Westland Infra Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Westland Infra?

Bel nu Bel nu

Westland Infra Contact

Telefoonnummer
Adres
Nieuweweg 1, 2685 AP Poeldijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Westland Infra. 

Waarom Westland Infra bellen?

Wilt u een afspraak maken of afzeggen?

Wanneer u een afspraak wilt maken voor het wisselen van meters dan kunt u contact opnemen met Westland Infra klantenservice. De klantenservice medewerker kan uitleggen hoe u een afspraak kunt maken met een monteur.

Wilt u zelf energie gaan opwekken?

Wilt u zonnepanelen op uw dak gaan plaatsen en zelf energie gaan opwekken? Wilt u weten of uw aansluiting geschikt is voor het vermogen van bepaalde zonnecellen? Of hoe u uzelf kunt aanmelden voor het leveren van energie? Bel dan het Westland Infra nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de procedure rondom het leveren van eigen energie.

U wilt weten hoe de tarieven zijn opgebouwd

U kunt het Westland Infra nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de tarieven die Westland Infra berekend. Of wilt u weten hoe u kunt betalen? Of hoe de meterstanden worden berekend? Westland Infra klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie verstrekken.

U wilt een aansluiting regelen

Bel het Westland Infra telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen naar de regio of wanneer u een huis of bedrijf aan het bouwen bent in de regio waar Westland Infra energie levert. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het regelen van uw aansluiting bij Westland Infra.

Heeft u een klacht?

Bel het Westland Infra telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal naar u luisteren en u meer informatie geven over het indienen van een klacht bij de Westland Infra.

U ruikt gaslucht

Neem contact op via het Westland Infra telefoonnummer als u denkt dat u gas ruikt. Of als u bijvoorbeeld geen elektriciteit krijgt. Westland Infra zal direct contact opnemen met de storingsdienst van Westland Infra. U kunt rechtstreeks het storingsnummer bellen.

Contact met Westland Infra via WhatsApp

WhatsApp Westland Infra

U kunt rechtstreeks WhatsApp berichten naar Westland Infra klantenservice sturen. Het WhatsApp nummer van Westland Infra is 0623457896. Voeg het Westland Infra nummer aan uw contacten toe en u kunt direct chatten met Westland klantenservice via WhatsApp. Op werkdagen zijn zij bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur.

Contact met Westland Infra via WhatsApp

Contact met Westland Infra via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Westland Infra klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in. Stel uw vraag en verzend het contactformulier. Westland Infra zal binnen uiterlijk 3 werkdagen reageren, maar meestal nog dezelfde dag tijdens de openingstijden tussen 8:00 en 17:00 uur.

Contact met Westland Infra via contactformulier

Terugbelservice van Westland Infra

Vraag terugbelservice aan

Neem rechtstreeks contact op met Westland Infra klantenservice door het formulier voor de Terugbelservice van Westland Infra in te vullen. Vul de gevraagde gegevens in het formulier in en verzend het formulier. Westland Infra klantenservice zal zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.

Terugbelservice van Westland Infra

Contact met Westland Infra via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Westland Infra heeft een Facebook-pagina waar u nieuwsberichten vindt met tips, acties van en vacatures bij Westland Infra Netbeheer. Westland Infra klantenservice gedurende de openingstijden van 8:00 en 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Westland Infra via Facebook

Contact met Westland Infra via Twitter

Bekijk Westland Infra op Twitter

De Twitter-pagina van Westland Infra is een goede plek om uit te zoeken of er een stroomstoring bij u in de buurt zijn. Westland Infra plaatst op Twitter actuele stroomstoringen in hun netwerk. U kunt een DM naar Westland Infra klantenservice sturen.

Contact met Westland Infra via Twitter

Westland Infra op Linkedin

Bekijk Westland Infra op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Westland Infra staan voornamelijk de actuele vacatures bij Westland Infra Netbeheer. Er staan ook enkele informatieve nieuwsberichten over energie, elektriciteit en gas op de Linkedin-pagina van Westland Infra. De klantenservice van Westland Infra is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Westland Infra op Linkedin

Westland Infra op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal van Westland Infra

Westland Infra heeft ook een eigen YouTube kanaal met enkele informatieve over ‘Veilig werken’, ‘MVO’ en ‘Duurzame energie’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Westland Infra klantenservice.

Westland Infra op Youtube

Schrijf een brief aan Westland Infra

Het postadres is:

Westland Infra Netbeheer B.V.
Postbus 1
2685 ZG Poeldijk

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Westland Infra klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Westland Infra.

Meer informatie over Westland Infra

Westland Infra verzorgt als netbeheerder het transport van gas en elektriciteit en is verantwoordelijk voor het distributienetwerk. Dit doet Westland Infra in de regio Westland (Westland en Midden Delfland) en in een aantal voormalige private netten in het Rotterdamse havengebied. Ook verzorgen zij in dit gebied de energieaansluitingen van bedrijven en woningen. In 2007 heeft de Westland Energie Groep, Westland Infra aan Essent verkocht. Sindsdien is Westland Energie Infrastructuur geen onderdeel meer van de Westland Energie Groep en is de naam Westland Energie Infrastructuur op 1 januari 2008 veranderd en heet het bedrijf sindsdien Westland Infra. Westland Infra Netbeheer is onderdeel van Juva NV en de gemeenten Westland en Midden-Delfland zijn aandeelhouders van Juva N.V. Juva NV is een netwerkbedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten. Naast Westland Infra zijn ook Capturam BV (energie innovatie) en Anexo BV (energie controle) dochterondernemingen van Juva NV.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.