Waterbedrijf Groningen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Waterbedrijf Groningen?

Bel nu Bel nu

Waterbedrijf Groningen Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Griffeweg 99, 9723 DV Groningen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Waterbedrijf Groningen. 

Waarom Waterbedrijf Groningen bellen?

U wilt weten hoe u uw waterrekening kunt betalen

U kunt het Waterbedrijf Groningen nummer bellen wanneer u de waterrekening wilt betalen of wanneer er problemen zijn met het betalen van de waterrekening. De klantenservice zal u uitleggen hoe u uw waterrekening kunt betalen of samen met u nagaan hoe uw betalingsprobleem opgelost kan worden.

U wilt een wijziging doorgeven

U kunt het telefoonnummer van Waterbedrijf Groningen bellen wanneer er iets is gewijzigd in uw persoonlijke omstandigheden of in uw persoonlijke gegevens. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe en waar u deze gegevens kunt wijzigen.

Er komt geen water of vuil water uit de kraan

Neem contact op via het Waterbedrijf Groningen telefoonnummer als er geen/weinig water uit de kraan komt. Of er komt vies water of stinkend water uit de kraan? De klantenservice zal nagaan of er werkzaamheden bij u in de buurt zijn, en anders de storingsdienst inschakelen.

Wat is de waterhardheid bij u thuis?

Bel met Waterbedrijf Groningen nummer wanneer u meer informatie wilt over de waterhardheid bij u in huis. Samen met de klantenservice medewerker kunt u nagaan wat de hardheid is. De medewerker kan u ook tips geven hoe u uw apparatuur kunt beschermen tegen waterhardheid.

U gaat binnenkort verhuizen

Bel het Waterbedrijf Groningen telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen en gebruik gaat maken van de diensten van Waterbedrijf Groningen. Of u wilt uzelf juist afmelden vanwege een verhuizing. De klantenservice kan u meer uitleg geven hoe, waar en wanneer u zich kunt aan/afmelden bij Waterbedrijf Groningen.

U wilt de meterstand doorgeven

Bel Waterbedrijf Groningen klantenservice wanneer u de watermeterstand wilt doorgeven, maar niet precies weet hoe en wanneer u dit moet regelen. De klantenservice kan u uitleggen wanneer en waar u de meterstand moet doorgeven.

Contact met Waterbedrijf Groningen via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Waterbedrijf Groningen klantenservice sturen via het contactformulier. Vul het contactformulier in en stel uw vraag en/of schrijf uw bericht. Adres-, betalingsgegevens of bankrekeningnummerwijzigingen kunnen niet via dit formulier worden doorgegeven. Klantenservice Groningen reageert zo snel mogelijk op uw bericht.

Contact met Waterbedrijf Groningen via contactformulier

Contact met Waterbedrijf Groningen via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Waterbedrijf Groningen heeft een Facebook-pagina waar zij berichten delen over de diensten van Waterbedrijf Groningen. Zij delen hier ook tips en trucs over water en het voorkomen van problemen met uw waterleiding, waterlevering, lekkages etc. maar ook berichten over watergerichte oplossingen voor de toekomst. U kunt een bericht aan Waterbedrijf Groningen schrijven via Facebook Messenger.

Contact met Waterbedrijf Groningen via Facebook

Contact met Waterbedrijf Groningen via Twitter

Bekijk Waterbedrijf Groningen op Twitter

Waterbedrijf Groningen heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen met tips, trucs en informatie over de diensten en de toekomstplannen van Waterbedrijf Groningen. U kunt een DM naar Waterbedrijf Groningen klantenservice sturen.

Contact met Waterbedrijf Groningen via Twitter

Waterbedrijf Groningen op Linkedin

Bekijk Waterbedrijf Groningen op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Waterbedrijf Groningen staan een aantal berichten over de diensten van Waterbedrijf Groningen. U kunt Waterbedrijf Groningen klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Waterbedrijf Groningen op Linkedin

Waterbedrijf Groningen op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Waterbedrijf Groningen vindt u verschillende playlists met informatieve video’s over Waterbedrijf Groningen en water. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘Zuinig op ons water’, ‘Feiten over water’ en ‘Werken aan de leiding’. De klantenservice van Waterbedrijf Groningen is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Waterbedrijf Groningen op Youtube

Klacht indienen bij Waterbedrijf Groningen

Klachtenformulier invullen

Wanneer u niet tevreden bent of een klacht heeft dan kunt u een klacht indienen. U kunt uw klacht indienen via de telefoon of via het klachtenformulier van Waterbedrijf Groningen. Vul het formulier in en beschrijf uw probleem/klacht, voeg eventueel documenten en verstuur het klachtenformulier.

Een brief schrijven aan Waterbedrijf Groningen

Het postadres is:

Postbus 24
9700 AA Groningen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Waterbedrijf Groningen klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Waterbedrijf Groningen.

Meer informatie over Waterbedrijf Groningen

Het Waterbedrijf Groningen (WBGR) is een waterleidingbedrijf welke water levert voor de stad en provincie Groningen en de voormalige gemeente. Na de cholera-epidemie van 1866 hebben twee Friese huisartsen (Simon Eduard Oudschans Dentz en Markus Jan Baart de la Faille) de NV Waterleiding Groningen in 1879 opgericht. In 1912 richtte de gemeente Groningen de Gemeentelijke Waterleiding op. Er was echter een hoop gedoe en vele rechtszaken over de aanleg van leidingen en als gevolg daarvan is NV Waterleiding Groningen in 1918 opgegaan in de Gemeentelijke Waterleiding Groningen (GWG). Tussen 1910 en 1930 werd gewerkt aan de oprichting van een provinciaal waterleidingbedrijf, de NV Waterleidingmaatschappij voor de Provincie Groningen (WAPROG), maar niet iedereen was het eens met de verplichte aansluiting op het leidingnet. In een bepaling van de toenmalige waterleidingwet stond beschreven dat waterbedrijven met minder dan 100.000 aansluitingen moesten verdwijnen. De GWF was op dat moment een van die bedrijven, maar wilde haar zelfstandigheid niet zomaar opgeven. In 1984 is er uiteindelijk 'de vrede gesloten' tussen de WAPROG en de GWG en in 1998 zijn de beide bedrijven gefuseerd in Waterbedrijf Groningen. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Waterbedrijf Groningen te bereiken?

Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet zomaar alle telefoonnummers kunt vinden. Daarom is het heel handig om via Klantenservicedirect te bellen. Wij zijn ervoor om u meteen door te verbinden. Juist hierdoor heeft u een snel contact met Waterbedrijf Groningen en kunt u meteen uw vragen gaan stellen.  

Hoe komt het dat de klantenservice van Waterbedrijf Groningen zo lastig te bereiken is?

Lastig is het niet om ze te bereiken maar u moet wel net het nummer weten. Wanneer u dat niet weet kan het wel heel lastig zijn. Daarom is Klantenservicedirect in het leven geroepen. Wij helpen u om met hen in contact te komen. Zo heeft u een snel antwoord op uw vragen.  

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Waterbedrijf Groningen bereiken?

Via het contactformulier kunt u in contact komen met het Waterbedrijf Groningen. U kunt ook een berichtje sturen via Facebook Messenger of via Twitter. Voor een klacht kunt u op hun website het klachtenformulier invullen of een brief schrijven. Op die manier kunt u ook met hen in contact komen. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.