Turkish Airlines Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Turkish Airlines?

Bel nu Bel nu

Turkish Airlines Contact

Telefoonnummer
Adres
Terminal West, Tower D, 7th floor, Office D-724, Schiphol Airport
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-22:15
Dinsdag
08:30-22:15
Woensdag
08:30-22:15
Donderdag
08:30-22:15
Vrijdag
08:30-22:15
Zaterdag
08:30-22:15
Zondag
08:30-22:15
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Turkish Airlines. 

Waarom Turkish Airlines bellen?

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Turkish Airlines nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Turkish Airlines biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Turkish Airlines.

Kan ik ook op het vliegveld inchecken?

Wilt u liever persoonlijk op het vliegveld inchecken? Wilt u weten of dit (nog) kan? Neem contact op met Turkish Airlines klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het inchecken op het vliegveld en/of online.

U heeft speciale assistentie nodig

U kunt het Turkish Airlines nummer bellen wanneer u een vraag heeft over speciale assistentie tijdens uw vlucht(en). Heeft u specifieke medicatie nodig tijdens uw vlucht? Of een rolstoel bij u? Reist u met uw baby? Bent u slechthorend of doof? Turkish Airlines klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven.

U wil meer weten over het Miles & Smiles Membership

Wat zijn de voordelen van Miles & Smiles Memberschip? Zijn er kosten verbonden aan het Miles & Smiles Membership? Hoe kan ik een Miles & Smiles Membership regelen? Bel het Turkish Airlines nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over het Miles & Smiles Membership.

Hoeveel bagage mag ik gratis meenemen?

Wilt u weten hoeveel kilogram bagage u gratis mee mag nemen als ruimbagage? Of hoeveel cabine bagage u mee meenemen? Bel het Turkish Airlines telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de bagageregels van Turkish Airlines.

U wilt informatie over de App van Turkish Airlines

U kunt het Turkish Airlines nummer bellen wanneer overweegt om de Turkish Airlines App te gaan gebruiken. Wat zijn de voordelen van deze app? Wat kunt u allemaal regelen via de app? Turkish Airlines klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de app.

Contact met Turkish Airlines via feedbackformulier

Feedbackformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Turkish Airlines klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies één van de vier manieren om uw vraag te stellen en vul vervolgens de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Turkish Airlines klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Facebook-pagina Turkish Airlines

Neem contact op via Facebook

Turkish Airlines heeft een Engelstalige Facebook-pagina met nieuws en berichten over en van Turkish Airlines. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Turkish Airlines klantenservice.

Via Twitter in contact met Turkish Airlines

Contact opnemen via Twitter

Turkish Airlines heeft een Internationale Twitter-pagina met diverse Tweets over Turkish Airlines en de diverse bestemmingen waar zij op vliegen. U kunt een DM naar Turkish Airlines klantenservice sturen. Turkish Airlines klantenservice is 24/7 bereikbaar via Twitter.

Turkish Airlines op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Turkish Airlines is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Turkish Airlines vindt u diverse nieuwsberichten over Turkish Airlines, werken bij Turkish Airlines en actuele openstaande vacatures over de hele wereld. De klantenservice van Turkish Airlines is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Turkish Airlines

Bekijk Turkish Airlines op Youtube

Turkish Airlines heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Turkish Airlines en vliegen met Turkish Airlines. De video’s zijn in diverse talen en verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over Miles & Smiles, bestemmingen en stories. U kunt helaas niet rechtstreeks in contact komen met Turkish Airlines klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Turkish Airlines is op 20 mei 1933 opgericht als Turkish State Airlines als onderdeel van het ministerie van Nationale Defensie. De vloot bestond uit twee Curtiss Kingbirds met vijf stoelen, twee Junkers F 13 met vier stoelen en een Tupolev ANT-9 met tien stoelen. In 1935 is Turkish State Airlines overgedragen aan het Ministerie van Openbare Werken en is het omgedoopt tot Algemeen Directoraat van Staatsluchtvaartmaatschappijen. Drie jaar later in 1938 is het onderdeel geworden van het ministerie van Transport. Turkish State Airlines was in deze eerste periode een binnenlandse luchtvaartmaatschappij, maar in 1947 vlogen zij voor het eerst internationaal, van Istanbul naar Athene. In 1956 de naam veranderd naar Türk Hava Yolları A.O. (vaak afgekort als THY) oftewel Turkish Airlines. Turkish Airlines heeft sinds de oprichting incidenten en ongevallen gekend, soms met dodelijke afloop. In Nederland was er het ongeluk op 25 februari 2009 toen vlucht 1951 neerstortte voor de landing op de luchthaven Schiphol. Turkish Airlines vliegt sinds augustus 2019 naar 315 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika en is hierdoor de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld is op basis van het aantal passagiersbestemmingen. Turkish Airlines biedt ook het grootste aantal vluchten zonder tussenlanding vanaf één enkele luchthaven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.