Twente Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Twente Airport?

Bel nu Bel nu

Twente Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Vliegveldstraat 100-C94, 7524 PK Enschede
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Twente Airport. 

Waarom Twente Airport bellen?

U wilt meer informatie over zweefvliegen of vlieglessen

Overweegt u zweefvliegen of een vliegles vanaf Twente Airport? Of wilt u parachute springen? Neem contact op via het International Twente Airport nummer en de klantenservice kan u meer vertellen over de zweefvliegen, proeflessen, vlieglessen of parachutespringen vanaf Twente Airport.

Wat zijn de havengelden voor Twente Airport?

Wilt u meer weten over de havengelden (tarieven) voor het gebruik van luchtvaartuigen op Twente Airport? Neem dan contact op via het Twente Airport klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over de havengelden van Twente Airport.

Hoe boek ik een zakelijke of privé vlucht?

Bel het Twente Airport telefoonnummer wanneer u vanaf Twente Airport wilt vliegen. Hoe boekt u een vlucht? Bij wie moet u boeken? Twente Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het boeken van zakelijke vluchten van het vliegveld.

Wat zijn de openingstijden van Twente Airport?

Wilt u weten wat de openingstijden van Twente Airport zijn? Neem telefonisch contact op via het International Twente Airport nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld en/of de voorzieningen op het vliegveld open zijn.

Hoe bereik ik Twente Airport?

U kunt het Den Helder Airport nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van Twente Airport. Heeft u vragen over parkeren bij Twente Airport? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van Twente Airport.

Wilt u meer informatie over Twentsche Zweefvlieg Club (TZC)?

Bel het Twente Airport telefoonnummer wanneer meer informatie wilt over TZC. Hoe wordt u lid? Wat zijn de kosten van lidmaatschap? De klantenservice kan u meer vertellen over TZC en het lidmaatschap.

Contact met Twente Airport via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Twente Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Twente Airport klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Twente Airport

Neem contact op via Facebook

Twente Airport heeft een Facebook-pagina met leuke berichten en foto’s van Twente Airport. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Twente Airport klantenservice.

Twente Airport op Twitter

Twitter-pagina Twente Airport bekijken

Twente Airport heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws en nieuwtjes van Twente Airport. U kunt een DM naar Twente Airport klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Twente Airport op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Twente Airport is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Twente Airport vindt u diverse nieuwsberichten over Twente Airport. De klantenservice van Twente Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Twente Airport

Twente Airport(ICAO: EHTW) is gevestigd op de voormalige vliegbasis Twente, vlak bij de grens met Duitsland tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Vliegveld Twente is eind jaren 1920 aangelegd en op 28 augustus 1931 geopend. Tussen 1932 en 1939 verzorgde de KLM een dagelijkse lijndienst tussen Schiphol en Twente. Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog is het vliegveld onklaar gemaakt door de grasmat om te ploegen en bij de Duitse inval op 10 mei 1940 werden de hangar naast het luchthavengebouw en de verkeerstoren opgeblazen. De Luftwaffe heeft na de Nederlandse overgave het vliegveld in bezit genomen en er Flugplatz Enschede gebouwd. Na de oorlog is het vliegveld overgedragen aan de Nederlandse luchtstrijdkrachten. In januari 2008 werd het vliegveld gesloten voor alle militair en burgervliegverkeer, echter sinds 30 maart 2017 is Twente Airportechter heropend voor privé- en zakenvliegtuigen, zweefvliegtuigen van de Twentsche Zweefvlieg Club en gemotoriseerd vliegverkeer van de Vliegclub Twente. Twente Airport wordt ook gebruikt voor testvluchten met bemande en onbemande luchtvaartuigen en voor radiografisch modelvliegtuigen. Op het vliegveld worden ook oude vliegtuigen ontmanteld. Tot 2020 werd het vliegveld gebruikt voor vlieginstructies door de Nederlandse Academie voor Verkeersvliegers. Na het vertrek van de verkeersvliegers beschikt de Vliegclub Twente over een DTO (Declared Training Organisation) en organiseren zij opleidingen voor het halen van het PPL of LAPL brevet. Het vliegveldterrein is onderdeel van de zogenoemde Technology Base, een terrein voor innovatieve bedrijven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.