WML Limburg Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van WML Limburg?

Bel nu Bel nu

WML Limburg Bellen

Telefoonnummer
Adres
Limburglaan 25, 6229 GA Maastricht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij WML Limburg. 

Waarom WML bellen?

U wilt meer informatie over de WML tarieven

Wilt u meer informatie en/of uitleg over de opbouw van de watertarieven die WML berekend? Bel het WML klantenservice nummer en de klantenservicemedewerker zal u meer uitleg en informatie kunnen geven over de watertarieven van WML.

Is er schade?

U kunt het WML nummer bellen wanneer er sprake is van schade aan uw waterleiding. WML klantenservice kan meer informatie en uitleg geven over schade zoals bijvoorbeeld lekkages, bevriezing of bruin water? Samen kunt u nagaan hoe het probleem opgelost kan worden.

U wilt de meterstand doorgeven

Bel WML klantenservice wanneer u de watermeterstand wilt doorgeven, maar niet precies weet hoe en wanneer u dit moet regelen. De klantenservice kan u uitleggen wanneer en waar u de meterstand moet doorgeven.

Er zijn problemen met het betalen van u rekeningen

U kunt het WML nummer bellen wanneer er problemen zijn met het betalen van de waterrekening(en). De klantenservice zal samen met u nagaan wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden

U wilt weten wat de hardheid van het water is

U kunt het WML nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de waterhardheid bij u in huis. Samen met de klantenservice medewerker kunt u nagaan wat de hardheid is. De medewerker kan u ook wat tips geven hoe u hiermee om kunt gaan.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bel het WML telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen en gebruik gaat maken van de diensten van WML. Of u wilt uzelf juist afmelden vanwege een verhuizing. Aan- of afsluiting op het waterleidingnet van WML? De klantenservice kan u meer uitleg geven hoe, waar en wanneer u zich kunt aan/afmelden bij WML.

Contact met WML via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar WML klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gegevens in het contactformulier in en stel uw vraag, of schrijf uw bericht. WML klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met WML via Facebook

Bekijk WML Facebook-pagina

WML heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten van de Stichting Water for Life. WML klantenservice is rechtstreeks bereikbaar via Facebook Messenger. WML klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met WML via Facebook

WML op Linkedin

Bekijk WML op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van WML van vindt u enkele informatieve berichten van de Stichting Water for Life. U kunt via Linkedin echter geen rechtstreeks bericht naar WML klantenservice sturen.

WML op Linkedin

WML deel op haar Youtube-kanaal diverse informatieve en leuke video’s via een aantal playlist zoals bijvoorbeeld ‘Hoe drink jij jouw Limburgs water?’, ‘Horeca-een Slokje Limburg’, ‘Een kijkje achter de schermen’, en ‘Video’s over WML’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met WML klantenservice.

WML op Youtube

Schrijf een brief aan WML

Het postadres is:

Limburglaan 25
6229 GA Maastricht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan WML klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bovenstaande) postadres van WML.

Meer informatie over WML

NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) is de drinkwaterproducent en -leverancier voor alle huishoudens in Nederlands-Limburg en zij leveren ook leidingwater aan een groot aantal bedrijven. De Provincie Limburg en de Limburgse gemeenten zijn de aandeelhouders van WML. WML is op 1 juli 1973 opgericht door de fusie van de provinciale waterleidingmaatschappijen voor Zuid-Limburg (1925) en die van Noord- en Midden Limburg (1940). Vóór de oprichting van deze waterleidingbedrijven pompte men in Limburg het water zelf op uit een waterput op het erf of in de dorpskern. In de grotere gemeenten is men aan het eind van de 19e eeuw gestart met de aanleg van particuliere waterleidingen (Maastricht in 1887 en Roermond in 1898). Het eerste gemeentelijke waterleidingbedrijf is in 1889 in Heerlen gestart en het eerste (particuliere) streekwaterleidingbedrijf is in 1905 in het Geuldal (Valkenburg, Meerssen) opgericht. Door de jaren heen zijn verschillende particuliere en overheidsinitiatieven ontstaan voor de waterwinning in Limburg. Wat uiteindelijk heeft geleid tot WML. Van oudsher wordt in Limburg lokaal grondwater gewonnen dat wordt gebruikt als drinkwater. Dit grondwater wordt opgepompt op 21 verschillende locaties en de Maas. Er wordt ook drinkwater ingekocht uit Duitsland. In een aantal regio’s in Limburg is het water hard, door de aanwezigheid van kalksteen (mergel). Als dit water verwarmd wordt kan er ketelsteen ontstaan. WML haalt op een aantal locaties een gedeelte van de kalk uit het kraanwater. Dat gebeurt op de grens van Maastricht en Meerssen (IJzeren Kuilen), in Heerlen (De Beitel), in Hunsel en in Ospel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.