The Body Shop Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van The Body Shop?

Bel nu Bel nu

The Body Shop Contact

Telefoonnummer
Adres
Polderplein 203, 2123 BG Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-18:00
Dinsdag
10:00-18:00
Woensdag
10:00-18:00
Donderdag
10:00-18:00
Vrijdag
10:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij The Bodyshop. 

Waarom The Body Shop bellen?

Hoe kan ik bij The Body Shop betalen?

U kunt het The Body Shop nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij The Body Shop kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die The Body Shop online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij The Body Shop.

U wilt een product retour zenden. Kan dat?

Neem contact op met The Body Shop klantenservice wanneer u een artikel retour wilt zenden. Hoe kunt u dit het beste regelen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourneren van artikelen naar The Body Shop.

Wat zijn de verzendmogelijkheden van The Body Shop?

Bel het The Body Shop klantenservice nummer wanneer u graag wilt weten hoe The Body Shop uw bestelling verzendt. Is er een keuze tussen vervoerders of de verzendkosten per vervoerder? The Body Shop klantenservice kan u meer informatie geven over de verzendmethoden.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het The Body Shop telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. The Body Shop klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

U wilt meer informatie over de The Body Shop cadeaucard

Heeft u een cadeaucard van The Body Shop ontvangen? Wilt u uw The Body Shop cadeaucard inwisselen? Neem contact op met The Body Shop klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van The Body Shop cadeaucards of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaucard.

U wil meer weten over The Body Shop Klantenclub

Wat zijn de voordelen van The Body Shop Klantenclub? Zijn er kosten verbonden aan The Body Shop Klantenclub? Hoe kan ik The Body Shop Klantenclub regelen? Bel het The Body Shop nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over The Body Shop Klantenclub.

Chatten met The Body Shop

Chat met The Body Shop

Neem rechtstreeks contact op met The Body Shop klantenservice via de Live chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een The Body Shop klantenservice medewerker. Klik linksonder op de pagina op Live Chat en start uw chatgesprek met The Body Shop. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur bereikbaar via de Live Chat.

Facebook-pagina The Body Shop

Neem contact op via Facebook

The Body Shop heeft een Facebook-pagina met berichten zoals acties, events en advies over The Body Shop producten. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met The Body Shop klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met The Body Shop

Contact opnemen via Twitter

The Body Shop heeft een officiële Nederlandse Twitter-pagina waar zij zeer actief op zijn en over acties, activiteiten en producten van The Body Shop Tweeten. U kunt een DM naar The Body Shop klantenservice sturen. Men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina The Body Shop

Bekijk Instagram-pagina

The Body Shop heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met advies, aanbiedingen en acties van The Body Shop via posts, guides, reels en video’s. Deze Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een diverse categorieën zoals ‘Skincare, ‘Refill Station’, ‘Bodycare’ en ‘Tips & Advies’.

The Body Shop op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

The Body Shop is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van The Body Shop vindt u diverse nieuwsberichten over The Body Shop zoals ‘workshops’ en een reeks artikelen genaamd ‘Enlighted Leaders. Verder vindt u hier de actuele openstaande vacatures bij The Body Shop.

Youtube-kanaal The Body Shop

Bekijk The Body Shop op Youtube

The Body Shop heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse video’s en shorts van The Body Shop. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘DIY’, ‘Community Fairtrade’ en ‘Body Care’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met The Body Shop klantenservice via het Youtube-kanaal.

The Body Shop op Pinterest

Bekijk The Body Shop op Pinterest

Op de The Body Shop Pinterest-pagina vindt u diverse pins welke zijn ingedeeld in ‘Wellness-Sleep’ en Wellness-Boost’. The Body Shop klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

TikTok-pagina The Bodyshop

The Bodyshop op TikTok bekijken

The Bodyshop heeft ook een pagina op TikTok met diverse video’s in het Nederlands en Engels. Leuk om eens te bekijken. The Bodyshop klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via TikTok.

The Bodyshop op Snapchat

Snapchat-pagina bekijken

Op de Snapchat-pagina van The Bodyshop vindt u diverse foto’s, filmpjes en berichten van de Bodyshop. Check it out!

Meer informatie over The Body Shop

The Body Shop is een winkelketen in cosmetica. The Body Shop is in 1976 opgericht door Anita Roddick. Na terugkomst van een wereldreis en de geboorte van haar dochters ging Roddick op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Na iets gelezen te hebben over de schoonheidsproducten van actrice Julie Christie, is zij daar zelf ook mee aan de slag gegaan. Ze gebruikt veel van de kennis die zij had opgedaan bij het reizen en in haar contacten met vrouwen over de wereld. Ze leende 4000 pond (toentertijd iets minder dan 5700 euro) van een goede vriend en zette haar eigen zaak ‘The Bodyshop’ op. Binnen de kortste keren waren er tien The Bodyshop winkels in Engeland en dit aantal is verder uitgegroeid naar meer dan 2000 winkels wereldwijd. In 2002 hebben Roddick en haar echtgenoot zich teruggetrokken uit de top van The Body Shop en uit het hoofdkwartier Littlehampton. Vanaf dat moment werd zij adviseur.  Anita Roddick heeft verschillende eredoctoraten ontvangen is benoemd tot Dame Commandeur in de Orde van het Britse Rijk. In 2006 is Bodyshop verkocht aan het Franse cosmeticaconcern L'Oréal en in 2017 is het overgenomen door het Braziliaanse Natura. Het The Body Shop Natura staat voor eerlijke en natuurlijke producten staat, wat goed past bij de ethische principes van The Body Shop. Vanaf het begin is de filosofie dat de inkoop van grondstoffen, de productie en de verdeling gebonden zijn aan respect voor de mens en zijn omgeving. The Body Shop maakt geen gebruik van dierproeven voor haar producten. Men houdt rekening met duurzaamheid en het milieu en legt de nadruk op faire handelsrelaties. Om deze redenen voert The Bodyshop geregeld gezamenlijke campagnes met onder andere Greenpeace en Amnesty International.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.