VakantieVeilingen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van VakantieVeilingen?

Bel nu Bel nu

VakantieVeilingen Contact

Telefoonnummer
Adres
Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij VakantieVeilingen. 

Waarom VakantieVeilingen bellen?

U heeft iets via VakantieVeilingen besteld

Bel het VakantieVeilingen telefoonnummer wanneer u een product via VakantieVeilingen heeft gekocht, maar niet precies weet wat de procedure is. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie geven over uw bestelling.

U heeft een waardebon of e-ticket

Heeft u een waardebon of e-ticket ontvangen? Weet u niet hoe het nu verder gaat? Neem dan contact op met VakantieVeilingen klantenservice, zij kunnen u meer uitleg informatie geven over waardebonnen en e-tickets.

U heeft betaald maar geen e-mailbevestiging ontvangen

Heeft u geen e-mailbevestiging ontvangen nadat u voor een product heeft betaald? Wat nu? Bel VakantieVeilingen klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat het probleem is en eventueel direct oplossen.

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het VakantieVeilingen telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u een product retourneren?

U kunt het VakantieVeilingen nummer bellen wanneer u een/meerdere product(en) wilt retourneren en meer uitleg nodig heeft over het retourbeleid van VakantieVeiligen. De klantenservice kan u stap voor stap uitleggen wat u moet doen om het product(en) te retourneren.

U wilt een account (de)activeren

Wilt u een account aanmaken op VakantieVeilingen? Of wilt u uw account deactiveren of verwijderen? Bel VakantieVeilingen klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven en uitleggen hoe u een account kunt aanmaken of deactiveren/verwijderen.

Chatten met VakantieVeilingen

Chat met VakantieVeilingen

Neem rechtstreeks contact op met VakantieVeilingen klantenservice via de chatbot. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u de chatbot gebruiken om meer informatie en uitleg te krijgen. Klik op het chat-symbool aan de rechterkant van de contactpagina en de chatbot verschijnt vanzelf. Selecteer een onderwerp.

Chatten met VakantieVeilingen

Contact met VakantieVeilingen via contactformulier

Contactformulier invullen

Wilt u liever een bericht versturen naar VakantieVeilingen klantenservice sturen dan kunt het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. VakantieVeilingen klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met VakantieVeilingen via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de VakantieVeilingen Facebook-pagina vindt u verschillende acties en actuele veilingen van VakantieVeilingen. VakantieVeilingen klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur via Facebook Messenger.

Contact met VakantieVeilingen via Facebook

Instagram-pagina VakantieVeilingen

Bekijk Instagram-pagina

VakantieVeilingen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s van allerlei producten die via VakantieVeilingen verkocht worden. Er zijn ook een aantal categorieën zoals ‘Deel en win’, ‘Vragenronde’, ‘Wintips’ en ‘Influencers’. U kunt VakantieVeilingen klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

Instagram-pagina VakantieVeilingen

VakantieVeilingen op Linkedin

Bekijk VakantieVeilingen op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van VakantieVeilingen staat enkel enige algemene informatie en de locatie van VakantieVeilingen. Er zijn geen berichten of vacatures gepubliceerd. VakantieVeilingen klantenservice is niet bereikbaar via Linkedin.

VakantieVeilingen op Linkedin

Youtube-kanaal VakantieVeilingen

Bekijk VakantieVeilingen op Youtube

Op het Youtube-kanaal van VakantieVeilingen staan vele verschillende leuke en informatieve video’s. Er zijn ook twee playlist ‘Commercials’ en ‘Achter de schermen’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met VakantieVeilingen klantenservice.

Youtube-kanaal VakantieVeilingen

Schrijf een brief

Het postadres is:

VakantieVeilingen
P/A Emesa NL BV
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam Duivendrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan VakantieVeilingen klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van VakantieVeilingen.

Meer informatie over VakantieVeilingen

VakantieVeilingen is in 2007 in Nederland gestart en 2015 ook in België. VakantieVeilingen is onderdeel van Emesa. Emesa is een internationaal opererend e-commerce bedrijf dat in Nederland gevestigd is. Naast VakantieVeilingen opereert Emesa ook met merken als ActievandeDag, TicketScout en VavaBid. Al deze merken zijn kanalen voor bedrijven op de vrijetijds- en reismarkt om hun producten af te zetten. Emesa is in Nederland marktleider op het gebied van vrijetijd en e-commerce. Emesa is in 2004 opgericht door een drietal Nederlanders. In 2011 is 60% van het belang van Emesa doorverkocht aan een investeringsmaatschappij en via een aantal tussenstappen is het bedrijf in 2017 in handen van Talpa Network (John de Mol) gekomen. VakantieVeilingen is ontstaan uit het feit dat de oprichters hield van spelletjes spelen en winnen. Hieruit ontstond het idee van veilingen en dat idee is uitgegroeid toe een succesvolle website met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen winnaars. Bij Emesa werken ongeveer 250 mensen, vooral specialisten op het gebied van informatietechnologie, marketing en verkoop. Emesa is gespecialiseerd in het leveren van diensten op het gebied van beheer, marketing en onderzoek van consumentengedrag. Naast de bovenstaande merken biedt Emesa services aan diverse attractieparken en hotelketens, maar ook luchtvaartmaatschappij Transavia en de eigenaar van de bungalowparken van Center Parcs.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.