomst zijnde (zelfbediening)warenhuizen. Kwantum Hallen werkte ook met deze zelfbedieningsformule en was succesvol. In 1986 is aan detailhandelsconcern Macintosh en werd de naam veranderd in Kwantum. Het aantal vestigingen nam in de loop der decennia toe en in 2010 is de eerste vestiging in België geopend. In 2015 heeft Macintosh alle Kwantum vestigingen verkocht aan Gilde Equity management. Kwantum biedt vooral producten voor de inrichting van de woning en interieur aan en profileert zichzelf als 'woonwinkel'.

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Kwantum te bereiken?

Heeft u geen zin om een nummer te zoeken of weet u gewoonweg niet goed waar u precies moet zoeken dan kunt u via Klantenservicedirect meteen in contact komen met Kwantum. Veel eenvoudiger en sneller. Op deze manier hoeft u niet te stressen en te zoeken. Wij zorgen voor de doorverbinding. 

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Kwantum zo lastig te bereiken is?

Het komt voor dat u niet precies weet welk nummer dat u moet hebben. Sommige filialen geven het nummer niet vrij of zijn nog zo nieuw dat het nummer nog niet ergens bekend is. Wij hebben deze nummers wel dus via ons kunt u meteen doorverbonden worden. Dit scheelt u weer tijd. 

Via welke kanalen kan ik Kwantum bereiken?

U kunt op de website van Kwantum een contactformulier invullen. Tevens kunt op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur de klantenservice van Kwantum via Twitter bereiken. Schrijft u Kwantum liever een brief? Dit is mogelijk. U kunt deze verzenden naar het postadres van Kwantum. Zij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.