Wehkamp Contact

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Wehkamp? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Wehkamp Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Meeuwenlaan 2, 8011 BZ Zwolle
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-23:59
Dinsdag
08:00-23:59
Woensdag
08:00-23:59
Donderdag
08:00-23:59
Vrijdag
08:00-23:59
Zaterdag
08:00-23:59
Zondag
08:00-23:59
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Wehkamp. 

Waarom Wehkamp bellen?

U heeft iets bij Wehkamp besteld

Bel het Wehkamp telefoonnummer wanneer u vragen heeft over een product dat u bij Wehkamp heeft bestelt. De klantenservice kan u meer informatie geven over uw bestelling en de bestelstatus.

U wilt de bezorgdatum wijzigen

Neem contact op met Wehkamp klantenservice en zij zoeken voor u uit welke bezorger u bestelling levert en helpen u (indien nog mogelijk) bij het wijzigen van de bezorgdatum.

U wilt helpen om duurzamer te bestellen

Contacteer het Wehkamp nummer en de medewerker zal u uitleggen hoe u duurzamer kunt bestellen.

U heeft een artikel ontvangen dat kapot is

Neem contact op met Wehkamp en leg uit wat het probleem is. De medewerkers zullen u meer informatie geven over de voorwaarden en het indienen van een zogenaamde 'artikelklacht'.

U heeft een kortingscode ontvangen

U kunt het Wehkamp telefoonnummer bellen en de klantenservice zal u alles vertellen over kortingscodes, de voorwaarden en hoe u de kortingscode kunt gebruiken.

U wilt een product retourneren

Bel de klantenservice van CZ en zij zullen u uitleggen wat de voorwaarden van retour zenden zijn en hoe u uw bestelling kunt retourneren naar Wehkamp.

Chatten met Wehkamp

Chat met Wehkamp

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Wehkamp door met ze te chatten via de chatbox op de klantenservice pagina.

Chatten met Wehkamp

Via Facebook met Wehkamp contact opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Wehkamp heeft een Facebookpagina waarop u berichten ziet over vele verschillende producten die u bij Wehkamp kunt kopen. U kunt hier ook contact opnemen met de klantenservice en zij zullen binnen 2 uur op uw bericht reageren.

Via Facebook met Wehkamp contact opnemen

Met Wehkamp contact opnemen via Twitter

Bekijk Wehkamp op Twitter

Op de Twitter-pagina van Wehkamp staan nieuwsberichten, aanbiedingen of RT's van klanten. De klantenservice is iedere dag en in het weekend bereikbaar van 08:00 tot 23:59 uur via Twitter

Met Wehkamp contact opnemen via Twitter

Wehkamp contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Wehkamp heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen foto's en video's met producten en tips. U kunt er ook uw foto's taggen. U kunt Wehkamp klantenservice niet rechtstreeks contacteren via Instagram.

Wehkamp contacteren via Instagram

Wehkamp contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Wehkamp is vooral gericht op werkaanbod van Wehkamp. Hier kunt u dus vooral vacatures en informatie over Wehkamp als werkgever vinden. Wehkamp klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Wehkamp contacteren via Linkedin

Wehkamp klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Wehkamp vindt u vele verschillende video's met beauty tips, jurkenwijzer, jeanswijzer, trends en video's van verschillende vloggers. U kunt via Youtube geen rechtstreeks bericht naar Wehkamp klantenservice sturen.

Wehkamp klantenservice op Youtube

Wehkamp op Pinterest

Bekijk Wehkamp op Pinterest

Wehkamp heeft ook een Pinterest-pagina met vele mooie inspirerende foto’s in verschillende categorieën zoals onder andere stylist Esther, Baby, fashion: dames, mijn lentetuin, koken & tafelen, wonen, slapen, sport en diverse woonstijl en trend pins. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Wehkamp op Pinterest

Een brief schrijven aan Wehkamp

Het postadres is:

Postbus 400
8000 AK ZWOLLE

U kunt er ook voor kiezen om contact met Wehkamp op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Wehkamp

Wehkamp is een Nederlands postorderbedrijf en een online webshop. Wehkamp is onderdeel van Apax Partners. Wehkamp is in 1952 in Slagharen opgericht door Herman Wehkmamp en heette toen “Wehkamp Fabriekskantoor'. De bestellingen en verzendingen verliepen in toentertijd via de post en klanten werden bereikt via  advertenties in bladen en op de radio. Wehkamp heeft door de jaren heen een grote klantendatabase opgebouwd en het betalen in termijnen deed al snel na de oprichting een aantrekkelijk marketingtool voor Wehkamp. In 1985 is Wehkamp gebruik gaan maken een voice-response-systeem bij de verkoop van producten. Door middel van dit systeem konden klanten 24 uur per dag hun bestellingen via de telefoon plaatsen.  In 1995 is Wehkamp gestart met een eigen website en halverwege 1999 stonden alle artikelen op de website te koop. In 2006 is Wehkamp volledig overschakelt van van een catalogusbedrijf naar online shop. Sinds 2010 komt de volledige omzet via het internet binnen. Inmiddels is Wehkamp ook actief in België.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.