Vueling Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Vueling?

Bel nu Bel nu

Vueling Contact

Telefoonnummer
Adres
Parque de Negocios Mas Blau II Pla de l’Estany, El Prat de Llobregat 5, 8820 Barcelona Spanje
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vueling. 

Waarom Vueling bellen?

U wilt informatie over de Vueling App

Bel het Vueling telefoonnummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over de Vueling App. Is het veilig? Hoe werkt het? Vueling klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over de Vueling App.

U heeft geen bevestiging van uw boeking ontvangen?

Heeft u een vlucht geboekt en betaald bij Vueling maar geen bevestiging ontvangen? Vraagt u zich af of boeking wel goed doorgekomen is? Neem contact op met Vueling klantenservice en zij kunnen samen met u aan de hand van uw gegevens nagaan of alles in orde is met uw boeking.

Wat is Tarief TimeFlex?

Neem contact op via het Vueling telefoonnummer als u vragen heeft over Tarief TimeFlex van Vueling. Wat is het? Hoe werkt het? Hoe maak ik er gebruik van? Vueling klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Tarief TimeFlex.

U wilt informatie over Vueling Club

Wat is Vueling Club? Hoe wordt u lid? Wat zijn de voordelen van lidmaatschap van Vueling Club? U kunt het Vueling nummer bellen de klantenservice kan u meer informatie en uitleg Vueling Club en de voordelen van lidmaatschap.

Kan ik de naam op een ticket wijzigen?

Bel het Vueling telefoonnummer wanneer een naam op een ticket wil wijzigen? Kan dat? Heeft een naam verkeerd gespeld? Vueling klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het wijzigen van een naam op een ticket en de voorwaarden.

Wat is Vluchtkrediet?

U kunt het Vueling nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over Vluchtkrediet? Wat is dat? Hoe werkt dit? Wat moet u doen om Vluchtkrediet te kunnen gebruiken? Vueling klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over Vluchtkrediet van Vueling.

Chatten met Vueling via Chatbot

Chat met Chatbot Vueling

Neem rechtstreeks contact op met Vueling klantenservice via de chatbot. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u deze stellen aan de Vueling chatbot en deze zal direct reageren.

Facebook-pagina Vueling

Neem contact op via Facebook

Vueling heeft een Internationale Engelstalige Facebook-pagina met leuke berichten met nieuws en acties van Vueling. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Vueling klantenservice.

Via Twitter in contact met Vueling

Contact opnemen via Twitter

Vueling heeft een Internationale Spaans- en Engelstalige Twitter-pagina met diverse Tweets over Vueling. U kunt een DM naar Vueling klantenservice sturen. Vueling klantenservice is dagelijks tussen 8:00 en 22:00 uur bereikbaar via Twitter.

Instagram-pagina Vueling

Bekijk Instagram-pagina

Vueling heeft ook een Engelstalige Instagram-pagina. Hier delen zij nieuws, foto’s en berichten via posts, reels en video’s. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld ‘Eurovision’, ‘#VuelingFAQs’ en ‘LoveForTravel’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Vueling klantenservice.

Vueling op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Vueling is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van Vueling vindt u diverse nieuwsberichten over Vueling, werken bij Vueling en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Vueling is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Vueling

Bekijk Vueling op Youtube

Vueling heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Vueling. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Spots’, ‘Video’s de Navidad’ en ‘Favorieten. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Vueling klantenservice via het Youtube-kanaal.

TikTok-pagina Vueling

Vueling op TikTok bekijken

Op de TikTok-pagina van Vueling vindt u diverse grappige en leuke TikTok video’s van klanten en van de Vueling. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht naar Vueling klantenservice te sturen via TikTok.

Meer informatie over Vueling

Vueling Airlines is een Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij. Vueling heeft twee hubs, de thuisbasis luchthaven Barcelona-El Prat en Luchthaven Rome-Fiumicino. Verder zijn er vliegtuigen van Vueling gestationeerd in onder andere Alicante, Madrid en Valencia. Vueling vliegt naar 163 bestemmingen met vliegtuigen uit de Airbus A320-familie. Vueling is op 11 februari 2004 opgericht en startte met vliegen op 1 juli 2004. Op 8 juli 2008 werd bekend dat Vueling zou gaan fuseren met low-cost airline Clickair en de twee bedrijven zijn samen doorgegaan onder de naam Vueling. Vanaf maart 2009 is men gestart met de uitfasering van de naam Clickair en de gezamenlijke ticketverkoop. In november 2012 bracht de Brits-Spaanse luchtvaartgroep International Airlines Group bekend als IAG, waar British Airways en Iberia deel van uitmaken, een bod uit op Vueling en in 2013 is de overname gerealiseerd. Sindsdien maakt Vueling onderdeel uit IAG. Verder is Vueling lid van de European Low Fares Airline Association (ELFAA) samen met haar IAG partners British Airways en Iberia.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.