Voordeeluitjes.nl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Voordeeluitjes.nl?

Bel nu Bel nu

Voordeeluitjes.nl Contact

Telefoonnummer
Adres
Munsterstraat 20, 7418 EV Deventer
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-22:00
Dinsdag
08:30-22:00
Woensdag
08:30-22:00
Donderdag
08:30-22:00
Vrijdag
08:30-22:00
Zaterdag
10:00-22:00
Zondag
10:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Voordeeluitjes.nl. 

Waarom Voordeeluitjes.nl bellen?

Hoe reserveer ik op Voordeeluitjes.nl?

Bel het Voordeeluitjes.nl telefoonnummer wanneer nog geen bevestiging heeft ontvangen. Of wanneer u niet zeker bent of uw reservering definitief is. Voordeeluitjes.nl klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de stand van zaken van uw reservering is.

Kan ik een geboekte reis omboeken of annuleren?

Wilt u uw reis omboeken of annuleren? Kan dat? Neem contact op met Voordeeluitjes.nl klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren en hoe u dit kunt regelen.

Wilt u iets extra’s bij uw boeking?

U kunt het Voordeeluitjes.nl nummer bellen wanneer iets extra’s bij wilt boeken. Wilt u ontbijt in de ochtend? Of een fiets erbij huren? Of een luxere kamer? Of heeft u een beperking en dient een kamer aan extra voorzieningen te voldoen? Voordeeluitjes.nl klantenservice kan u meer uitleg geven over het bijboeken van extra voorzieningen.

U wilt meer informatie over het gebruik van Airmiles

Heeft u Airmiles die u graag wilt gebruiken bij Voordeeluitjes.nl, maar weet u niet precies hoe u uw Air Miles kunt inwisselen? Neem dan contact op met Voordeeluitjes.nl klantenservice via telefoonnummer. Voordeeluitjes.nl klantenservice kan u meer informatie verstrekken over het inwisselen van Air Miles bij Voordeeluitjes.nl.

U wilt een klacht indienen

Bel het Voordeeluitjes.nl telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de klachtenprocedure van Voordeeluitjes.nl en waar u uw klacht kunt indienen.

Hoe en wanneer kan ik mijn boeking betalen?

Bel het Voordeeluitjes.nl nummer wanneer u meer wilt weten over betalingen en betaalmethoden bij Voordeeluitjes.nl. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het betalen van uw reis.

Chatten met Voordeeluitjes.nl

Chat met Voordeeluitjes.nl

Neem rechtstreeks contact op met Voordeeluitjes.nl klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Klik dan op het ‘Vragen? Chat nu’-icoontje, rechtsonder op de pagina, en start een chatgesprek met een Voordeeluitjes.nl klantenservice medewerker.

Contact met Voordeeluitjes.nl via WhatsApp

WhatsApp Voordeeluitjes.nl

U kunt rechtstreeks berichten naar Voordeeluitjes.nl klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Voordeeluitjes.nl is 0630200025. Voeg het Voordeeluitjes.nl nummer aan uw contacten toe. Schrijf uw WhatsApp-bericht en de klantenservice van Voordeeluitjes.nl zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Facebook-pagina Voordeeluitjes.nl

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Voordeeluitjes.nl delen zij vele verschillende berichten over hotels, bestemmingen, deals, acties en actuele ontwikkelingen bij Voordeeluitjes.nl. U kunt een bericht naar Voordeeluitjes.nl klantenservice sturen via Facebook Messenger. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger bericht reageren.

Contact met Voordeeluitjes.nl via Twitter

Bekijk Voordeeluitjes.nl op Twitter

Voordeeluitjes.nl heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen met deals, tips en ontwikkelingen bij Voordeeluitjes.nl. U kunt Voordeeluitjes.nl klantenservice bereiken door een DM via Twitter te versturen.

Voordeeluitjes.nl op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Op de Instagram-pagina van Voordeeluitjes.nl vindt u diverse berichten over Voordeeltjes.nl. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘Stedentrip’, ‘Op Pad Met’ en ‘Reviewpakketten’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Voordeeluitjes.nl klantenservice.

