Van Lanschot Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Van Lanschot?

Bel nu Bel nu

Van Lanschot Contact

Telefoonnummer
Adres
Hooge Steenweg 29, 5211 JN 's-Hertogenbosch
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Van Lanschot. 

Waarom Van Lanschot bellen?

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het Van Lanschot telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen of vragen heeft over de Beleggen App van Van Lanschot. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u uw transactielimiet wijzigen?

Wilt u tijdelijk of voor lange tijd een hogere of lagere transactielimiet? Neem dan contact op met Van Lanschot klantenservice. Zij kunnen u uitleggen hoe u uw limiet kunt wijzigen en waar u dit kunt regelen.

U bent uw Van Lanschot betaalpas kwijt

Bel het Van Lanschot telefoonnummer wanneer u uw betaalpas kwijt bent. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en een nieuwe betaalpas voor u aanvragen.

U wilt een hypotheek aanvragen

Neem contact op met Van Lanschot klantenservice wanneer u een hypotheek wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen in verband met een verbouwing of de koop van een nieuw huis. De klantenservice u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een adviseur.

U wilt gegevens wijzigen

U kunt het Van Lanschot nummer bellen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of een ander telefoonnummer heeft. De klantenservice kan u meer uitleg geven over hoe, waar en/of wanneer u de wijziging kunt doorvoeren.

Wilt u een verzekering afsluiten?

U kunt het Van Lanschot nummer bellen wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor bijvoorbeeld uw auto of een reisverzekering voor uw vakantie. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van de diverse verzekeringen bij de Van Lanschot.

Contact met Van Lanschot via WhatsApp

WhatsApp Van Lanschot

U kunt rechtstreeks berichten naar Van Lanschot klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Van Lanschot is +31736871897. Stel uw vraag en verzend uw WhatsApp bericht en Van Lanschot klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Van Lanschot klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur aanwezig en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact met Van Lanschot via WhatsApp

Contact met Van Lanschot via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks een bericht naar Van Lanschot klantenservice sturen door het contactformulier in te vullen. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verzend het formulier. Van Lanschot klantenservice zal zo snel mogelijk contact me u opnemen.

Contact met Van Lanschot via contactformulier

Contact met Van Lanschot via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Van Lanschot heeft een Facebook-pagina waar zij algemene nieuwsberichten delen. U kunt Van Lanschot klantenservice bereiken via Facebook Messenger. De klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Van Lanschot via Facebook

Contact met Van Lanschot via Twitter

Bekijk Van Lanschot op Twitter

De klantenservice van Van Lanschot is ook actief op Twitter. Zij tweeten en retweeten hier nieuwsberichten van onder andere de algemene website van Van Lanschot. U kunt een DM naar Van Lanschot klantenservice sturen.

Contact met Van Lanschot via Twitter

Van Lanschot op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Van Lanschot heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s. Het is helaas niet mogelijk om rechtstreeks contact met Van Lanschot klantenservice op te nemen via Instagram.

Van Lanschot op Instagram

Van Lanschot op Linkedin

Bekijk Van Lanschot op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Van Lanschot vindt u algemene nieuwsberichten over financiële onderwerpen. Van Lanschot klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Van Lanschot op Linkedin

Van Lanschot op Youtube

Bekijk Van Lanschot op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Van Lanschot vindt u een aantal playlists met video’s ‘Commercials uit het verleden’, ‘Empty Concertgebouw sessions’, ‘Beleggen’, ‘Kerstconcerten in St. Jans Kathedraal’ en ‘Van Lanschot en Golf’. U kunt de klantenservice van Van Lanschot niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Van Lanschot op Youtube

Schrijf een brief aan Van Lanschot

Het postadres is:

Antwoordnummer 289
5200 VB 's-Hertogenbosch

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Van Lanschot klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Van Lanschot.

Meer informatie over Van Lanschot

Van Lanschot Kempen NV is de moedermaatschappij van Van Lanschot Kempen Wealth Management NV. Van Lanschot Kempen Wealth Management opereert onder andere onder de namen Van Lanschot, Kempen, Evi en Van Lanschot Kempen. Het is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland. Op 22 juli 1737 boekte Cornelis van Lanschot zijn eerste inkopen voor zijn handel in koloniale waren in zijn 'Ontfangboek' en sinds Vlaer & Kol (1692) is opgegaan in ABN AMRO, is Van Lanschot in feite nog de enige en laatste onafhankelijke oudste bank in Nederland. Van Lanschot Kempen neemt de positie van een gespecialiseerde wealth manager in. Zij richten zich op het behoud en opbouw van vermogenvoor particuliere en institutionele klanten. Van Lanschot Kempen NV is sinds 1999 genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs. Sinds maart 2016 is Van Lanschot Kempen NV opgenomen in de AScX Index. Van Lanschot Kempen verleent diensten op het gebied van private banking, asset management en merchant banking. Van Lanschot heeft verder ook een aantal dochterondernemingen in het buitenland. Van Lanschot België en F. van Lanschot Bankiers (Schweiz) AG zijn de belangrijkste dochterondernemingen van Van Lanshot Bank.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.