Vliegveld Midden Zeeland Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vliegveld Midden Zeeland?

Bel nu Bel nu

Vliegveld Midden Zeeland Contact

Telefoonnummer
Adres
Calandweg 36, 4341 RA Arnemuiden
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vliegveld Midden. 

Waarom Vliegveld Midden Zeeland bellen?

Hoe bereik ik International Vliegveld Midden Zeeland?

U kunt het Vliegveld Midden Zeeland nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van International Vliegveld Midden Zeeland. Heeft u vragen over parkeren bij International Vliegveld Midden Zeeland? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van Vliegveld Midden Zeeland.

Wat zijn de openingstijden van Vliegveld Midden Zeeland?

Wilt u weten wat de openingstijden van Vliegveld Midden Zeeland zijn? Neem telefonisch contact op via het Vliegveld Midden Zeeland nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld en/of de voorzieningen op het vliegveld open zijn.

U wilt meer informatie over rondvluchten of proeflessen

Overweegt u een rondvlucht of een proefvliegles vanaf Vliegveld Midden Zeeland? Of wilt u parachute springen? Neem contact op via het Vliegveld Midden Zeeland nummer en de klantenservice kan u meer vertellen over de rondvluchten, proeflessen, vlieglessen of parachutespringen vanaf Vliegveld Midden Zeeland.

Wat zijn de havengelden en brandstofprijzen?

Wilt u meer weten over de havengelden voor het gebruik van luchtvaartuigen op Vliegveld Midden Zeeland? Of de brandstofprijzen? Neem dan contact op via het Vliegveld Midden Zeeland klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over de havengelden en de brandstofprijzen op het vliegveld.

Hoe boek ik een zakelijke of privé vlucht?

Bel het Vliegveld Midden Zeeland telefoonnummer wanneer u vanaf Vliegveld Midden Zeeland wilt vliegen. Hoe boekt u een vlucht? Bij wie moet u boeken? Vliegveld Midden Zeeland klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het boeken van zakelijke vluchten van het vliegveld.

U wilt meer informatie over de onderhoudsmogelijkheden

Heeft u een eigen vliegtuig en bent u op zoek naar professionele onderhoudsplek? Denkt u aan Vliegveld Midden Zeeland voor dit onderhoud? Wat biedt men? Vliegveld Midden Zeeland klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het onderhoudspakket van diverse vliegtuigen.

Hoe wilt u contact opnemen met Vliegveld Midden Zeeland?

Contact met Vliegveld Midden Zeeland via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Vliegveld Midden Zeeland klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Vliegveld Midden Zeeland klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Vliegveld Midden Zeeland

Neem contact op via Facebook

Vliegveld Midden Zeeland heeft een Facebook-pagina met berichten en nieuws van en over Vliegveld Midden Zeeland. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Vliegveld Midden Zeeland klantenservice.

Vliegveld Midden Zeeland op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

Vliegveld Midden Zeeland heeft een Twitter-pagina met Tweets met informatie over Vliegveld Midden Zeeland. U kunt een DM naar Vliegveld Midden Zeeland klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Meer informatie over Vliegveld Midden Zeeland

Vliegveld Midden Zeeland (EHMZ), ook wel Zeeland Airport genoemd, bevindt zich in de buurt van Arnemuiden in de gemeente Middelburg. Vliegveld Midden Zeeland beschikt over een start- en landingsbaan met een lengte van bijna 1000 meter. Het vliegveld wordt vooral gebruikt voor kleine zaken- en recreatievluchten. Maar ook de traumahelikopter (Lifeliner) en helikopters van Gasunie, die de gasleidingen in de omgeving controleren, politiehelikopters en de milieu-inspectie maken gebruik van Vliegveld Midden Zeeland. Naast de baan ligt er ook een zweefvliegstrip aan de zuidkant van het vliegveld en deze wordt onder andere gebruikt door de Stichting Samenwerkende Zweefvliegers Midden Zeeland. Men kan hier ook vlieglessen nemen of duo sky-diven. Op 4 augustus 2017 is er een verharde baan geopend. Bij de verharding zijn kunststofvezels voorzien van drainage gebruikt, waardoor de baan het hele jaar door gebruikt kan worden. Sinds Maart 2018 vinden er wekelijks 4 vluchten per week plaats voor de Offshore. Het vliegveldterrein is eigendom van diverse luchtvaart gebonden bedrijven, stichtingen en clubs. Zeeland Airport B.V exploiteert Vliegveld Midden-Nederland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.