VriendenLoterij Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de VriendenLoterij?

Bel nu Bel nu

VriendenLoterij Contact

Telefoonnummer
Adres
Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:30-16:00
Zondag
09:30-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij VriendenLoterij. 

Waarom VriendenLoterij bellen?

Hoe en waar kan ik loten kopen?

Wilt u meespelen met de VriendenLoterij? Bel dan het VriendenLoterij telefoonnummer en de klantenservice kan precies uitleggen hoe u mee kunt spelen en waar u loten kunt kopen.

Wanneer zijn de trekkingsdata van de VriendenLoterij?

Neem contact op met VriendenLoterij klantenservice wanneer wilt weten wanneer de trekkingsdata van de VriendenLoterij dit jaar zijn. De klantenservice kan vertellen wanneer de trekkingsdata zijn en waar u deze informatie kunt vinden.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn prijs?

Neem contact op via het VriendenLoterij telefoonnummer als u een prijs gewonnen heeft en wilt weten wanneer u de prijs ontvangt en hoe u uw prijs ontvangt. VriendenLoterij klantenservice kan deze vragen beantwoorden en uitleg geven over de ontvangst van uw prijs.

Wilt u meespelen met VriendenLoterij BINGO?

Wilt u bingokaarten ontvangen van VriendenLoterij BINGO? Hoe kunt u zich hiervoor opgeven? Bel het VriendenLoterij nummer en de klantenservice kan u vertellen hoe u mee kunt spelen met VriendenLoterij BINGO en zich aan kunt melden.

Hoe kan ik een lot opzeggen?

Wilt u met minder loten spelen? Of wilt u niet meer met loten van de VriendenLoterij spelen? Wilt u weten hoe loten moet opzeggen? Bel het VriendenLoterij klantenservice nummer en zij kunnen u meer uitleg geven over het opzeggen van loten bij de VriendenLoterij.

U bent benieuwd naar de VriendenLoterij VIP-KAART

Heeft u gehoord van de VriendenLoterij VIP-KAART en wilt u meer informatie hierover? Bel het VriendenLoterij telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven en vertellen hoe u zich kunt aanmelden voor VriendenLoterij VIP-KAART.

Chatten met de VriendenLoterij

Chat met deVriendenLoterij

U kunt de VriendenLoterij klantenservice bereiken via de Live Chat. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur bereikbaar via de Chat. En op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Klik op het chat icoon rechts onderaan op de pagina en start uw chat met een VriendenLoterij klantenservice medewerker.

Contactformulier van de VriendenLoterij

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar de VriendenLoterij klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in het contactformulier in. Stel u vraag en verzend het contactformulier. VriendenLoterij klantenservice zal zo snel op uw bericht reageren.

Contact met VriendenLoterij via Facebook

Facebook-pagina bekijken

VriendenLoterij heeft een Facebook-pagina met berichten over de verschillende acties en prijzen van de VriendenLoterij. VriendenLoterij klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 uur en 21:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger en in het weekend tussen 9:30 uur en 16:00 uur.

Contact met VriendenLoterij via Twitter

Bekijk VriendenLoterij op Twitter

VriendenLoterij heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets delen over de activiteiten van de VriendenLoterij. U kunt een DM naar VriendenLoterij klantenservice sturen. VriendenLoterij klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 uur en 21:00 uur bereikbaar via Twitter en in het weekend tussen 9:30 uur en 16:00 uur.

Instagram-pagina VriendenLoterij

VriendenLoterij op Instagram bekijken

VriendenLoterij heeft ook een Instagram-pagina. VriendenLoterij klantenservice is op Instagram op werkdagen tussen 9:00 uur en 21:00 uur bereikbaar en in het weekend tussen 9:30 uur en 16:00 uur. VriendenLoterij deelt ter inspiratie informatie over diverse dagtripjes, maar ook ziet u hier winnaars van de VriendenLoterij.

VriendenLoterij op Linkedin

Bekijk VriendenLoterij op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van de VriendenLoterij staan diverse berichten en video’s over activiteiten van de VriendenLoterij en hoe het is om te werken bij de VriendenLoterij. Zij publiceren hier echter geen vacatures. De klantenservice van de VriendenLoterij is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Youtube-kanaal van de VriendenLoterij

Bekijk de VriendenLoterij op Youtube

Op het Youtube-kanaal van de VriendenLoterij staan een groot aantal video’s van de VriendenLoterij. De video’s zijn ingedeeld in diverse Youtube-playlists zoals onder andere ‘Winnaars’, ‘Echte Helden’, ‘Fitte Vrienden’, ‘VriendenFonds’ en ‘Hoe werkt de VriendenLoterij’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met VriendenLoterij klantenservice via Youtube.

Schrijf een brief aan de VriendenLoterij

Het postadres is:

Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan VriendenLoterij klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van de VriendenLoterij.

Meer informatie over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die gericht zijn op de gezondheid en het welzijn van mensen. De VriendenLoterij is in 1989 opgericht op initiatief van Humanitas en is onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. Naast de VriendenLoterij bestaat de Goede Doelen Loterijen ook uit de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij. In de vergunning van de Kansspelautoriteit is vastgelegd dat minimaal 40% van de inkomsten van de verkoop van de loten van de Goede Doelen Loterijen bestemd is voor organisaties die werkzaam zijn op het gebied van welzijn en gezondheid. De VriendenLoterij draagt 50% van de omzet af aan de goede doelen. Deelnemers kunnen zelf bepalen voor welk zelfgekozen maatschappelijke organisatie zij meespelen. Minimaal 40% van de inleg gaat naar dit zelfgekozen doel. Door de verkoop van eigen sponsorloten kunnen organisaties een eigen inkomstenbron creëren. Wanneer een deelnemer geen keuze maakt, steunt hij/zij automatisch de 43 reguliere goede doelen) van de VriendenLoterij op het gebied van sport, gezondheid en welzijn (zoals bijvoorbeeld het Diabetes Fonds, het Longfonds, het Aids Fonds, de Nederlandse Hartstichting, de Nierstichting, het Oogfonds).  Bij de oprichting had de VriendeLoterij, namelijk Sponser Loterij. Daarna is die naam veranderd in Sponser Bingo Loterij en in 2011 is de naam gewijzigd in de huidige naam VriendenLoterij. Tegenwoordig kunnen deelnemers meespelen via het eigen mobiele telefoonnummer. Het telefoonnummer is dan het lotnummer waar ze mee spelen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.