TransIP Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van TransIP?

Bel nu Bel nu

TransIP Contact

Telefoonnummer
Adres
Vondellaan 47, 2332 AA Leiden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-00:00
Dinsdag
08:00-00:00
Woensdag
08:00-00:00
Donderdag
08:00-00:00
Vrijdag
08:00-00:00
Zaterdag
11:00-17:00
Zondag
11:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij TransIP. 

Waarom TransIP bellen?

U heeft een vraag over uw account

Bel het TransIP telefoonnummer wanneer u gegevens wilt wijzigen. Of bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? TransIP klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U heeft vragen over Cloudopslag met STACK

Bent u nieuwsgierig naar Cloudopslag via TransIP. Heeft u vragen over STACK? Neem contact op met TransIP klantenservice zij kunnen u meer uitleg en informatie geven de cloudopslag en STACK.

Hoe werkt het Virtual Datacenter van TransIP?

U kunt het TransIP nummer bellen wanneer meer wilt weten over het Virtual Datacenter van TransIP. Hoe werkt het? Welke onderdelen zitten in het pakket? TransIP klantenservice kan u meer uitleg geven over het Virtual Datacenter van TransIP.

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de TransIP factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het TransIP telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Welke webhosting pakket(en) biedt TransIP?

U kunt het TransIP nummer bellen wanneer meer wilt weten over de webhosting pakket(en) die TransIP aanbiedt. Overweegt u TransIP en heeft u vragen? De klantenservice van TransIP kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de webhosting pakket(en) van TransIP.

U wilt meer informatie over VPS

Wat is VPS? Is uw situatie geschikt voor VPS? Of is er een andere en/of betere oplossing in plaats van VPS? TransIP klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over VPS, de soorten VPS en u advies geven over welke service het beste bij uw situatie past.

Facebook-pagina TransIP

Bekijk TransIP op Facebook

TransIP heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van TransIP. De klantenservice is echter niet bereikbaar via Facebook (Messenger).

Via Twitter in contact met TransIP

Contact opnemen viaTwitter

TransIP heeft een Twitter-pagina waar de klantenservice van TransIP Tweets deelt over de diensten, producten en acties van TransIP, maar ook van team.blue waar TransIP onderdeel van uit maakt. U kunt een DM naar TransIP klantenservice sturen. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Linkedin-pagina TransIP

TransIP op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van TransIP delen zij diverse berichten over en van TransIP. Er worden hier echter geen vacatures gepubliceerd en u kunt TransIP klantenservice niet rechtstreeks bereiken van Linkedin.

Youtube-kanaal TransIP

Bekijk TransIP op Youtube

TransIP heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over TransIP en de vele verschillende producten die zij aanbieden. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Dit is TransIP’, ‘TransIP tools’, ‘Creatorstories’ met verhalen van klanten van TransIP en ‘Join us’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met TransIP klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over TransIP

TransIP is een Nederlands domeinnaamregistratie- en webhostingbedrijf. TransIP is in 2003 door Ali Niknam opgericht en is één van de grotere webhostingbedrijven van Nederland. De TransIP Group is ook eigenaar van de bedrijven van de IT-Ernity-groep. In 2016 heeft de Zweedse investeerder EQT een aandeel in TransIP genomen, maar Ali Niknam dat aandeel een jaar later weer terug gekocht, na een conflict over de koers van het bedrijf. In 2018 heeft de TransIP Group branchegenoot IT-Ernity overgenomen. Hiermee kreeg TransIP namen als Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en De Digitale Stad in handen. In 2019 zijn de TransIP Group BV en Combell Group NV gaan samenwerken onder de naam team.blue en is aanwezig in 11 landen. TransIP biedt Domeinnaam registratie, SSL-certificaten, Webhosting, WordPress Hosting, E-mail Only, Patchman, Virtuele Servers (VPS diensten), Networking, Storage, en STACK aan. De diverse services worden via verschillende pakketten aangeboden en zijn onder andere afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte qua data opslag, het aantal databases en het aantal e-mailadressen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.