VGZ Contact

Bent u op zoek naar het VGZ telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

VGZ Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Nieuwe Stationsstraat 12, 6811 KS Arnhem
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij VGZ. 

Waarom VGZ bellen?

U wilt meer weten over thuiszorg

U kunt contact opnemen met de klantenservice van VGZ en zij kunnen u alles vertellen over wat thuiszorg is, hoe dit geregeld kan worden en of u recht heeft op een vergoeding.

U heeft een klacht

Wanneer u een klacht heeft of een probleem wilt melden, dan kunt u naar de klantenservice van VGZ bellen. Zij zullen samen met u op zoek gaan naar de oplossing.

U wilt een wijziging doorgeven

U gaat verhuizen, of u wilt van zorgverzekering veranderen, of een ander zorgpakket, of een andere betaalmethode? U kunt dan naar de klantenservice VGZ bellen. Zij helpen u bij het regelen van de gewenste wijziging(en).

U heeft betalingsproblemen

Wanneer u denkt dat u de zorgpremie niet meer kunt opbrengen, dan kunt u VGZ klantenservice contacteren en samen met u gaan zij bekijken hoe dit probleem met behulp van bijvoorbeeld een betalingsregeling opgelost kan worden.

U weet niet zeker of uw therapeut wordt vergoed

Bel de klantenservice van VGZ wanneer u bijvoorbeeld fysiotherapie nodig heeft en niet weet of uw therapeut en de therapie onder de verzekering vallen. De medewerkers zullen uitzoeken of de therapie die u nodig heeft en de door u gewenste zorgverlener vergoedt worden via uw zorgverzekering.

U wilt uitleg over een factuur

U heeft een factuur ontvangen en wilt graag weten hoe dat zit? Neem contact op met de klantenservice VGZ en de medewerkers het voor u uitzoeken en zullen u uitleg geven over de ontvangen factuur.

Chatten met VGZ klantenservice

Chatten met VGZ

U kunt contact opnemen met VGZ klantenservice via chatbot Sam op de service en contact pagina. Als chatbot Sam u niet kan helpen wordt u automatisch doorverbonden naar een medewerker van de klantenservice, die u verder zal helpen.

Chatten met VGZ klantenservice

Via Facebook met VGZ contact opnemen

Bekijk Facebook-pagina

VGZ heeft een Facebook-pagina. Op deze pagina staan diverse video's waar u op kunt reageren. U kunt echter geen rechtstreeks contact opnemen met VGZ klantenservice via de Facebook-pagina.

Via Facebook met VGZ contact opnemen

VGZ contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

VGZ heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk video's. Hiermee kunt u op de hoogte blijven over producten en acties van het VGZ en ontwikkelingen in de zorgsector.

VGZ contacteren via Instagram

VGZ contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van VGZ is vooral gericht op werkaanbod van VGZ. Hier vindt u de actuele vacatures bij het VGZ. Verder staan er interessante video's over hoe u voor een goede gezondheid kunt zorgen en gezond kunt leven.

VGZ contacteren via Linkedin

Met VGZ contact opnemen via Twitter

Bekijk VGZ op Twitter

Hoewel VGZ een Twitter pagina heeft, zijn zij hier niet op te bereiken. U kunt dan ook geen direct bericht naar de klantenservice VGZ versturen via Twitter. Op de VGZ Twitter-pagina staan berichten met informatie over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de zorg en met betrekking tot gezondheid en zorgverzekering.

Met VGZ contact opnemen via Twitter

Een brief schrijven aan VGZ

Het postadres is:

Postbus 445
5600 AK Eindhoven

U kunt er ook voor kiezen om contact met VGZ op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over VGZ

VGZ is in 1948 in Nijmegen opgericht als Stichting Volksgezondheidszorg. VGZ heeft van oudsher een sociale achtergrond. VGZ was een zogenaamde bovenbouwmaatschappij: een particuliere ziektekostenverzekeraar die door ziekenfondsen werd opgericht en was bedoeld voor mensen die te veel verdienden voor een standaard ziekenfondsverzekering, en toch konden worden verzekert via een goede en betaalbare ziektekostenverzekering. Na verschillende fusies en splitsingen is het zorgbedrijf Coöperatie VGZ UA ontstaan. Het is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk in Nederland. Met de merken VGZ en IZA bieden zij diverse zorgverzekeringen aan. Naast de hoofdvestiging in Arnhem heeft VGZ vestigingen in Alkmaar, Eindhoven, Gorinchem en Heerlen en een aantal servicepunten door het land heen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.