Tubantia Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Tubantia?

Bel nu Bel nu

Tubantia Contact

Telefoonnummer
Adres
Lonnekerspoorlaan 114, 7523 JM Enschede
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Tubantia. 

Waarom Tubantia bellen?

U heeft uw krant niet ontvangen

Bel het Tubantia telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Tubantia doorgeven aan de bezorger.

Hoe werkt bestellen via de Tubantia webwinkel?

Wilt u iets kopen in de Tubantia webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het Tubantia telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de Tubantia webwinkel beantwoorden.

U wilt bezorger worden

Neem contact op met Tubantia klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen? Tubantia klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie gaat dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Tubantia klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U wilt zich aanmelden voor het lezerspanel

U kunt het Tubantia nummer bellen wanneer u vragen over het lezerspanel. Wilt u zich graag aanmelden? Wat wordt er van u verwacht als u lid wordt van het Tubantia lezerspanel. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het Tubantia lezerspanel.

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de Tubantia af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het Tubantia nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Chatten met Tubantia

Chat met Tubantia

Neem rechtstreeks contact op met Tubantia klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Tubantia klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met Tubantia via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Tubantia klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het Tubantia zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina Tubantia

Neem contact op via Facebook

Tubantia heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Twente en de Achterhoek, maar ook uit de rest van Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Tubantia klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Tubantia op Twitter

Bekijk Tubantia op Twitter

Tubantia heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws uit Twente en de Achterhoek. U kunt een DM naar Tubantia klantenservice sturen.

Instagram-pagina Tubantia

Contact opnemen via Instagram

Tubantia heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels nieuws uit Twente en de Achterhoek. Er staan 2 categorieën op de Instagram-pagina van Tubantia: Tubantia Crime en De Twentse Kern. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Tubantia klantenservice sturen.

Krant niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. Tubantia klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia, ook wel Tubantia genoemd, is een Nederlands regionaal dagblad in Twente, maar ook in Salland, de Achterhoek en enkele Duitse plaatsen net over de grens. Tubantia is sinds 1 november 1999 een ochtendkrant. Tubantia is in 1997 uit een fusie tussen de dagbladen Twentsche Courant en Dagblad Tubantia. Wat weer een gevolg was van de fusie van de Oostelijke Dagbladen Combinatie en Wegener. Sinds 2015 is de Twentsche Courant Tubantia eigendom van De Persgroep. In 2019 is de naam De Persgroep gewijzigd naar DPG Media. De eerste Tubantia, Volkscourant voor Twenthe, is op 6 januari 1872 verschenen en deze krant verscheen enkel op zaterdag. In 1877 is de ondertitel vervangen door Nieuws- en advertentieblad voor Twenthe. Vanaf 1879 werd Tubantia ook op woensdag uitgebracht en vanaf 1902 verscheen de krant op dinsdag, donderdag en zaterdag. Uiteindelijk verscheen Tubantia zes keer per week en het regionale nieuws betrof grotendeels nieuws uit op Enschede. In 1914 is de naam veranderd in Twentsch Dagblad Tubantia en op 1 oktober 1917 is deze vervangen door Twentsch Dagblad Tubantia en Enschedesche Courant. Rond 1940 was Tubantia de grootste krant in Twente en de Duitsers legde de krant al snel aan banden. Na de oorlog kreeg de krant een voorlopig verschijningsverbod opgelegd, maar op 14 september 1946 mocht de krant weer verschijnen. Er vonden nog verschillende naamsveranderingen maar sinds 1 oktober 1996 heet de krant: De Twentsche Courant Tubantia. De Twentsche Courant Tubantia bracht als eerste Nederlandse krant een zondagseditie, in tabloidformaat uit op 7 maart 2004. Vanaf dat moment verscheen dagelijks, met uitzondering van feestdagen. Dit is echter gestopt per 1 januari 2009.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.