Walibi Holland Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Walibi Holland?

Bel nu Bel nu

Walibi Holland Contact

Telefoonnummer
Adres
Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Walibi Holland. 

Waarom Walibi Holland bellen?

Wat zijn de openingstijden van Walibi Holland?

Bent u een bezoek aan Walibi Holland aan het plannen en wilt u weten wanneer Walibi Holland rond die periode geopend is? Of wilt u deze week of komend weekend naar Walibi Holland? Bel Walibi Holland klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U heeft een unieke code ontvangen

Bel het Walibi Holland telefoonnummer wanneer u een unieke code heeft en u wilt weten hoe u deze kunt gebruiken. Bent u vergeten de unieke code te gebruiken? Walibi Holland klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw unieke code.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Walibi Holland nummer bellen wanneer u vragen over werken bij Walibi Holland. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Walibi Holland klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Walibi Holland.

Wilt u meer informatie over Evenemententerrein Walibi Holland?

Bent u een evenementorganisator en overweegt u het evenemententerrein van Walibi Holland als locatie voor uw evenement? Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact op met Walibi Holland klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven over de mogelijkheden en/of u in contact brengen met een contactpersoon.

U wilt meer informatie over overnachten op Walibi Holland

Wilt u een weekendje boeken op Walibi Holland en wilt u meer informatie over overnachten op Walibi Holland? Of wilt u meer informatie over de verschillende vakantiehuizen in Walibi Village? Bel het Walibi Holland nummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden over de overnachtingsmogelijkheden van Walibi.

Bent u een schoolreisje of personeelsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Walibi Holland telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, personeels- of groepsuitje, of kinderfeestje of een workshop bij Walibi Holland. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Walibi Holland.

Facebook-pagina Walibi Holland

Neem contact op via Facebook

Walibi Holland heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse attracties, activiteiten en evenementen op Walibi Holland. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Walibi Holland klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Walibi Holland

Contact opnemen via Twitter

Walibi Holland heeft een Twitter-pagina met leuke Tweets over de diverse attracties, activiteiten en evenementen op Walibi Holland. U kunt een DM naar Walibi Holland klantenservice sturen.

Instagram-pagina Walibi Holland

Bekijk Instagram-pagina

Walibi Holland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Walibi Holland via posts en reels. Er zijn aparte onderwerpkanalen op de Instagram-pagina van Walibi Holland: Walibi Academy en Quiz. U kunt ook persoonlijk contact opnemen met Walibi Holland klantenservice via Instagram.

Walibi Holland op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Walibi Holland is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Walibi Holland vindt u diverse nieuwsberichten over Walibi Holland, werken bij Walibi Holland en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Walibi Holland

Bekijk Walibi Holland op Youtube

Walibi Holland heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met van Walibi Holland, met video’s van de diverse attracties en evenementen op Walibi Holland. Maar ook de commercials, ‘the making of’ en video’s met Eddie de clown. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Walibi Holland klantenservice via het Youtube-kanaal.

Walibi Holland op TikTok

Bekijk Walibi Holland op TikTok

Op de TikTok-pagina van Walibi Holland vindt u diverse TikToks die op Walibi Holland zijn gecreëerd. De TikToks zijn zeer divers van Eddie de Clown tot interviews met Walibi de kangoeroe.

Meer informatie over Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de provincie Flevoland. Walibi Holland heeft diverse andere namen gehad zoals Walibi World, Six Flags Holland, Walibi Flevo. Bij de start van Walibi Holland, op 21 mei 1971, heette het park De Flevohof. Het park bestond toentertijd onder andere uit een indianendorp, huisjes met een ballenbak, modeltreintjes en oldtimers. Als bezoeker kon je hier ook meer leren landbouw. De Flevohof is 1992 gesloten en de Walibi Group heeft het park overgenomen omgebouwd tot een attractiepark. Op 7 mei 1994 is het park onder de naam Walibi Flevo heropend en het was het eerste park op het Europese vasteland dat een over de kop gaande achtbaan met stoeltjes die onder de rails hingen (Condor) had. De naam Walibi is een verwijzing de Belgische plaatsen Waver, Limal en Bierges. In Waver ligt het 'moederpark' van de Walibi Group. De mascotte Walibi, is een kleine kangoeroe, een verwijzing naar de Engelse term Wallaby, oftewel Walibi. In 1998 is de Walibi Group overgenomen door het Amerikaanse Walibi Holland Premier Parks Inc. en in 2000 is de naam veranderd naar Walibi Holland. Vervolgens is park overgenomen door Six Flags Inc. en werd het Walibi Six Flags Holland. In 2004 volgde de volgende overname, Six Flags Holland en de andere Europese parken zijn toen overgenomen door Palamon Capital Partners. De naam Walibi was nog steeds populair bij het brede publiek en dus Walibi teruggekeerd en werd het Walibi World en het park is het park heropend en de vertrouwde oranje kangoeroe was weer terug. In 2006 volgde de overname door de Franse onderneming Grévin & Cie (Compagnie des Alpes- exploitant van pret- en vakantieparken in heel Europa zoals o.a. het Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn). Sinds 2011 heet het park Walibi Holland. Walibi Holland heeft diverse themagebieden zoals bijvoorbeeld France, Speedzone, Mainstreet, Wilderness en Walibi Play Land.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.