Waternet Telefoon

Bent u op zoek naar de Waternet klantenservice?

Bel nu Bel nu

Klantenservice Waternet

Telefoonnummer
Adres
Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Waternet. 

Waarom Waternet bellen?

U wilt weten of uw rekeningen zijn betaald

Bel het Waternet telefoonnummer en de klantenservice kan, aan de hand van uw gegevens, samen met u kijken of al uw rekeningen zijn betaald. Zij kunnen u ook uitleggen hoe u dit (in de toekomst) zelf zou kunnen uitvinden in uw online account.

U gaat verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen dan kunt u Waternet klantenservice bellen. Zij zullen samen met u uitzoeken hoe uw nieuwe woonsituatie is en wat u dient te regelen met Waternet.

U heeft een aanslag ontvangen

Neem contact op met Waternet klantenservice wanneer u een aanslag belastingen heeft ontvangen en meer informatie wilt of vragen heeft over de aanslag en de kosten waterschapsbelasting.

U weet uw klantnummer niet meer

Bent u uw klantnummer vergeten en/of kwijtgeraakt, bel het Waternet Amsterdam telefoonnummer en de klantenservice kan aan de hand van uw gegevens op zoek gaan naar uw klantnummer.

U wilt weten welke cijfers u moet doorgeven

U heeft een verzoek ontvangen om de watermeterstand door te geven maar weet niet precies welke cijfers men wil ontvangen. Neem contact op via het Waternet telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen welke cijfers op uw watermeter u moet doorgeven.

U heeft vragen over uw account bij Waternet

Neem contact op met Waternet klantenservice wanneer u vragen heeft over uw Waternet account. De medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over uw account bij Waternet.

Chatten met Waternet

Chat met Waternet

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Waternet door met ze te chatten via de chatbox op de klantenservice pagina. De digitale assistent zal u vragen direct beantwoorden en eventueel informatie verstrekken. Op werkdagen kunt u ook tot 20.00 uur chatten met een medewerker.

Chatten met Waternet

Via Facebook contact met Waternet opnemen

Bekijk Facebook-pagina

U kunt Waternet klantenservice vragen stellen via Facebook. Zij zullen uw vragen binnen 4 werkdagen beantwoorden. Op de Waternet Facebook-pagina staan nieuwsberichten over actuele activiteiten van Waternet, storingen, waarschuwingen en vacatures bij Waternet.

Via Facebook contact met Waternet opnemen

Contact met Waternet opnemen via Twitter

Bekijk Waternet op Twitter

Op de Waternet Twitter-pagina vertelt Waternet over hun werkzaamheden en beantwoorden zij vragen. Waternet klantenservice zal uw vragen binnen 4 dagen. U vindt hier berichten over actuele activiteiten, tips, storingen, waarschuwingen en retweets die in verband staan met het (drink)water.

Contact met Waternet opnemen via Twitter

Waternet op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Waternet heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over acties en activiteiten van Waternet en alles wat met water, drinkwater en dergelijke te maken heeft, maar ook grappige en mooie natuurfoto’s. U kunt Waternet klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

Waternet op Instagram

Waternet op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Waternet staan berichten, video’s en podcast rondom onderwerpen als water, waternet, duurzaamheid en de toekomst. Verder vindt u hier actuele vacatures bij Waternet. De klantenservice van Waternet is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Waternet op Linkedin

Waternet op Youtubel

Bekijk Youtube-kanaa

Op het Youtube-kanaal van Waternet staan video’s over allerlei Waternet activiteiten zoals hoe u het riool vetvrij kunt houden, werken bij Waternet, instructie video’s, Flora & Fauna en volgersvragen. Waternet klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Waternet op Youtubel

Een brief schrijven aan Waternet

Het postadres is:

Postbus 94370
1090 GJ Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Waternet op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Waternet

Stichting Waternet is op 1 januari 2006 opgericht door de gemeente Amsterdam en het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en houdt zich bezig met drinkwatervoorziening, riolering en waterbeheer. De Dienst Waterbeheer en Riolering en het Waterleidingbedrijf Amsterdam zijn ondergebracht in Waternet en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft haar uitvoeringsorganisatie in Waternet ondergebracht. Waternet zorgt voor de drinkwaterlevering aan de gemeenten Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel, Amstelveen, Weesp, Gooise Meren, Heemstede en luchthaven Schiphol. Het drinkwater is afkomstig uit twee bronnen de Amsterdamse Waterleidingduinen (waar voorgezuiverd Rijnwater en regenwater worden gezuiverd door duinzand) en de Bethunepolder (hier komen grote hoeveelheden grondwater van goede kwaliteit omhoog). Waternet beheert het 4000 km lange rioolstelsel van de gemeente Amsterdam. Verder voert Waternet het waterbeheer uit in het gebied van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht zoals het beheer van molens, bruggen, sluizen, gemalen, dijken om de scheepvaart, de waterstand en de waterdoorstroming te regelen en om de veiligheid (droge voeten) te garanderen, maar zij baggeren ook en verwijderen drijfvuil en houden toezicht op waterrecreatie. In 2011 nam Waternet de gemeentelijke dienst Binnenwaterbeheer Amsterdam (BBA) over, waardoor zij een dienstverlenende en handhavende organisatie werden die over de binnenwateren van Amsterdam en het gebied van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht ging. Per 1 januari 2020 valt het team Nautisch Toezicht en Handhaving van Waternet echter weer onder de gemeente Amsterdam.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.