Traveldeal Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Traveldeal?

Bel nu Bel nu

Traveldeal Contact

Telefoonnummer
Adres
Regentesselaan 8, 7316 AC Apeldoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-21:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Traveldeal. 

Waarom Traveldeal bellen?

Heeft u een cadeaubon besteld?

Bel het Traveldeal telefoonnummer wanneer de Traveldeal cadeaubon nog niet heeft of ontvangen. Of wilt u weten hoe u de cadeaubon kunt inwisselen? Traveldeal klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de Traveldeal cadeaubon en vouchers.

Hoe en wanneer kan ik mijn boeking betalen?

Bel het Traveldeal nummer wanneer u meer wilt weten over betalingen en betaalmethoden bij Traveldeal. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het betalen van uw reis.

U wilt uw hond meenemen. Kan dat?

Wilt u graag accommodatie huren waar uw hond mee mag? Neem contact op met de klantenservice via Traveldeal telefoonnummer. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het meebrengen van huisdieren en hoe u de betreffende accommodaties kunt vinden.

Wilt u een extra bed op de kamer?

U kunt het Traveldeal nummer bellen wanneer u een extra bed op uw kamer wilt of iets extra’s bij wilt boeken. Wilt u een fiets erbij huren? Heeft u een kinderbedje nodig? Traveldeal klantenservice kan u meer uitleg geven over het bijboeken van extra zaken.

Heeft u een klacht?

Bel het Traveldeal telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de klachtenprocedure van Traveldeal en waar u uw klacht kunt indienen.

Kan ik omboeken of annuleren? Wat zijn de kosten?

Wilt u uw reis omboeken of annuleren? Kan dat? Neem contact op met Traveldeal klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren, wat de kosten zijn en hoe u dit kunt regelen.

Chatten met Traveldeal

Chat met Traveldeal

Neem rechtstreeks contact op met Traveldeal klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met een Traveldeal klantenservice medewerker. Klik op het chat-icoon rechtsboven op de webpagina. Traveldeal klantenservice is bereikbaar tijdens de openingstijden. U kunt altijd een bericht achterlaten en de klantenservice zal binnen 24 uur op uw chatbericht reageren.

Contact met Traveldeal via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Traveldeal klantenservice sturen via het contactformulier. Traveldeal klantenservice is van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Wanneer u een vraag heeft over een gemaakte boeking dan wordt u verzocht om het boekingsnummer te vermelden (Dit nummer staat in de reserveringsbevestiging of op de voucher). Traveldeal klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Traveldeal via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Traveldeal heeft een Facebook-pagina met berichten met de meest actuele Traveldeals met grote kortingen. Traveldeal klantenservice is gedurende de openingstijden bereikbaar via Facebook Messenger.

Traveldeal op Instagram

Bekijk Instagram-pagina Traveldeal

Traveldeal heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij de actuele deals van Traveldeals en inspiratie voor uw volgende reis. Er zijn verschillende categorieën met diverse bestemmingen. U kunt uw foto’s ook delen met Traveldeals.

Traveldeal op Linkedin

Traveldeal op Linkedin bekijken

Er staat slechts één bericht op de Linkedin-pagina van Traveldeal. De klantenservice van Traveldeal is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Traveldeal op Youtube

Bekijk Traveldeal op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Traveldeal staan enkele video’s van Traveldeal. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Traveldeal klantenservice via Youtube.

Schrijf een brief aan Traveldeal

Het postadres is:

Bookunited B.V.
Regentesselaan 8
7316 AC Apeldoorn

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Traveldeal klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Traveldeal.

Meer informatie over Traveldeal

Traveldeal is in 2015 opgericht. Traveldeal is onderdeel van Bookunited BV gevestigd in Apeldoorn. Traveldeal, oftewel Bookunited, is een tussenpersoon, die voor klanten bemiddelt voor deals bij reisaanbieders. Traveldeal biedt reisdeals aan via hun website waar klanten kunnen zoeken op bijvoorbeeld bestemmingen, thema’s of beste deals. Traveldeal regelt de hotelovernachting(en), maar klanten kunnen extra’s bijboeken of zaken aan hun reis toevoegen, zoals uitgebreid ontbijt, fietshuur of een diner. Traveldeal biedt ook volledige zomer- of wintersportvakanties aan in de vorm van totaal arrangementen. Maar zij bieden ook stedentrips, cruises, Formule 1 Grand Prix, Fly & Drive, Welness, Mystery Hotels en rondreizen aan.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.