Toverland Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Toverland?

Bel nu Bel nu

Toverland Contact

Telefoonnummer
Adres
Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Toverland. 

Waarom Toverland bellen?

Wat zijn de openingstijden van Toverland?

Bent u een bezoek aan Toverland voor over een tijdje aan het plannen en wilt u weten wanneer Toverland rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Toverland? Bel Toverland klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt tickets kopen

Bel het Toverland telefoonnummer wanneer graag naar de Toverland wilt en benieuwd bent naar het soort tickets dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Toverland klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets.

U wilt meer informatie over parkeren bij Toverland

Komt u met uw auto naar Toverland en wilt u weten hoe het parkeren is geregeld? Wat zijn de parkeerkosten? Is het ver lopen naar de ingang? Zijn er laadpalen op de parkeerplaats? Toverland klantenservice kan u meer vertellen over de parkeren bij Toverland, de regels en kosten.

Zijn er kluisjes te huur bij Toverland?

Wilt u enkele van uw waardevolle spullen in een kluisje achterlaten? Heeft Toverland kluisjes te huur? Wat zijn de kosten van het huren van een kluisje? Zijn de kluisjes veilig? Neem contact op via het Toverland nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de kluisjes op Toverland.

Is Toverland toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Toverland? Of wilt u weten of u een rolstoel kunt huren bij Toverland? U kunt het Toverland nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van de diverse attracties in Toverland.

U bent iets kwijtgeraakt op Toverland

Bent u iets kwijtgeraakt op Toverland en komt u daar thuis pas achter? Neem dan contact op via het Toverland telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven om uit te vinden of men uw spullen heeft gevonden.

Contact met Toverland via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Toverland klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar het contactformulier, vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Toverland klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Toverland

Neem contact op via Facebook

Toverland heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten, acties en shows op Toverland. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Toverland klantenservice. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via Messenger.

Via Twitter in contact met Toverland

Contact opnemen via Twitter

Toverland heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over shows, activiteiten en acties op Toverland. U kunt een DM naar Toverland klantenservice sturen.

Instagram-pagina Toverland

Bekijk Instagram-pagina

Toverland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Toverland via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in onderwerpen zoals attracties als Avalon, Troy, Achtbaan ASMR en Expedition Zork.

Toverland op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Toverland is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Toverland vindt u diverse nieuwsberichten over Toverland, werken bij Toverland, shows en activiteiten op Toverland.

Youtube-kanaal Youtube

Bekijk Toverland op Youtube

Toverland heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Toverland met video’s over attracties en shows op Toverland en vooral ook interessant the ‘Making Of’ van diverse attracties zoals The Making Of: project expedition Zork, Port Laguna & Avalon, Maximus’ Blitz Bahn en Magische Vallei.

Toverland op TikTok

Toverland op Tiktok bekijken

Op de Toverland Pinterest-pagina vindt u diverse TikToks van de verschillende attracties, shows en evenementen. Toverland klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via TikTok.

Meer informatie over Toverland

Attractiepark Toverland, kortweg Toverland, is een deels overdekt attractiepark in Sevenum (Limburg). Toverland is op 19 mei 2001 geopend en daarmee één van de jongste attractieparken in Nederland. Inmiddels is Toverland uitgegroeid tot een middelgroot themapark. Toverland is onderdeel van de Gelissen Group. Attractiepark Toverland is gestart als een overdekt pretpark met diverse attracties voor voornamelijk jonge kinderen. Toos-Express en Theekopjes waren de eerste attracties. De hal waar deze attracties staan is inmiddels enorm veranderd en staat nu bekend onder de naam Land van Toos, een van de themagebieden van het attractiepark. In 2004 volgde de eerste uitbreidingen van Toverland met een tweede hal met de naam Magic Forest, het huidige themagebied Wunder Wald en de buitenattractie Booster Bike. Booster Bike was een primeur omdat het de eerste motorfietsachtbaan ter wereld was. Toverland is door de jaren heen verder uitgebreid en bestaat uit zes themagebieden, waarvan twee grotendeels overdekt. Land van Toos (vernoemd naar de mascotte van Toverland: Toos Toverhoed), Wunder Wald (een soort gebied rondom de Alpen), Ithaka (gebaseerd op het Oude Griekse Rijk), de Magische Vallei (gericht op het fictieve volk de Dwervels), Avalon (mythen en het oude Romeinse Rijk) en Port Laguna (de hoofdentree van het park in mediterrane sfeer). Toverland organiseert jaarlijks terugkerende evenementen zoals Winter Feelings, Midzomeravonden en Halloween.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.