Thuisbezorgd.nl Contact

Bent u op zoek naar de Thuisbezorgd.nl klantenservice?

Bel nu Bel nu

Thuisbezorgd Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Brouwerijstraat 10, 7523 XD Enschede
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-23:00
Dinsdag
10:00-23:00
Woensdag
10:00-23:00
Donderdag
10:00-00:00
Vrijdag
10:00-00:00
Zaterdag
10:00-00:00
Zondag
10:00-00:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Thuisbezorgd.nl. 

Waarom Thuisbezorgd.nl bellen?

U wilt weten hoe een account kunt aanmaken

Bel het Thuisbezorgd.nl telefoonnummer wanneer u een account wilt aanmaken maar niet weet hoe dat moet? Of wanneer u uw wachtwoord niet meer weet? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het aanmaken van een Thuisbezorgd.nl account en uitleggen hoe een nieuw wachtwoord kunt regelen.

U wilt weten hoe u de bezorger een fooi kunt geven

Bent u zeer tevreden over de bezorger van Thuisbezorgd.nl en wilt u hem of haar graag een extra fooi geven, maar weet u niet hoe u dit kunt regelen? Neem contact op met Thuisbezorgd.nl klantenservice en zij kunnen u precies vertellen hoe u online een fooi aan de bezorger kunt geven.

U wilt een bestelling plaatsen

Bent u nieuw bij Thuisbezorgd.nl en wilt u graag gebruik gaan maken van de services van Thuisbezorgd.nl, neem dan contact op via het Thuisbezorgd.nl telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen hoe een bestelling kunt plaatsen en kan al uw vragen beantwoorden.

U wilt meer informatie over de bezorgkosten

Neem contact op via het Thuisbezorgd.nl telefoonnummer als graag meer informatie wilt of vragen heeft over de bezorgkosten bij Thuisbezorgd.nl. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de bezorgkosten van Thuisbezorgd.nl.

U heeft vragen over de beoordelingen van restaurants

U leest de beoordelingen van verschillende restaurants op Thuisbezorgd.nl maar vraagt zich af hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Neem contact op met Thuisbezorgd.nl klantenservice De klantenservice medewerker kan al uw vragen beantwoorden en uitleggen het beoordelingssysteem werkt.

U heeft een klacht

U kunt het Thuisbezorgd.nl nummer bellen wanneer u een klacht heeft over de service van Thuisbezorgd.nl. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht.

Contact met Thuisbezorgd.nl via contactformulier

Contactformulier invullen

Voor niet urgente en algemene vragen kan u contact opnemen met Thuisbezorgd.nl klantenservice via het contactformulier. Vul de gegevens en uw vragen in en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Thuisbezorgd.nl via contactformulier

Contact met Thuisbezorgd.nl via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Thuisbezorgd.nl heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Thuisbezorgd.nl, restaurants en informatie en adviezen over diverse maaltijden. U kunt een bericht versturen via Messenger. Het is echter niet zeker of Thuisbezorgd.nl klantenservice op uw Messenger-bericht zal reageren.

Contact met Thuisbezorgd.nl via Facebook

Contact met Thuisbezorgd.nl via Twitter

Bekijk Thuisbezorgd.nl op Twitter

De klantenservice van Thuisbezorgd.nl is ook actief op Twitter. Hier delen zij nieuwsberichten en actuele vacatures van Thuisbezorgd.nl. U kunt ook een DM of een Tweet naar Thuisbezorgd.nl klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met Thuisbezorgd.nl via Twitter

Thuisbezorgd.nl op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Thuisbezorgd.nl heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij vele berichten in diverse categorieën zoals BehindTheMenu, The Takeaway, Veganuary, #ZeZijnOpen en Corona Maatregelen. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Thuisbezorgd.nl klantenservice via Instagram.

Thuisbezorgd.nl op Instagram

Thuisbezorgd.nl op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Thuisbezorgd.nl staan de actuele vacatures bij Thuisbezorgd.nl. U kunt helaas geen rechtstreeks bericht naar Thuisbezorgd.nl klantenservice versturen via Linkedin.

Thuisbezorgd.nl op Linkedin

Thuisbezorgd.nl op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Thuisbezorgd.nl heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over services en diensten van Thuisbezorgd.nl met onder andere enkele informatieve video’s, shorts en de playlist ‘The Takeaway’. De klantenservice van Thuisbezorgd.nl is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Thuisbezorgd.nl op Youtube

Meer informatie over Thuisbezorgd.nl

Just Eat Takeaway, is in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden. Het idee is ontstaan toen een aantal vrienden ’s avonds een maaltijd wilden bestellen en dachten dat dit via het internet wel moest lukken. Ze konden enkel bezorgopties in Amsterdam vinden en zo ontstond het idee van Thuisbezorgd.nl en werd deze domeinnaam in 1999 geregistreerd door Jitse Groen de oprichter van Thuisbezorgd.nl. Pas op 1 januari 2000 wordt echter het bezorgportal Thuisbezorgd.nl opgericht. Door de jaren heen breidt het bedrijf verder uit met overnames van bestelsites in Nederland en andere landen in Europa. In 2009 koopt Thuisbezorgd de domeinnaam Takeaway.com en sinds 30 september 2016 staat Takeaway op de beurs genoteerd. Op 31 januari 2020 vindt er een fusie plaats tussen Just Eat (UK) en Takeaway (NL). De nieuwe naam van het fusiebedrijf wordt Just Eat Takeaway en is inmiddels actief in 24 landen, en daarmee één van de grootste maaltijdbezorgers ter wereld. Op 15 juni 2021 heeft Just Eat Takeaway het Amerikaans GrubHub overgenomen. Thuisbezorgd werkt met ongeveer 7500 bezorgrestaurants in Nederland. Ze werken ook samen met grote ketens en bekende bedrijven zoals Ben & Jerry’s, Domino’s Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola, Heineken en New York Pizza.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.