Triodos Bank Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Triodos Bank?

Bel nu Bel nu

Triodos Bank Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Hoofdstraat 10, 3972 LA Zeist
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Triodos Bank. 

Waarom Triodos Bank bellen?

U wilt een creditcard aanvragen

Neem contact op met Triodos Bank klantenservice wanneer u een creditcard wilt aanvragen. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over het aanvragen van een Triodos Creditcard en de voorwaarden voor zo’n aanvraag.

U wil een gezamenlijke rekening opheffen of omzetten

U kunt het Triodos Bank nummer bellen wanneer u een gezamenlijke rekening wilt opheffen vanwege bijvoorbeeld een scheiding of bij overlijden van één van de rekeninghouders. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe dit proces verloopt.

U wilt informatie over duurzaam beleggen

Neem contact op via het Triodos Bank telefoonnummer als u er over denkt om duurzaam te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over beleggen via Triodos Bank. Zij kunnen ook een afspraak met een financieel adviseur voor u plannen

U gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Of wilt u andere wijzigingen doorgeven aan Triodos Bank. Bel het Triodos Bank telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over hoe, waar en wanneer u uw adres- of andere wijzigingen kunt doorgeven.

Wilt u een hypotheek afsluiten bij Triodos Bank?

U kunt het Triodos Bank nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over het afsluiten van een hypotheek bij Triodos Bank. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een Triodos Bank adviseur, gespecialiseerd in hypotheken.

U bent uw Triodos Bank betaalpas verloren

Bel het Triodos Bank telefoonnummer wanneer u uw betaalpas kwijt bent of denkt dat deze gestolen. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en een meteen een nieuwe betaalpas voor u aanvragen.

Contact met Triodos Bank via Facebook

Bekijk Triodos Facebook-pagina

Triodos Bank heeft een Facebook-pagina met diverse berichten over de diensten, producten en acties van Triodos Bank, maar ook nieuwsberichten over duurzame projecten waar Triodos Bank een rol in speelt. U kunt Triodos Bank klantenservice ook een bericht sturen via Facebook Messenger. Triodos Bank klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Triodos Bank via Facebook

Contact met Triodos Bank via Twitter

Bekijk Triodos Bank op Twitter

De klantenservice van Triodos Bank is ook actief op Twitter. Triodus klantenservice deelt hier Tweets met betrekking verschillende duurzame projecten waar Triodus Bank bij betrokken is. Zij re-tweeten ook andere nieuwsberichten van organisaties die betrokken zijn bij een duurzamere en ecologisch vriendelijke wereld. Triodus Bank klantenservice meldt op haar Twitter-pagina dat zij op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar is via info@triodos.nl.

Contact met Triodos Bank via Twitter

Triodos Bank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Triodos Bank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën, zoals ‘Fraude?’, ‘MadeForChange’, ‘Anders Eten’ en ‘Kantoor. Het is niet mogelijk om contact met Triodos Bank klantenservice op te nemen via Instagram.

Triodos Bank op Instagram

Triodos Bank op Linkedin

Bekijk Triodos Bank op Linkedin

Triodos Bank klantenservice deelt op de Linkedin-pagina van Triodos Bank nieuwsberichten met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten en -resultaten van Triodos Bank. Verder delen zij hier ook de actuele openstaande vacatures bij Triodos Bank. U kunt via de Linkedin-pagina geen rechtstreekse berichten naar Triodos Bank klantenservice sturen.

Triodos Bank op Linkedin

Triodos Bank op Youtube

Bekijk Triodos Bank op Youtube

Triodos Bank heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over Triodos Bank, bankieren bij Triodos Bank en nieuwsberichten over een duurzame wereld. De video’s worden gedeeld via verschillende playlists, zoals bijvoorbeeld ‘Patty in gesprek met…’, ‘Hart-Hoofd prijs’ en ‘Tijd voor echte Keuzes’. Triodos Bank klantenservice is niet bereikbaar via Youtube

Triodos Bank op Youtube

Schrijf een brief aan Triodos Bank

Het postadres is:

Postbus 55
3700 AB Zeist

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Triodos Bank klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Triodos Bank.

Meer informatie over Triodos Bank

Triodos Bank NV is een in 1980 opgerichte Nederlandse bank met filialen in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. Triodos heeft als doel ethisch, transparant en duurzaam te bankieren en wil helpen met het bouwen aan een samenleving waar levenskwaliteit en menselijke waardigheid voorop staan. De naam Triodos is een Grieks woord ‘tri hodos'. Dit betekent driewegbenadering betekent, oftewel People Planet Profit. De Triodos Bank investeert het aan haar toevertrouwde inleg in projecten op basis van duurzaamheid. In 2016 is Triodos Bank bijvoorbeeld duurzaam gaan beleggen in onder meer biologische voeding en landbouw, duurzame energie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, microkrediet, kunst en cultuur, eerlijke handel en beschutte werkplaatsen. r Triodos Bank is actief via internetbankieren. In Nederland biedt de bank spaarrekeningen, betaalrekeningen, ethische fondsen, risicodragende beleggingen en hypotheken voor de particuliere woningmarkt. Triodos Bank heeft in Nederland één kantoor en slechts een enkele geldautomaat. Voor het pinnen met een Triodos Bank pas zijn zij een samenwerkingsverband met de Rabobank aangegaan.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.