Vakanties.nl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vakanties.nl?

Bel nu Bel nu

Vakanties.nl Contact

Telefoonnummer
Adres
Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
12:00-16:00
Zondag
12:00-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vakanties.nl. 

Waarom Vakanties.nl bellen?

U wilt een auto huren

Wilt u graag een auto huren op de plaats van bestemming? Bel dan het Vakanties.nl telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie geven over het huren van een auto en hoe u via Vakanties.nl kunt regelen.

Welke service niveaus biedt Vakanties.nl

Bent u benieuwd naar de service niveaus die Vakanties.nl aanbiedt en wilt u graag meer informatie hierover? Wilt u alleen Logies? Of wilt u ook ontbijt? Neem contact op via het Vakanties.nl telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie verstrekken over de diverse service niveaus die worden aangeboden

U wilt een reisverzekering afsluiten

U kunt het Vakanties.nl nummer bellen wanneer meer informatie wil over reis- en/of annuleringsverzekeringen. Biedt Vakanties.nl dit soort verzekeringen aan? Vakanties.nl klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende verzekeringen die door Vakanties.nl worden aangeboden.

Wilt u uw boeking annuleren?

Wilt u uw boeking annuleren? Of wilt u de reis omboeken naar een andere datum? Neem contact op met Vakanties.nl klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren, de extra kosten hiervoor en hoe u dit kunt regelen.

Kan ik een stoel reserveren via Vakanties.nl?

Wilt u graag uw stoel in het vliegtuig vooral reserveren? Wilt u weten of Vakanties.nl u hierbij kan helpen. Bel het Vakanties.nl nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven het reserveren van stoelen en hoe Vakanties.nl u hierbij kan helpen.

Hoe en wanneer kan ik mijn boeking betalen?

Bel het Vakanties.nl nummer wanneer u meer wilt weten over betalingen en betaalmethoden bij Vakanties.nl. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het betalen en/of aanbetalen van uw reis.

Chatten met Chatbot van Vakanties.nl

Chat met Chatbot ‘Vera’

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Vakanties.nl via de Chatbot ‘Vera’. Klik op het chat-icoontje rechtsonder op de webpagina. Type uw vraag in, verzend uw bericht en Chatbot Vera zal direct antwoorden met meer informatie over uw verzoek.

Contact met Vakanties.nl via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Vakanties.nl heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten delen met informatie over aanbiedingen en bestemmingen van Vakanties.nl. De klantenservice van Vakanties.nl klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en zij zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

Vakanties.nl op Linkedin

Bekijk Vakanties.nl op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Vakanties.nl staat 1 bericht met algemene informatie over Vakanties.nl en een aantal functies bij Vakanties.nl die open staan. Er staan geen specifieke vacatures gepubliceerd op de Linkedin-pagina en Vakanties.nl klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Vakanties.nl op Youtube

Bekijk Vakanties.nl op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Vakanties.nl staan een aantal informatieve video’s met Reistips. Het is echter niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Vakanties.nl klantenservice via Youtube.

Blog van Vakanties.nl

Blog Vakanties.nl lezen

Vakanties.nl heeft een Blog waar u vele verschillende inspirerende artikelen kunt lezen over diverse vakantiebestemmingen, soorten vakanties en vakantiethema’s. U kunt uzelf inschrijven voor het Vakanties.nl Blog.

Meer informatie over Vakanties.nl

Vakanties.nl is een in 2017 opgericht onlinereisbureau waar de klant zijn eigen reis kan samenstellen. Klanten kunnen in realtime vluchten, hotels en huurauto’s combineren en zo zelf hun eigen vakantie samenstellen. Vakanties.nl biedt hyperpersoonlijke suggesties, zij maken er een persoonlijke pakketreis van en als er iets misgaat, is Vakanties.nl er ter ondersteuning van haar klanten. Het idee van Vakanties.nl is in 2017 ontstaan toen mede-oprichtster Eyck grote kansen zag in big data en dynamic packaging. De website van Vakanties.nl moest gaan fungeren als het oude vertrouwde reisbureau, waarbij de klant met een aantal wensen naar binnengaat en even later loopt met het vooruitzicht op een heerlijke vakantie of reis. De website is daarom gebouwd op kunstmatige intelligentie en big data, waarmee men iedere klant zo goed mogelijk leert kennen en de superslimme chatbot Vera, de klant direct en persoonlijk op weg kan helpen. Chatbot Vera biedt aanbevelingen op maat. En mocht ‘Vera’ er niet uitkomen dan wordt er direct doorgeschakeld naar de klantenservice gedurende openingstijden. In de zomer van 2020 heeft Vakanties.nl het platform Zoover overgenomen en is daarmee onderdeel van Vakanties.nl BV geworden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.