WILDLANDS Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van WILDLANDS?

Bel nu Bel nu

WILDLANDS Contact

Telefoonnummer
Adres
Raadhuisplein 99, 7811 AP Emmen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-18:00
Dinsdag
10:00-18:00
Woensdag
10:00-18:00
Donderdag
10:00-18:00
Vrijdag
10:00-18:00
Zaterdag
10:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij WILDLANDS. 

Waarom WILDLANDS bellen?

Bent u een uitstapje, vergaderlocatie, of kinderfeestje aan het regelen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op de WILDLANDS? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het WILDLANDS telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

U overweegt een WILDLANDS abonnement

Overweegt u om een abonnement voor WILDLANDS te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn? Wat zijn de voordelen van een abonnement? WILDLANDS klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Is WILDLANDS toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar WILDLANDS? U kunt het WILDLANDS nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van WILDLANDS.

U wilt meer informatie over de WILDLANDS cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van WILDLANDS ontvangen? Wilt u uw WILDLANDS cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met WILDLANDS klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het inwisselen van WILDLANDS cadeaukaarten, of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Wat is er allemaal te doen bij WILDLANDS?

Wilt uw weten wat u allemaal kunt doen op WILDLANDS? Welke activiteiten organiseert WILDLANDS? Wat kunt u allemaal bezoeken? Moet u hiervoor reserveren? Bel WILDLANDS klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten op WILDLANDS.

Kan ik online een entreekaartje bestellen bij WILDLANDS Emmen?

Bel het WILDLANDS telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online entreekaartjes kunt bestellen bij WILDLANDS. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van entreekaartjes.

Contact met WILDLANDS via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar WILDLANDS klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar beneden op de pagina en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. WILDLANDS klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina WILDLANDS

Neem contact op via Facebook

WILDLANDS heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over acties van WILDLANDS en updates over de dieren in het dierenpark. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met WILDLANDS klantenservice.

Via Twitter in contact met WILDLANDS

Contact opnemen via Twitter

WILDLANDS heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met foto’s, acties en informatie over WILDLANDS. U kunt een DM naar WILDLANDS klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina WILDLANDS

Bekijk Instagram-pagina

WILDLANDS heeft ook een Instagram-pagina met dierenfoto’s, posts, en video’s over acties en activiteiten op WILDLANDS. Helaas kunt u niet rechtstreeks contact opnemen met WILDLANDS klantenservice via Instagram.

WILDLANDS op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

WILDLANDS is ook actief op Linkedin en u vindt hier diverse nieuwsberichten over WILDLANDS, werken bij WILDLANDS en enkele openstaande vacatures. De klantenservice van WILDLANDS is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal WILDLANDS

Bekijk WILDLANDS op Youtube

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie en nieuws over WILDLANDS en de vele verschillende dieren en activiteiten in de Zoo. Er zijn diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Dieren in WILDLANDS’, ‘WILDLANDS op TV’ en ‘Evenementen in WILDLANDS’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met WILDLANDS klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan WILDLANDS

Het postadres is:

Postbus 1010
7801 BA Emmen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan WILDLANDS klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van WILDLANDS.

Meer informatie over WILDLANDS

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, oftewel WILDLANDS, is een attractiepark met dieren in Emmen. WILDLANDS is de opvolger van Dierenpark Emmen, dat tot 2004 Noorder Dierenpark (opgericht in 1935) heette. Deze dierentuin lag in het centrum van de stad Emmen. WILDLANDS is inmiddels verhuisd naar de rand van Emmen en het dierenpark is opgedeeld in vier werelden; Nortica, Serenga, Jungola en Animazia. In Nortica wordt een koud poolgebied nagebootst en kan men ijsberen, pinguïns, pelsrobben, zeeleeuwen, sneeuwuilen, ratten, stinkdieren, otters en wasberen bekijken. In Serenga wordt de warmte en droogte van Afrika uitgebeeld en er leven onder andere giraffen, leeuwen, neushoorns, geiten, nijlpaarden, bavianen, prairiehondjes, struisvogels, gazelles, zebra’s en kamelen spotten. Dan is er Jungola en hier komt men in de jungle met diverse soorten vlinders, vogels, apen en olifanten. Dan is er ook nog een grote overdekte speeltuin Animazia met vlotten, glijbanen, en ook hier vindt men dieren, zoals tropische vissen, naakte molratten en zeeschildpadden. Er zijn ook nog andere attracties in WILDLANDS zoals de Arctic 1, een 4D-bioscoop, een zeeleeuwenshow, tochten met een safaritruck, een achtbaan, boottochten en er is ook een Jungle Theater waar men meer kan leren over dieren en de jungle.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.