Thrifty Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Thrifty?

Bel nu Bel nu

Thrifty Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-16:00
Dinsdag
08:00-16:00
Woensdag
08:00-16:00
Donderdag
08:00-16:00
Vrijdag
08:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Thrifty. 

Waarom Thrifty bellen?

U wilt uw huurauto op een andere Thrifty locatie inleveren

Wanneer u de Thrifty huurauto op een andere locatie inleveren en niet zeker weet of dat kan en/of mag. Neem dan contact op via het Thrifty telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie geven over het inleveren van de huurauto op een andere locatie en hoe u dit kunt regelen.

U wilt met twee personen rijden

Neem contact op via het Thrifty telefoonnummer als een tweede bestuurder wilt toevoegen aan de huurauto. De klantenservice medewerker kan u uitleggen hoe een extra bestuurder kunt toevoegen en wat de voorwaarden en de kosten hiervan zijn.

U wilt meer informatie over de borg

Bel het Thrifty telefoonnummer wanneer meer wilt weten over de borg. Hoeveel bedraagt de borg? Hoe ontvangt u de borg terug? De klantenservicemedewerker van Thrifty kan al uw vragen over de borg en de autohuur beantwoorden.

Heeft u iets in de huurauto laten liggen?

Heeft u per ongeluk wat spullen in de huurauto laten liggen en wilt u weten hoe u deze terug kunt krijgen? Bel Thrifty klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe u verloren voorwerpen weer terug kunt krijgen.

Er is schade aan de huurauto

Bel het Thrifty telefoonnummer wanneer u schade aan de auto heeft. Thrifty klantenservice kan u uitleggen wat u moet doen en hoe Thrifty met schadezaken omgaat en wat het schadebeleid is.

U wilt weten wat er gebeurt wanneer u de huurauto ophaalt

Wilt u meer informatie en uitleg over het ophalen van de huurauto bij Thrifty? Neem dan gerust contact op met Thrifty. De klantenservicemedewerker kan al uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over onder andere welke documenten u mee moet nemen?

Contact met Thrifty via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Thrifty klantenservice sturen via het contactformulier. Vul het formulier in, stel uw vraag en Thrifty klantenservice zal binnen 10 dagen op uw bericht reageren.

Contact met Thrifty via contactformulier

Contact met Thrifty via Facebook

Thrifty op Facebook bekijken

Thrifty heeft een Internationale Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Thrifty. U kunt rechtstreeks een bericht sturen naar Thrifty via Facebook Messenger.

Contact met Thrifty via Facebook

Contact met Thrifty via Twitter

Bekijk Thrifty op Twitter

Thrifty heeft een Internationale Twitter-pagina waar u meer leest over Thrifty en waar zij via hun Tweets aanbiedingen publiceren. U kunt een DM naar Thrifty klantenservice sturen, waar zij zo snel mogelijk op zullen reageren.

Contact met Thrifty via Twitter

Thrifty op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Thrifty heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s met acties van Thrifty. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Thrifty klantenservice via Instagram.

Thrifty op Instagram

Meer informatie over Thrifty

Thrifty Car Rentalin 1958 opgericht als indirecte dochteronderneming van Thrifty Rent A Car System, Inc. In 1989  heeft Thrifty Snappy Car Rental, Inc. overgenomen. Later dat jaar is Thrifty vervolgens aangekocht door Chrysler Corporation, met de bedoeling om Thrifty te laten fuseren met hun Pentastar Transportation Group. De focus lag op autoverhuur tegen lage prijzen. In 1997 zijn de Thrifty Car Rental en Dollar Rent A Car samengevoegd onder de naam Dollar Thrifty Automotive Group. In 2012 is Dollar Thrifty Automotive Group overgenomen door Hertz, en zij zijn de merken de Thrifty Car Rental en Dollar Rent A Car gaan exploiteren. In 2013 was er sprake van ongeveer 1.285 internationale verhuurlocaties wereldwijd van de merken Hertz, Dollar en Thrifty.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.