Linkedin-pagina Voordeeluitjes.nl

Bekijk Voordeeluitjes.nl op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Voordeeluitjes.nl delen zij diverse nieuwsberichten over Voordeeluitjes.nl en actuele ontwikkelingen. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij Voordeeluitjes.nl. De klantenservice van Voordeeluitjes.nl is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Voordeeluitjes.nl op Youtube

Bekijk Voordeeluitjes.nl op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Voordeeluitjes.nl vindt u diverse informatieve video’s van Voordeeluitjes zoals bijvoorbeeld ‘Erop uit in Eigen Land’, ‘Op Pad met Voordeeluitjes.nl’, ‘Vrienden van Voordeeluitjes.nl’ en ‘Is het een Uitje Waard? Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Voordeeluitjes.nl klantenservice.

Voordeeluitjes.nl op Pinterest

Voordeeluitjes.nl op Pinterest bekijken

Voordeeluitjes.nl is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen die u kunnen inspireren wanneer u op zoek bent naar een voordelig nachtje weg, een heerlijke natuurvakantie of een onvergetelijke stedentrip. Voordeeluitjes.nl klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Blog van Voordeeluitjes.nl

Blog Voordeeluitjes.nl lezen

Voordeeluitjes.nl heeft een Blog waar u leuke en inspirerende achtergrondartikelen kunt lezen over vele verschillende bestemmingen, bezienswaardigheden en evenementen in binnen- en buitenland.

Meer informatie over Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes is een online reisorganisatie die hoteldeals en hotelarrangementen in binnen- en buitenland tegen hoge kortingen aanbiedt. Zij bieden arrangementen aan in bijvoorbeeld vakantieparken, op campings, in hotels en B&B’s, maar ook fiets-, wandel-, wellness-arrangementen, stedentrips, all-inclusive arrangementen aan. Voordeeluitjes sluit met aanbieders voordelige contracten af, waardoor klanten met grote kortingen een nachtje, weekendje, of een paar dagen voordelig kunnen boeken. Naast de hoge kortingen, zijn de arrangementen vaak inclusief leuke extra’s zoals een heerlijk ontbijt, een 3-gangen diner, gratis zwemmen, een welkomstdrankje, of gratis fiets huren. Voordeeluitjes.nl werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties zoals Kras, TUI, Sunweb, Corendon, Prijsvrij.nl, D-Reizen en Neckerman. Voordeeluitjes.nl is onderdeel van Freetime Company. Freetime Company is een bedrijf dat hospitality ondernemers ondersteunt bij het vergroten van de kwaliteit en omzet van hun bedrijf. Freetime Company is in 2005 opgericht en het hoofdkantoor is in Deventer gevestigd. Naast Voordeeluitjes.nl is Freetime Company ook eigenaar van Hospitality Systems Holland (HSH), bekend van het hotelreserveringssysteem vips. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Voordeeluitjes.nl te bereiken?

De reden waarom u gebruik kunt maken van Klantenservicedirect om de klantenservice van Voordeeluitjes.nl te bereiken is omdat u dan meteen verbonden worden kunt worden naar de juiste persoon. Dit maakt het voor u vele malen makkelijker. U hoeft nu niet meer zelf te zoeken. Wij zorgen voor een directe doorverbinding.  

Hoe komt het dat de klantenservice van Voordeeluitjes.nl zo lastig te bereiken is?

Het is soms niet helemaal duidelijk welk telefoonnummer u moet hebben om in contact te treden met hen. Dit lukt u wel via Klantenservicedirect. Wij zorgen voor een contact met iemand van de klantenservice. U kunt dan meteen uw vragen stellen. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Voordeeluitjes.nl bereiken?

Dit kan via de chat op hun site. Wanneer er een klantenservice medewerker beschikbaar is zult u dit meteen merken. Een rechtstreeks bericht kunt u via WhatsApp naar hen sturen. Liever een berichtje via Facebook Messenger of Twitter? Dit kan zeker! Zij zullen u zo snel als dat mogelijk is een antwoord geven. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.