Vliegveld Hilversum Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vliegveld Hilversum?

Bel nu Bel nu

Vliegveld Hilversum Contact

Telefoonnummer
Adres
Noodweg 49, 1213 PW Hilversum
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vliegveld Hilversum. 

Waarom Vliegveld Hilversum bellen?

Wilt u leren parachutespringen?

Bel het Vliegveld Hilversum telefoonnummer wanneer u wilt leren parachutespringen. Of wilt een duo-skydive beleven? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over hoe u dit kunt organiseren.

Wat zijn de openingstijden van International Vliegveld Hilversum?

Wilt u weten wat de openingstijden van International Vliegveld Hilversum zijn? Neem telefonisch contact op via het International Vliegveld Hilversum nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld en/of de voorzieningen op het vliegveld open zijn.

Wilt u een klacht indienen?

Heeft u een klacht met betrekking tot Vliegveld Hilversum? Of heeft u last van geluidsoverlast vanaf het vliegveld? Wilt u weten hoe u een klacht indient? Neem contact op met Vliegveld Hilversum klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het indienen van algemene en geluidsoverlast klachten.

Bent u een bedrijfs- of familie uitje aan het organiseren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op International Vliegveld Hilversum of één van de horeca op het vliegveld? Bent u een zakelijk overleg, familie- of bedrijfsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Vliegveld Hilversum telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden en hoe u dit kunt regelen.

U wilt meer informatie over zweefvliegen of proeflessen

Overweegt u zweefvliegen of een proefvliegles vanaf Vliegveld Hilversum? Of wilt u parachute springen? Neem contact op via het International Vliegveld Hilversum nummer en de klantenservice kan u meer vertellen over de rondvluchten, proeflessen, vlieglessen of parachutespringen vanaf Vliegveld Hilversum.

Hoe bereik ik Vliegveld Hilversum?

U kunt het Vliegveld Hilversum nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van Vliegveld Hilversum. Heeft u vragen over parkeren bij Vliegveld Hilversum? Is de luchthaven bereikbaar met het Openbaar Vervoer? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van Vliegveld Hilversum.

Hoe wilt u contact opnemen met Vliegveld Hilversum?

Facebook-pagina Vliegveld Hilversum

Neem contact op via Facebook

Vliegveld Hilversum heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Vliegveld Hilversum. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Vliegveld Hilversum klantenservice.

Vliegveld Hilversum op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

Vliegveld Hilversum heeft een Twitter-pagina met enkele oudere Tweets over Vliegveld Hilversum. Het is niet zeker of er op een DM of berichten zal worden gereageerd.

Meer informatie over Vliegveld Hilversum

Vliegveld Hilversum (ICAO:EHHV) is een klein vliegveld ten zuidwesten van Hilversum. Het vliegveld ligt ingesloten tussen Hilversum, Loosdrecht en Hollandse Rading. Het vliegveld beschikt over 3 (gras) start- en landingsbanen. Het idee van een vliegveld bij Hilversum is in de jaren 30 (van de vorige eeuw) ontstaan. In 1936 is de Stichts- Gooische Kleine Luchtvaartclub opgericht (de latere Gooise Zweefvliegclub) en zij maakten gebruik van een ongebruikte paardenrenbaan op de heide tussen Hilversum en Bussum voor hun vluchten. In 1939 werd gestart met het inzaaien van de baan, maar op 29 augustus 1939 werd het vliegveld gevorderd vanwege de mobilisatie. In de nacht van 9 op 10 mei 1940 werd het vliegveld aangevallen door de Duitsers en na de capitulatie werd het vliegveld door de Wehrmacht gevorderd en uitgebreid. In juni 1945 bevrijdden de Britten het vliegveld en de laatste geallieerde eenheden gebruikten het veld en de gebouwen tot januari 1946. In 1947 waren de herstelwerkzaamheden gereed en werd Vliegveld Hilversum officieel geopend. De Rijksluchtvaartschool (toen nog Nationale Luchtvaart School) was op vliegveld Hilversum actief als de naoorlogse exploitant. Vliegveld Hilversum wordt voornamelijk gebruikt voor zakelijke vluchten, zowel met eigen vervoer als taxiluchtvaart; les- en oefenvluchten; rondvluchten; (reclame)sleepvluchten; overheidsvluchten; valschermvluchten en privé/recreatieve vluchten. Naast de gebruikelijke 1- en 2-motorige vliegtuigen met schroefaandrijving, wordt het Vliegveld Hilversums ook gebruikt door motorzweefvliegtuigen, zweefvliegtuigen, lichte hefschroefvliegtuigen en ballonnen. Een grootste deel van het Vliegveld is eigendom van de op het vliegveld gevestigde bedrijven en vliegclubs en een klein deel is in privé-eigendom. Onder andere Vliegschool Hilversum, de Aeroclub Hilversum-Amsterdam, Dwarf Powered Gliders of Peetair. Men kan ook helikoptervluchten maken vanaf het vliegveld o zweefvliegen en leren parachutespringen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.