Trouw Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Trouw?

Bel nu Bel nu

Trouw Contact

Telefoonnummer
Adres
Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Trouw. 

Waarom Trouw bellen?

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt het Trouw nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Trouw. Zoekt u werk? Of een stageplek voor uw opleiding? Waar staan de vacatures? Trouw klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Trouw.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Trouw account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Trouw telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt adverteren in de Trouw

Overweegt u om te gaan adverteren in de Trouw? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Trouw nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in Trouw.

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de Trouw af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het Trouw nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U heeft uw krant niet ontvangen

Bel het Trouw telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Trouw doorgeven aan de bezorger.

U gaat op vakantie of reis

Wanneer u binnenkort op vakantie gaat dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Trouw klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

Chatten met Trouw

Chat met Trouw

Neem rechtstreeks contact op met Trouw klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Trouw klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met Trouw via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Trouw klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het Trouw zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina Trouw

Neem contact op via Facebook

Trouw heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Trouw klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Trouw op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

Trouw heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van nieuws uit Nederland en van over de hele wereld. U kunt een DM naar Trouw klantenservice sturen.

Instagram-pagina Trouw

Contact opnemen via Instagram

Trouw heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts en reels Nederlands en wereldnieuws en achtergrondverhalen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld: Podcasts, Verhalen, Groen Doen en #PandoraPapers. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met Trouw klantenservice.

Trouw op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Trouw is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Trouw vindt u diverse nieuwsberichten uit de Trouw over actueel nieuws uit Nederland en van over de hele wereld. De klantenservice van Trouw is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Trouw

Bekijk Trouw op Youtube

Trouw heeft ook een eigen YouTube-kanaal: Trouw TV. Trouw TV maakt en publiceert video's voor de website van dagblad Trouw. Met reportages, columns en interviews. De video’s zijn verdeeld in een aantal playlists: Politieke Partijen, Groen, Plein 2 en My Top Videos. Trouw klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Krant niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. Trouw klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over Trouw

Trouw is een Nederlandse ochtendkrant. De Trouw verscheen voor het eerst op 18 februari 1943 als verzetskrant. Het eerste nummer heette Oranje-Bode en dat was ter gelegenheid van de geboorte van prinses Margriet (19 januari 1943). De krant werd gedrukt te Meppel. De Trouw was een illegale krant die op initiatief van een groep orthodox-protestantse verzetsmensen was opgericht. Enkele van hen waren eerder actief bij het illegale blad Vrij Nederland, dat al in 1940 verscheen. Na een conflict over de politieke lijn van het VN hebben zij deze verlaten. Trouw kwam in de plaats van De Standaard, waar de NSB'er Max Blokzijl ‘toezichthoudend redacteur’ was geworden. De eerste edities van Trouw werden gedrukt bij een theologische uitgeverij aan de Prinsengracht 493 in Amsterdam. Een groot aantal medewerkers is tijdens de Tweede Wereldoorlog opgepakt en gefusilleerd. Trouw is tot aan de bevrijding in mei 1945 verschenen met de hulp van zowel katholieken, hervormden en humanisten die de hoop hadden de hoop of verwachting Trouw na de oorlog een algemene krant zou worden. De krant was in de eerste decennia na de Tweede Wereldoorlog een blad voor Gereformeerde Kerken in Nederland en hun politieke partij, de ARP Anti-Revolutionaire Partij. De eerste hoofdredacteur zag Trouw primair als een politiek orgaan. In 1963 is dat veranderde dit en is Trouw een ‘open krant’ geworden, die zich stap voor stap los heeft gemaakt van het orthodoxe protestantisme en door de jaren heen is het steeds meer een krant geworden die alle vormen van religie als een belangrijk onderdeel van de samenleving is gaan zien en waarover ook wordt geschreven. Trouw richt zich op enkele maatschappelijke onderwerpen in het bijzonder: religie, filosofie, duurzaamheid en natuur, gezondheidszorg, onderwijs en wetenschap. In 2009 heeft Trouw voor het eerst de Duurzame 100, een ranglijst van de honderd meest invloedrijke Nederlanders op het gebied van duurzame ontwikkeling, gepubliceerd en dat gebeurt sindsdien jaarlijks, Deze geldt als de meest complete en gezaghebbende ranglijst in Nederland op gebied van duurzame ontwikkeling.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.