Trunkrs Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Trunkrs?

Bel nu Bel nu

Trunkrs Contact

Telefoonnummer
Adres
Dr. J.P. Thijsselaan 31, 3571 GL Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-22:30
Dinsdag
09:00-22:30
Woensdag
09:00-22:30
Donderdag
09:00-22:30
Vrijdag
09:00-22:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Trunkrs. 

Waarom Trunkrs bellen?

Waar vind ik de tarieven van Trunkrs?

Bel het Trunkrs telefoonnummer wanneer u een pakket wil verzenden maar niet weet hoeveel de verzending gaat kosten. Trunkrs klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de tarieven van Trunkrs.

Uw pakket is geleverd, maar waar?

U heeft een bericht ontvangen dat uw pakket is bezorgd, maar u heeft geen Trunkrs bezorger gezien? Bel Trunkrs klantenservice en zij kunnen aan de hand van uw gegevens nagaan waar uw pakket zich bevindt. Misschien bij uw buren?

Welke shops werken samen met Trunkrs?

Hoe weet u of een shop samenwerkt met Trunkrs? Hoe werkt Trunkrs? Neem contact op via het Trunkrs nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over onder andere same day delivery en next day delivery van Trunkrs en welke shops samenwerken met Trunkrs.

U wilt het bezorgadres wijzigen

Neem contact op via het Trunkrs telefoonnummer als u niet thuis bent op de bezorgafspraak en het pakket graag op een ander adres wilt ontvangen. Weet u niet zeker of dit (nog) kan of hoe u dit moet regelen? Trunkrs klantenservice kan u uitleggen hoe u zelf de bezorggegevens kunt wijzigen.

Zou u willen werken bij Trunkrs?

U kunt het Trunkrs nummer bellen wanneer geïnteresseerd bent in een job bij Trunkrs. Trunkrs klantenservice kan u meer informatie over Trunkrs geven en waar u openstaande vacatures bij Trunkrs kunt vinden.

Uw bedrijf overweegt om met Tunkrs te gaan samenwerken

Bel het Trunkrs telefoonnummer wanneer u geïnteresseerd bent in de services van Trunkrs. De klantenservice kan u meer algemene informatie geven en eventueel een afspraak voor u maken met een adviseur.

Chatten met Trunkrs

Chat met Trunkrs

Neem rechtstreeks contact op met Trunkrs klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met Trunkrs klantenservice medewerker. Klik op het chat-icoon rechtsonder op de klantenservicepagina. Vul eerst de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en start uw chat.

Contact met Trunkrs via Facebook

Trunkrs Facebook-pagina bekijken

Trunkrs heeft een Facebook-pagina met berichten over de ontwikkelingen van Trunkrs, zoals bijvoorbeeld nieuwe locaties klanten bestellingen nog dezelfde dag kunnen ophalen. Of nieuwe bedrijven die met Trunkrs gaan samenwerken. Trunkrs klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Trunkrs via Twitter

Bekijk Trunkrs op Twitter

Trunkrs heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen over nieuwe ontwikkelingen bij Trunkrs, nieuwe locaties en nieuwe bedrijven die met Trunkrs gaan samenwerken. U kunt een DM naar Trunkrs klantenservice sturen.

Linkedin-pagina Trunkrs

Bekijk Trunkrs op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Trunkrs delen zij nieuwsberichten over Trunkrs, maar ook de actuele openstaande vacatures bij Trunkrs. De klantenservice van Trunkrs is helaas niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Trunkrs op Youtube

Trunkrs op Youtube bekijken

Trunkrs heeft ook een eigen YouTube kanaal waar zij informatieve video’s delen over de services van Trunkrs, zoals bijvoorbeeld video’s over de same day en next day deliveries die Trunkrs aanbiedt, Track & Trace en informatieve Shorts-video’s. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Trunkrs klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Trunkrs

Trunkrs is een in 2015 opgericht Nederlands E-commerce pakketbezorgingsbedrijf. Het principe waarop Trunkrs is gestoeld op, levering op dezelfde dag tegen betaalbare prijzen, oftewel ‘Same Day Delivery’. Trunkrs heeft een crowd delivery platform opgezet. Er was een enorme behoefte aan snelle, maar ook flexibele levering van pakketten. Daarop heeft Trunkrs een lokaal platform gebouwd in de regio Utrecht wat een enorm succes was. Daarop investeerde AKEF in 2018 in Trunkrs en konden zij aan de slag gaan met verduurzaming van het volledige bezorgproces zoals het efficiënter inrichten van het logistieke proces en de van aanschaf elektrische transportmiddelen voor de bezorging van pakketten. Inmiddels wil Trunkrs naar CO2-Neutrale bezorging en is de ambitie in de toekomst om 100% elektrisch te gaan bezorgen. In 2019 is Trunkrs verhuisd naar de hypermoderne en volledig geautomatiseerde hub in Nieuwegein en sinds 2020 biedt Trunkrs haar ‘same day delivery’ en ‘next day delivery’ ook aan in België.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.