TUI Bellen

Bent u op zoek naar de TUI klantenservice?

Bel nu Bel nu

TUI Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Volmerlaan 3, 2288 GC Rijswijk
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-20:00
Zondag
09:00-20:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij TUI. 

Waarom TUI bellen?

U wilt een factuur betalen

Heeft u vragen over het betalen van een factuur aan TUI? Over extra kosten voor creditcardbetalingen? Hoe u kunt betalen? Of u in termijnen kunt betalen? Bel het TUI telefoonnummer en de klantenservice medewerker kan uw vragen beantwoorden en eventueel meer uitleg en informatie geven over betalen bij TUI.

U wilt naar een TUI reisbureau bij u in de buurt

Wilt u liever persoonlijk met een medewerker van TUI spreken op het TUI reisbureau bij u in de buurt, maar weet u niet wanneer deze open is en/of u een afspraak moet maken? Neem contact op met TUI klantenservice en zij kunnen u vertellen wat de openingstijden van het TUI reisbureau bij u in de buurt is en kunnen u evt. doorverbinden zodat u zelf een afspraak kunt maken.

U heeft speciale assistentie nodig

U kunt het TUI nummer bellen wanneer u speciale assistentie nodig heeft voor, tijdens en/of na uw vlucht. Moet uw eigen rolstoel mee? Of andere medische bagage zoals extra zuurstof of speciale medicijnen? Of heeft u begeleiding nodig op de vliegvelden? De klantenservice kan u uitleggen en meer informatie geven om deze speciale voorzieningen te regelen.

U heeft vragen over een geboekte reis

Neem contact op via het TUI telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw boeking? De klantenservice medewerker kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over uw boeking en wat de stand van zaken is.

U wilt een verzekering afsluiten

U kunt het TUI nummer bellen wanneer u een reis- en/of annuleringsverzekering bij uw reis afsluiten. Wilt u weten welke verzekering u het beste kunt afsluiten? Een korte of doorlopende reisverzekering? Wat is CovidCare verzekering? De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe u een verzekering bij TUI kunt afsluiten.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op met TUI klantenservice wanneer u een klacht heeft. Is uw reis niet volledig naar wens verlopen? Of zijn er problemen tijdens uw reis? De klantenservice zal u te woord staan en indien mogelijk het probleem aanpakken of u uitleggen hoe u na de reis een klacht kunt indienen bij TUI.

Chatten met Virtuele Assistent van TUI

Chat met TUI

U kunt rechtstreeks contact met TUI opnemen via de Chat met Louise, de Virtuele Assistent op de contactpagina van TUI. Klik op het Chat icoon rechtsboven op de pagina en u kunt u chat met Louise beginnen. Louise is 24 uur per dag beschikbaar. Stel uw vraag aan Louise en hij/zij zal direct reageren.

Chatten met Virtuele Assistent van TUI

Contact met TUI via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

TUI heeft een Facebook-pagina met informatie en nieuwsberichten over de actuele stand van zaken op het gebied van reizen. TUI klantenservice is via Facebook Messenger 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen én zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag en feestdagen van 9:00 tot 20:00 uur.

Contact met TUI via Twitter

Bekijk TUI op Twitter

TUI is ook actief op Twitter. Hier delen zijn Tweets en informatie en nieuwsberichten over de actuele stand van zaken op het gebied van reizen. TUI klantenservice is via Twitter 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen én zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag en feestdagen van 9:00 tot 20:00 uur.

Contact met TUI via Twitter

TUI op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

TUI heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij vakantiefoto’s en u kunt uw vakantiefoto’s met TUI delen. De foto’s zijn verdeeld over vele verschillende plaatsen en landen op de wereld. Het is niet duidelijk of u contact met TUI klantenservice kunt opnemen via Instagram.

TUI op Instagram

TUI op Linkedin

Bekijk TUI op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van TUI delen zij diverse berichten over de diensten en services van TUI, maar ook leuke adviezen en informatieve berichten over TUI en reizen in het algemeen. Zij publiceren hier ook de actuele vacatures bij de TUI group in de diverse landen waar TUI werkzaam is. Het is onduidelijk of u TUI rechtstreeks kunt bereiken via Linkedin.

TUI op Linkedin

TUI op Youtube

Bekijk TUI op Youtube

TUI heeft ook een eigen YouTube kanaal waar zij informatieve video’s delen over reizen. Er zijn verschillende playlists zoals reizen op Curaçao, stedentrips, duurzaam reizen, maar ook video’s met Katja Schuurman, video’s over TUI algemeen en TUI Care foundation. Het is onduidelijk of u rechtstreeks contact met TUI klantenservice op kunt nemen.

TUI op Youtube

Een brief schrijven aan TUI

Het postadres is:

Postbus 157
2280 AD Rijswijk

U kunt er ook voor kiezen om contact met TUI op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Klacht indienen ná de vakantie

Klacht indienen

U kunt na uw vakantie online een klacht indienen bij TUI. Daarvoor dient u uw gegevens in te vullen in het formulier. Vervolgens kunt u uw klacht in het formulier toelichten en naar TUI verzenden.

Meer informatie over TUI

TUI Group (Touristik Union International) is een multi-nationale reisorganisatie. TUI Nederland is de grootste en de oudste reisorganisatie van Nederland. De basis van het huidige TUI Nederland ligt onder andere in 1876 met de oprichting van Lisonne, de eerste reisorganisatie van Nederland. Holland International is de opvolger van o.a. Lisonne en ontstaat in 1974 uit een fusie van aantal kleinere reisorganisaties. Een ander onderdeel van het huidige TUI Nederland is Arke Reizen (opgericht in 1934). Arke was in eerste instantie actief in busreizen. Dan is er ook nog KRAS Reizen, opgericht in 1922 met een lijndienst met paard en wagen van Ammerzoden naar Den Bosch. Halverwege de jaren negentig komen Arke en Holland International in handen van TUI. Na de fusie en reorganisatie bij beide bedrijven wordt in 1997 TUI Nederland opgericht. Sinds oktober 2018 is KRAS een merk van TUI Nederland, maar in 2020 is het merk KRAS opgeschort en vallen de activiteiten volledig onder TUI Nederland. Arke heet sinds 1 oktober 2015 TUI  en sindsdien heeft TUI Nederland als eerste Nederlandse reisorganisatie een eigen airline (Arkefly). Arkefly heet inmiddels TUI fly. TUI Nederland en TUI België werken sinds begin 2014 in het cluster TUI Benelux. TUI Benelux blijft zich aparte op beide landen richten maar werken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte. Eind 2014 TUI Travel PLC en TUI AG gefuseerd in de TUI Group, het huidige moederbedrijf.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.