WMD Water Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van WMD Water?

Bel nu Bel nu

WMD Water Contact

Telefoonnummer
Adres
Lauwers 3, 9405 BL Assen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij WMD Water. 

Waarom WMD Water bellen?

Er komt vuil water uit de kraan

Neem contact op via het WMD Water telefoonnummer als er geen/weinig water uit de kraan komt. Of er komt vies water of stinkend water uit de kraan? De klantenservice zal nagaan of er werkzaamheden bij u in de buurt zijn, en anders de storingsdienst inschakelen.

U wilt een wijziging doorgeven

U kunt het telefoonnummer van WMD Water bellen wanneer er iets is gewijzigd in uw persoonlijke omstandigheden of in uw persoonlijke gegevens. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe en waar u deze gegevens kunt wijzigen.

U wilt de meterstand doorgeven

Bel WMD Water klantenservice wanneer u de watermeterstand wilt doorgeven, maar niet precies weet hoe en wanneer u dit moet regelen. De klantenservice kan u uitleggen wanneer en waar u de meterstand moet doorgeven.

Hoe kun u uw waterrekening betalen?

U kunt het WMD Water nummer bellen wanneer u de waterrekening wilt betalen of wanneer er problemen zijn met het betalen van de waterrekening. De klantenservice zal u uitleggen hoe u uw waterrekening kunt betalen of samen met u nagaan hoe uw betalingsprobleem opgelost kan worden.

Hoe hard is het water bij u in huis?

Bel met WMD Water nummer wanneer u meer informatie wilt over de waterhardheid bij u in huis. Samen met de klantenservice medewerker kunt u nagaan wat de hardheid is. De medewerker kan u ook tips geven hoe u uw apparatuur kunt beschermen tegen waterhardheid.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bel het WMD Water telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen en gebruik gaat maken van de diensten van WMD Water. Of u wilt uzelf juist afmelden vanwege een verhuizing. De klantenservice kan u meer uitleg geven hoe, waar en wanneer u zich kunt aan/afmelden bij WMD Water.

Contact met WMD Water via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar WMD Water klantenservice sturen via het contactformulier. Vul het formulier in en stel uw vraag en schrijf uw bericht. WMD Water klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met WMD Water via contactformulier

Contact met WMD Water via Facebook

Bekijk Facebook-pagina WMD Water

WMD Water heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten en acties van WMD Water. Maar ook berichten over het verleden van WMD Water en de toekomstplannen van WMD Water. WMD Water klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen WMD Water klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met WMD Water via Facebook

Contact met WMD Water via Twitter

Bekijk WMD Water op Twitter

De klantenservice van WMD Water is ook actief op Twitter. Hier delen zij informatieve en leuke berichten en acties van WMD WMD Water. U kunt ook een DM naar WMD Water klantenservice sturen via Twitter.

WMD Water op Linkedin

Bekijk WMD Water op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van WMD Water vindt u diverse nieuwsberichten van WMD Water. Berichten over de huidige diensten van WMD Water en toekomstplannen en tips. U vindt er ook de actuele openstaande vacatures bij WMD Water. U kunt WMD Water klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

WMD Water op Linkedin

WMD Water op Youtube

Bekijk WMD Water Youtube-kanaal

WMD Water heeft ook een eigen YouTube kanaal met enkele informatieve video’s over water en natuur. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met WMD Water klantenservice via Youtube.

WMD Water op Youtube

Schrijf een brief aan WMD Water

Het postadres is:

Postbus 18
9400 AA Assen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan WMD Water klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van WMD Water.

Meer informatie over WMD Water

WMD Drinkwater B.V. levert drinkwater aan huishoudens en bedrijven in het grootste deel van de provincie Drenthe. WMD is een publiek nutsbedrijf en de aandeelhouders zijn de Nederlandse provincie Drenthe en 11 Drentse gemeenten. In 1894 is de eerste plaatselijke waterleiding tot stand gebracht in Meppel. Vervolgens volgde waterleidingen in 1986 in Assen, in 1915 in Coevorden en in 1927 in Hoogeveen. De dorpen Eelde en Paterswolde zijn in 1931 aangesloten op het leidingnet van Groningen. In 1937 is de provinciale Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) opgericht om heel Drenthe van drinkwater te voorzien. WMD is gestart in de gemeente Emmen, maar vanwege de geringe bevolkingsdichtheid was de aanleg van waterleiding op het uitgestrekte platteland moeizaam. Uiteindelijk waren eind jaren vijftig alle dorpen waren aangesloten op een waterleidingnet. WMD heeft de drie gemeentelijke waterbedrijven in Drenthe overgenomen: dat van Assen in 1970, Coevorden in 1988 en Hoogeveen in 1989. Het gemeentelijk drinkwaterbedrijf van Meppel is in 1971 overgenomen door het waterleidingbedrijf van Overijssel. WMD gebruikt grondwater om drinkwater te maken en dat grondwater wordt gewonnen in veertien waterwingebieden, waar WMD het winnen van grondwater combineert met de ontwikkeling van natuur en landschap.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.