Telefoonnummer Vitens

Bent u op zoek naar de Vitens klantenservice?

Bel nu Bel nu

Vitens Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Meander 1101, 6825 MJ Arnhem
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vitens. 

Waarom Vitens bellen?

U wilt uitleg over de eindafrekening

Neem contact op met Vitens klantenservice voor meer informatie over uw eindafrekening. Zij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden.

U gaat verhuizen

Bel het Vitens telefoonnummer hoofdkantoor wanneer u binnenkort gaat verhuizen en wilt weten wat u precies moet doorgeven of als u wilt weten of Vitens in uw nieuwe huis ook de waterleverancier is.

U moet de meterstanden doorgeven

Neem contact op via het Vitens nummer wanneer u de meterstanden moet doorgeven maar bijvoorbeeld niet helemaal weet waar u deze kunt aflezen of hoe en wanneer u deze online moet doorgeven.

Er komt geen water uit uw kranen

Bel Vitens klantenservice wanneer u ontdekt dat er geen water uit de kranen komt. De klantenservice kan u meer informatie geven over algemene storingen of geplande werkzaamheden bij u in de buurt en/of deze onverwachte storing doorgeven aan de storingsdienst.

U wilt meer informatie over de tarieven

Neem contact op met Vitens klantenservice wanneer u meer informatie wilt over de Vitens tarieven, de opbouw en eventuele mogelijkheden om te besparen op uw waterverbruik.

U heeft een klacht

Wanneer u een klacht heeft over Vitens dan kunt u het Vitens telefoonnummer en uw klacht met de klantenservice bespreken en samen overleggen hoe uw probleem en/of klacht afgehandeld kan worden.

Chatten met Vitens

Chat met Vitens

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Vitens door met ze te chatten via de chatbox op de klantenservice pagina op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur. In het weekend is de chat offline.

Chatten met Vitens

WhatsAppen met Vitens

WhatsApp Vitens

U kunt rechtstreeks berichten naar de klantenservice sturen via WhatsApp. Zij zijn op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Vitens is +31623336777.

WhatsAppen met Vitens

Via Facebook contact met Vitens opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Vitens staan nieuwsberichten en tips over water en waterverbruik. U kunt uw tips ook aan Vitens doorgeven. Vitens klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur bereikbaar op de Facebook-pagina en zij zullen binnen 1 uur antwoord geven op uw vragen en/of opmerkingen.

Via Facebook contact met Vitens opnemen

Contact met Vitens opnemen via Twitter

Bekijk Vitens op Twitter

Vitens klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur bereikbaar via de Twitter-pagina. Zij zullen binnen 1 uur een reactie geven op uw vragen of opmerkingen. Op de Vitens Twitter-pagina vindt u ook berichten over actuele storingen en nieuwsberichten rondom Vitens en water.

Contact met Vitens opnemen via Twitter

Vitens op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Vitens heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over (drink)water. Berichten met tips, nieuws, water en duurzaamheid, regenwater en nog meer. Vitens klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Vitens op Instagram

Vitens op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Vitens staan vacatures van Vitens en nieuwsberichten rondom water, duurzaamheid en de toekomst en technieken rondom de (drink)watervoorzieningen. U kunt de klantenservice van Vitens niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Vitens op Linkedin

Een brief schrijven aan Vitens

Het postadres is:

Postbus 2014
6802 CA Arnhem

U kunt er ook voor kiezen om contact met Vitens op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Vitens

Vitens is een Nederlands waterleidingbedrijf en is 2002 ontstaan door een fusie van Nuon Water, Waterbedrijf Gelderland en Waterleiding Maatschappij Overijssel. In 2006 volgde een volgende fusie, dit keer met Hydron Flevoland en Hydron Midden-Nederland. Vitens is een publiek bedrijf en de aandelen van de NV zijn (in)direct in handen van provinciale en gemeentelijke overheden. In het laboratorium in Leeuwarden doet Vitens microbiologisch en chemisch onderzoek naar (grond-)waterkwaliteit. Dit laboratorium is voor het grootste deel geautomatiseerd en verwerkt dagelijks honderden watermonsters. Vitens is ook actief op internationaal gebied. In 2005 heeft Vitens samen met Evides, Vitens Evides International opgericht met als doel de ondersteuning van waterbedrijven in ontwikkelingslanden bij de verbetering van drinkwatervoorziening en sanitair. Vitens Evides werkt in onder andere Ghana, Malawi, Mongolië, Mozambique, Kenia, Bangladesh en Vietnam aan veilige drinkwatervoorzieningen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met Vitens?

Wij kunnen daar kort en krachtig over zijn. Contact opnemen met Vitens via KlantenserviceDirect is gewoon vele malen makkelijker en vooral ook sneller. Dit is toch al reden genoeg om het via deze weg te doen? We willen allemaal uiteindelijk dat alles snel gebeurt en ook op de juiste manier.

Hoe komt het dat contact opnemen met Vitens zo lastig is?

Op drukke momenten kan het wat minder eenvoudig zijn om meteen in contact te komen met Vitens. U moet dan een paar keer terugbellen voordat u met hen in contact bent. Dit heb u niet wanneer u het probeert via KlantenserviceDirect. Wij garanderen u een snel direct contact met Vitens.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Vitens?

Geen tijd of zin om te bellen? Dan kunt u ook via de chatbox contact leggen met Vitens. Dit kan op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur. U kunt ze ook een WhatsApp sturen. Via Facebook Messenger en Twitter is de klantenservice ook van 8.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.