Vitamin Store Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vitamin Store?

Bel nu Bel nu

Vitamin Store Contact

Telefoonnummer
Adres
Raasdorperweg 54, 1067 TL Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vitamin Store. 

Waarom Vitamin Store bellen?

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Vitamin Store factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Vitamin Store telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Vitamin Store nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Vitamin Store biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Vitamin Store.

Kan een bestelling geannuleerd of geretourneerd worden?

U kunt het Vitamin Store nummer bellen wanneer u een bestelling retourneren en/of uw bestelling wilt annuleren (voor of na levering). Bent u niet tevreden of past de kleding niet? Vitamin Store klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de diverse voorwaarden en het retourneren van uw bestelling.

Kan ik online bestellen en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bel het Vitamin Store telefoonnummer wanneer u graag online artikelen bij Vitamin Store wilt bestellen en wilt weten of deze bezorgd kunnen worden. Of moet u de bestelling zelf ophalen? Vitamin Store klantenservice kan u meer uitleg geven over het online winkelen bij Vitamin Store en de leveringsmogelijkheden.

U wil meer weten over Vitamin Store Vitaminclub

Wat zijn de voordelen van Vitamin Store Vitaminclub? Zijn er kosten verbonden aan Vitamin Store Vitaminclub? Wat is Vitamin Store Vitaminclub? Wat ontvang ik bij deelname aan de Vitaminclub? Hoe word ik deelnemer? Bel het Vitamin Store nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over Vitamin Store Vitaminclub.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Vitamin Store account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Vitamin Store telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Chatten met Vitamin Store

Chat met Vitamin Store

Neem rechtstreeks contact op met Vitamin Store klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Vitamin Store klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Vitamin Store. De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via de chat. Op andere momenten kun je een bericht incl. e-mailadres achterlaten en men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Facebook-pagina Vitamin Store

Neem contact op via Facebook

Vitamin Store heeft een Facebook-pagina met leuke berichten en adviezen op het gebied van vitamines, voedingssupplementen, gezondheid, en beauty. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Vitamin Store klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Vitamin Store

Contact opnemen via Twitter

Vitamin Store heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over vitamines, voedingssupplementen, gezondheid, beauty en superfoods. U kunt een DM naar Vitamin Store klantenservice sturen. Men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Vitamin Store

Bekijk Instagram-pagina

Vitamin Store heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over voedingssupplementen, vitamines, natuurlijke cosmetica en sportsupplementen via posts, reels en video’s. De berichten zijn in diverse categorieën ingedeeld zoals Vitamins, Test, Advies en Nieuw. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Vitamin Store klantenservice.

Vitamin Store op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Vitamin Store is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Vitamin staan enkele nieuwsberichten van Vitamin Store en enkele actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Vitamin Store is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Vitamin Store

Bekijk Vitamin Store op Youtube

Vitamin Store heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse informatie video’s. De video’s zijn verdeeld over een 3-tal playlists ingedeeld: ‘Vitamines en supplementen’, ‘Ode aan de natuur’ en ‘Over Vitamin Store’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Vitamin Store klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Vitamin Store

Vitaminstore is in 1998 opgericht door twee studenten Koert Otten en Alain Vermeulen. Vitaminstore is een winkelketen in voedingssupplementen, sportvoeding en natuurcosmetica. In 1995 startten zij met hun idee van een kleine groothandel in sportvoeding. In 1998 openden zij hun eerste winkel genaamd Vitaminstore in Amsterdam Osdorp. Na de eeuwwisseling is Vitaminstore verder uitgebreid tot zeven winkels. In 2007 kwam daar de Vitaminstore webshop bij. In datzelfde jaar namen de mannen vier eigen winkels en tien franchisers over uit het faillissement van een branchegenoot. Voor de financiering van die overnamen is het Gooise Aletra Capital als investeerder ingestapt en verkreeg daarmee een klein meerderheidsbelang in de winkelketen. In 2021 is Vitamin Store overgenomen door investeerder Nobel Capital. Door de corona crisis (die in 2020 begon) liep het niet lekker met de fysieke winkels maar de online omzet verdubbelde. Dit heeft de insteek van Vitaminstore onverwacht veranderd van een winkelketen met een webshop, naar een online platform waarbij de Vitaminstore winkels ter ondersteuning beschikbaar zijn voor persoonlijke advisering aan klanten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.