Tempo-Team Contact

Bent u op zoek naar de Tempo-Team klantenservice?

Bel nu Bel nu

Tempo-Team Bellen

Telefoonnummer
Adres
Diemermere 15, 1112 TB Diemen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:30
Dinsdag
08:30-17:30
Woensdag
08:30-17:30
Donderdag
08:30-17:30
Vrijdag
08:30-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Tempo-Team. 

Waarom Tempo-Team bellen?

U bent uw wachtwoord vergeten

Wilt u uren declareren maar weet u het wachtwoord van u account niet meer? Neem contact op met Tempo-Team en Tempo-Team klantenservice zal u uitleggen hoe u een nieuw wachtwoord voor uw account kunt instellen.

U wilt weten of uw declaratie goed is geregistreerd

Neem contact op met Tempo-Team klantenservice wanneer niet zeker weet of u uw uren goed heeft doorgegeven. De klantenservice van Tempo-Team kan u precies uitleggen hoe u uw uren kunt declareren en waar u kunt checken of de gedeclareerde uren goed zijn geregistreerd.

U bent ziek

Bent u ziek en moet u uzelf ziekmelden maar weet u niet hoe of waar u zich ziek moet melden? Bel Tempo-Team telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe en waar u zich ziek en beter moet melden. De medewerker kan u ook meer informatie geven over de ziek- en betermeldingsprocedures van Tempo-Team.

U wil meer informatie over verzekeringen

Wilt u weten of u deelneemt aan sociale verzekeringen? Of u pensioen kunt opbouwen? Of u verzekerd bent via een zorgverzekering of dat kunt regelen via Tempo-Team? Bel het Tempo-Team nummer bellen en de klantenservice kan al u uw vragen rondom verzekeringen voor flexwerkers beantwoorden.

U wilt zich inschrijven bij Tempo-Team

Bent u op zoek naar werk en wilt u zich inschrijven bij Tempo-Team? Wilt u weten hoe u zich kunt inschrijven? Aan welke voorwaarden u moet voldoen? Bel het Tempo-Team nummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe de inschrijfprocedure werkt en wat u allemaal moet meebrengen en (laten) registreren.

U wilt op vakantie

Wilt u meer weten over het opbouwen van vakantiedagen als flexwerker? Of wilt u vakantiedagen aanvragen? Neem contact op via het Tempo-Team telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de opbouw van vakantiedagen/uren en hoe u vakantiedagen kunt aanvragen.

Chatten met Tempo-Team

Chat met Tempo-Team

U kunt rechtstreeks contact met Tempo-Team opnemen via chatbot Teddy. Klik op het chat-logo onderaan op de website van Tempo-Team en Teddy de digitale assistent van Tempo-Team beantwoord al uw vragen over vacatures, uw account, loonstrookjes en nog veel meer.

Chatten met Tempo-Team

Contact met Tempo-Team via contactformulier

Contactformulier invullen

Heeft u als WERKNEMER een vraag of opmerking? Dan kunt u rechtstreeks berichten naar Tempo-Team klantenservice sturen via het contactformulier. Kies het onderwerp. Vul uw gegevens in. Stel uw vraag en verstuur uw vraag of opmerking. Tempo-Team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dit is het contactformulier voor werknemers, er is ook een apart contactformulier voor werkgevers.

Contact met Tempo-Team via contactformulier

Contact met Tempo-Team via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Tempo-Team heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten van Tempo-Team en openstaande vacatures bij Tempo-Team. U kunt hen altijd een bericht sturen via Facebook Messenger. Het Tempo-Team webcare team is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur bereikbaar via Facebook.

Contact met Tempo-Team via Facebook

Contact met Tempo-Team via Twitter

Bekijk Tempo-Team op Twitter

De klantenservice van Tempo-Team is ook actief op Twitter. Hier deelt Tempo-Team Tweets met tips en andere berichten van Tempo-Team. U kunt een DM naar Tempo-Team klantenservice sturen. Het webcare team van Tempo-Team is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur bereikbaar via Twitter.

Contact met Tempo-Team via Twitter

Tempo-Team op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Tempo-Team heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten zoals ze zelf zeggen ‘voor het dagelijkse #werkplezier’. U vindt hier ook openstaande vacatures bij Tempo-Team. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Tempo-Team klantenservice via Instagram.

Tempo-Team op Instagram

Tempo-Team op Linkedin

Bekijk Tempo-Team op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Tempo-Team vindt u berichten over de diensten van Tempo-Team en tips en adviezen over het werven van medewerkers. Verder vindt u hier ook openstaande vacatures bij Tempo-Team. De klantenservice van Tempo-Team is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Tempo-Team op Linkedin

Tempo-Team op Youtube

Bekijk Tempo-Team op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Tempo-Team delen zij verschillende video’s met onder andere werken bij Tempo-Team, de reclames van Tempo-Team en shorts. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Tempo-Team klantenservice.

Tempo-Team op Youtube

Klacht indienen bij Tempo-Team

Klachtenformulier invullen

Heeft u als WERKNEMER een klacht en komt u er met de contactpersoon van de vestiging niet uit, dan kunt u rechtstreeks berichten naar Tempo-Team klantenservice sturen via het klachtenformulier. Vul uw gegevens in, beschrijf uw klacht en verstuur klacht. Tempo-Team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dit is het klachtenformulier voor werknemers, er is ook een apart klachtenformulier voor werkgevers.

Over bedrijf

Tempo-Team is een Nederlands uitzendbureau. Tempo-Team is in 1960 opgericht door Marinus Spruijtenburg, eigenaar van het marketingbureau De Mutator (handel in adressenbestanden). In 1960 heeft hij een franchiseovereenkomst met Manpower Inc. USA gesloten en wilde onder de naam Manpower een uitzendketen in Nederland opzetten. Het liep erg goed en in 1969/1970 kocht hij de franchise verplichtingen af en kon hij het uitzendbedrijf voortzetten onder een andere naam: Tempo-Team. Alle Manpower vestigingen zijn omgezet tot Uitzendbureau Tempo-Team, met uitzondering van de oudste Manpowervestiging aan de Nieuwezijds-Voorburgwal te Amsterdam. In 1973 worden Tempo-Team Student en Tempo-Team Gezondheidszorg opgestart. In 1983 heeft Randstad Holding Tempo-Team overgenomen en het aantal vestigingen en medewerkers neemt snel toe. In 1992 wordt de Flex Holding aan de Randstad Holding toegevoegd een tweede sterk merk ‘Werknet’ komt tot stand. Dit onderdeel richt op inhouse dienstverlening bij grote industriële klanten. Verder worden ook Tempo-Team Projecten en Tempo-Team Professionals opgericht. In 2007 neemt Randstad Holding de Vedior Holding over en de uitzendondernemingen van Vedior worden geïntegreerd in die van Tempo-Team en is Tempo-Team nu ook actief in België en Luxemburg. Een aantal jaren later worden er ook vestigingen geopend in Portugal en Duitsland. In 2010 lanceert Tempo-Team Red Ambition. Met Red Ambition biedt Tempo-Team een scala HR-diensten met de labels Uitzenden, Professionals, Inhouse Services, Employability, Payrolling en Outsourcing.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.