Total Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Total?

Bel nu Bel nu

Total Contact

Telefoonnummer
Adres
Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN Den Haag
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Total. 

Waarom Total bellen?

U wilt meer informatie over de Total Tankpassen

Heeft u vragen over de verschillende Total Tankpassen? Welke tankpassen biedt Total? Wat zijn de voordelen van de Total Tankpassen? Hoe kan ik me aanmelden voor een Total Tankpas? Neem contact op met Total klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik en de voordelen van de Total Tankpassen.

Hoe kan ik bij Total betalen?

U kunt het Total nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Total kunt betalen. Wilt u met een creditcard betalen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Total.

U wilt meer informatie over de Total app

Denkt u erover om de Total app te downloaden? Wilt u weten wat de voordelen van de Total app zijn? Kunt u met de app bij Total betalen? Neem contact op met Total klantenservice en stel uw vragen. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de Total app.

U wilt meer informatie over de TotalEnergies cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Total ontvangen? Wilt u uw TotalEnergies cadeaukaart gebruiken? Neem contact op met Total klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik van de TotalEnergies cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Total nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Total. Zoekt u een weekendbaan in een Total tankstation bij u in de buurt? Of een stageplek voor uw opleiding? Total klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Total.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Club TotalEnergies account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Total telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Contact met Total via contactformulier

Vul contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar Total klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Total klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Total via WhatsApp

Chat met Total via WhatsApp

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Total is 0642462228. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Total klantenservice. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp bericht reageren.

Facebook-pagina Total

Neem contact op via Facebook

Total heeft een Facebook-pagina met berichten van TotalEnergies. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Total klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Total

Contact opnemen via Twitter

Total Nederland heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over en de activiteiten van TotalEnergies wereldwijd. U kunt een DM naar Total klantenservice sturen.

Instagram-pagina Total

Bekijk Instagram-pagina

Total Nederland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts, reels en video’s informatie over activiteiten en acties van TotalEnergies. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere: Promoties, Events, Café Bonjour, Total Clubcard en Express. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met Total klantenservice.

Total op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Total is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van TotalEnergies vindt u diverse nieuwsberichten over Total, werken bij Total en actuele openstaande vacatures wereldwijd.

Youtube-kanaal Total

Bekijk Total op Youtube

Total heeft ook een eigen Internationale YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Total en de vele verschillende activiteiten van TotalEnergies. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals: Discover TotalEnergies, TotalEnergies’ business solutions, Working at TotalEnergies en TotalEnergies around the world.

Schrijf een brief aan Total

Het postadres is:

Postbus 294
2501 BC Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Total klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Total.

Meer informatie over Total

TotalEnergies SE is een Franse multinationale olie- en gasonderneming en is één van de supermajors: één van de zeven grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen van de wereld. Total is actief in de volledige olie- en gasketen, van de exploratie, exploitatie en productie van aardolie en aardgas tot energieopwekking, transport, raffinage, marketing van aardolieproducten en de internationale handel in ruwe olie en producten. TotalEnergies produceert ook op grote schaal chemicaliën. De oorsprong van Total ligt na de 1ste Wereldoorlog toen Frankrijk het belang van olievelden inzag en tijdens de conferentie van San Remo het recht op 25% van alle olie uit Mesopotamië (ongeveer het huidige Irak dat toen onder Brits bestuur was gekomen) verkreeg, door de overname van het Duitse belang van 25% in de Turkish Petroleum Company (als onderdeel van de herstelbetalingen). In 1923 is Compagnie Française des Pétroles (CFP) opgericht. Het was een private onderneming waar de overheid invloed had, via de samenstelling van het bestuur. Het belang in Turkish Petroleum ging over naar CFP. In 1928 nam de overheid een aandelenbelang van 25% in CFP. In 1985 is de naam gewijzigd in Total-CFP en in 1991 is CFP uit de naam verwijderd en bleef de naam Total over. Er zijn diverse naamsveranderingen geweest. Toen Total in 1999 het Belgische Petrofina overnam, werd de naam Total Fina. Na de fusie met het Franse Elf werd de naam TotalFinaElf. In 2003 is echter de naam Total teruggekeerd. Total is het eerste bedrijf dat in 2014 offshore Noordpoololie kocht. Er is een grote controverse rond de grote risico’s van boren naar Noordpoololie en vanwege alle commotie heeft Total besloten niet nog meer olie van de Noordpool af te nemen. Officieel heeft Total op 11 juli het Deense Maersk Oil overgenomen en in 2019 kocht het Total een belang van 26,5% in het Mozambique LNG-project. Sinds juni 2021 is de nieuwe naam van Total: TotalEnergies. In Nederland heeft TotalEnergies een raffinaderij in Vlissingen-Oost. TotalEnergies heeft hierin een belang van 55%. De overige 45% is sinds medio 2009 in handen van de Russische oliemaatschappij LUKoil, via haar dochtermaatschappij Litasco, gevestigd in Genève. De raffinaderij in Vlissingen-Oost heet sindsdien "Zeeland Refinery". TotalEnergies is ook partner in de Maasvlakte Olie Terminal en heeft het diverse productieplatforms op de Noordzee, en kantoren in Den Haag en Den Helder.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.