Vattenfall Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vattenfall?

Bel nu Bel nu

Vattenfall Klantenservice Bellen

Telefoonnummer
Adres
Postbus 41920, 1009 DC Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-15:00
Dinsdag
08:00-15:00
Woensdag
08:55-15:00
Donderdag
08:00-15:00
Vrijdag
08:00-15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vattenfall. 

Waarom Vattenfall bellen?

U gaat binnenkort verhuizen

Bel het Vattenfall telefoonnummer wanneer u gaat verhuizen en wilt weten hoe, wat en wanneer u wat moet regelen met Vattenfall.

U weet niet meer precies wat er in uw contract staat

U kunt Vattenfall bellen en de klantenservice medewerker zal u aan de hand van uw gegevens meer informatie kunnen verstrekken over uw contract en al uw vragen beantwoorden.

U wilt meer informatie over uw termijnbedrag

Bel het Vattenfall telefoonnummer en stel uw vragen aan de klantenservice. Samen kunt u nagaan of uw huidige termijnbedrag nog past bij uw energieverbruik en wat de gevolgen van verlaging of verhoging zullen zijn.

U wilt advies over duurzame energie

U kunt Vattenfall klantenservice bellen en zij kunnen u doorverbinden met een expert die samen met u naar uw huidige situatie kijkt en advies en tips kan geven over slimme energiebesparingen bij u thuis, nu direct en in de toekomst.

U wilt uitleg over de energieprijzen van Vattenfall

Bel de klantenservice van Vattenfall en de medewerker kan u alles vertellen over de energieprijzen, de samenstelling van die prijzen en al uw andere vragen over de energieprijzen van Vattenfall.

U heeft een klacht

Bel Vattenfall klantenservice en vertel hen wat uw klacht. De klantenservice zal samen met u nagaan of zij uw klacht kunnen oplossen.

Chatten met Vattenfall

Chat met Vattenfall

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Vattenfall door met ze te chatten via chatbot “Nina” rechts bovenin of rechts ondering op de iedere pagina. Stel uw vraag en “Nina” zal u antwoorden en informatie geven over uw vraag.

Chatten met Vattenfall

WhatsAppen met Vattenfall

WhatsApp met Vattenfall

U kunt rechtstreeks berichten naar de klantenservice sturen via WhatsApp. Zij zijn op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar en proberen binnen een uur te reageren. Het WhatsApp nummer van Vattenfall is +31208920230.

WhatsAppen met Vattenfall

Via Facebook contact met Vattenfall opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Vattenfall heeft een Facebookpagina waarop u video’s en berichten vindt over allerlei projecten waar Vattenfall actief mee is en waar u ook direct op kunt reageren. U kunt ook via Messenger een bericht versturen. Het is echter duidelijk of de klantenservice op deze berichten reageert.

Via Facebook contact met Vattenfall opnemen

Contact met Vattenfall opnemen via Twitter

Bekijk Vattenfall op Twitter

Hoewel Vattenfall een Twitter pagina heeft, zijn zij hier niet op te bereiken. Op de Twitter-pagina staan Engelstalige nieuwsberichten en video’s van verschillende actuele projecten van Vattenfall in verschillende landen waar Vattenfall werkzaam is.

Contact met Vattenfall opnemen via Twitter

Vattenfall op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Vattenfall heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en video’s over verschillende actuele onderwerpen. Het is niet mogelijk om hen een bericht via Instagram te sturen.

Vattenfall op Instagram

Vattenfall op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Vattenfall vindt u nieuwsberichten, video’s en vacatures. De nieuwsberichten en video’s zijn vooral gericht op actuele activiteiten en projecten van Vattenfall. U kunt Vattenfall klantenservice niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

Vattenfall op Linkedin

Vattenfall op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Het Youtube-kanaal van Vattenfall bevat vele verschillende video’s over de activiteiten van Vattenfall in verschilllende landen en informatieve video’s over Vattenfall en de producten van Vattenfall. De klantenservice is niet bereikbaar via Youtube.

Vattenfall op Youtube

Een brief schrijven aan Vattenfall

Het postadres is:

Postbus 41920
1009 DC Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Vattenfall op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Vattenfall

Vattenfall is een Zweeds internationaal energiebedrijf. De Zweedse regering is eigenaar van Vattenfall. Vattenfall is actief in verschillende Europese landen, onder andere in Denemarken, Finland, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland. Vattenfall betekent in het Zweeds waterval en is een afkorting van de originele naam Royal Waterfall Board (Kungliga Vattenfallsstyrelsen). Vattenfall Nederland heette voorheen N.V. Nuon. De kernactiviteiten van Vattenfall zijn de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte. Nuon was een geïntegreerd nutsbedrijf en was actief in de hele energieketen van elektriciteitsproductie tot aflevering bij de klant. In 2006 werd de Wet onafhankelijk netbeheer (WON, ook wel de Splitsingswet genoemd) ingevoerd. Door deze wet waren alle Nederlandse geïntegreerde nutsbedrijven verplicht om deze activiteiten te splitsen in drie aparte onderdelen, productie, transmissie en distributie. Nuon heeft het beheer van het hoogspanningsnet toen ondergebracht bij TenneT. In november 2008 is Nuon als zelfstandig netbeheerder verdergegaan onder de naam Liander, dat onderdeel is van Alliander. Op 30 juni 2009 verdween de holding N.V. Nuon en is het productie- en leveringsbedrijf zelfstandig verdergegaan onder de naam N.V. Nuon Energy. Na verschillende overnames en herstructureringen is de naam N.V. Nuon Energy in 2019 volledig verdwenen en overgegaan in Vattenfall. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Vattenfall te bellen?

Wanneer u Klantenservicedirect gebruikt om te bellen met Vattenfall dan bent u er zeker van dat u meteen de juiste persoon aan de telefoon heeft. Wij zijn namelijk er honderd procent zeker van dat wij beschikken over het juiste nummer om u met hen in contact te kunnen brengen. 

Hoe komt het dat bellen met Vattenfall zo lastig is?

Een telefoonnummer van een bedrijf of een organisatie wil nog wel eens veranderen. Soms heeft u een bepaalde afdeling nodig die dan weer over een ander nummer beschikt en moet u weer gaan zoeken. Dit hoeft allemaal niet meer dus er blijft u nu tijd bespaart. Laat Klantenservicedirect u doorverbinden!  

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Vattenfall?

Via Chatbot Nina kunt u rechtstreeks in contact komen met Vattenfall. U kunt hen bereiken via WhatsApp. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur. Via Facebook Messenger zijn zij ook te bereiken. Wanneer u hen daar een bericht stuurt. Wanneer ze in de gelegenheid zijn zullen ze erop reageren. Een brief kunt u sturen naar het postadres.  Vattenfall bellen is de snelste manier.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.