Xenos Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Xenos?

Bel nu Bel nu

Xenos Contact

Telefoonnummer
Adres
Schutweg 8, 5145 NP Waalwijk
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Xenos. 

Waarom Xenos bellen?

Wat is de levertijd bij Xenos?

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Wat is de algemene levertijd bij Xenos? Bel het Xenos telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de algemene levertijden en eventueel de bestelstatus van uw bestelling controleren.

U wilt informatie over betalen bij Xenos

U kunt het Xenos nummer bellen wanneer u meer wilt over de betaalmethoden bij Xenos. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over betalen bij Xenos.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Xenos account niet? Bel dan het Xenos telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over de Xenos cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Xenos ontvangen? Wilt u uw Xenos cadeaukaart inwisselen? Of wilt u weten hoeveel saldo er nog op staat? Neem contact op met Xenos klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het inwisselen van Xenos cadeaukaarten.

Kan ik artikelen retourneren?

U kunt het Xenos nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van online bestellingen of in een winkel gekochte producten. Xenos klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de retourvoorwaarden.

U heeft een klacht

Neem contact op via het Xenos telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Xenos klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Xenos en de klachtenprocedure.

Contact met Xenos via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Xenos Facebook-pagina vindt u diverse berichten met handige tips en inspiratie voor de decoratie thuis of het werk. U vindt hier ook een link naar de online Xenos-shop. U kunt Xenos klantenservice rechtstreeks berichten via Facebook Messenger.

Instagram-pagina Xenos

Xenos op Instagram bekijken

Xenos heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij inspiratievolle berichten en foto’s via diverse channels zoals ‘Blog’, ‘How to style’, ‘Back in stock’ en ‘Duurzame keuze’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Xenos klantenservice via Instagram.

Xenos op Linkedin

Bekijk Xenos op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Xenos delen zij naast de actuele openstaande vacatures bij Xenos ook nieuwsberichten over Xenos en nieuwe ontwikkelingen bij Xenos. De klantenservice van Xenos is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Xenos

Bekijk Xenos op Youtube

Xenos heeft ook een eigen YouTube kanaal waar zij een groot aantal video’s delen die onderverdeeld zijn in diverse playlists waaronder bijvoorbeeld ‘XENOS NL OPRUIMEN’, ‘XENOS NL MAKEOVER’ en ‘XENOS NL TAFELEN’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Xenos klantenservice via Youtube.

Xenos op Pinterest

Xenos op Pinterest bekijken

Xenos is ook actief op Pinterest, waar zij diverse mooie en inspiratievolle foto’s delen. U kunt uw mooiste wooninspiratie & DIY creaties met Xenos delen. Xenos klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Meer informatie over Xenos

Xenos is een Nederlandse winkelketen, gespecialiseerd in de verkoop huishoudelijke artikelen, glas, porselein, aardewerk, keramiek (servies), kaarsen, meubilair, etenswaren speelgoed en andere aanverwante artikelen. Xenos is in 1973 opgericht in Den Bosch als onderdeel van de SHV groep na de overname van De Gruyter in 1971. In eerste instantie is de Xenos opgezet volgens de kruideniersformule van P. de Gruyter & zn., waarbinnen men artikelen uit het verre oosten importeerde. De naam Xenos betekent in het Grieks "vreemdeling" of 'buitenlander' maar ook "gast". Xenos was uniek want de Oosterse artikelen waren nog nergens anders verkrijgbaar en dus direct leuk, lekker én anders. In 1989 is Xenos overgenomen door Xenos Holding. De eerste drie Xenos winkels bevonden zich in Eindhoven, Utrecht (Hoog Catharijne) en Amsterdam (Nieuwendijk) geopend en door de jaren heen is het aantal Xenos winkels in Nederland uitgegroeid naar 150 vestigingen. Xenos is ook aanwezig in Duitsland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Xenos bevinden zich in Waalwijk. Naast de winkelverkoop heeft Xenos inmiddels ook een online webshop waar klanten hun Xenos-aankopen kunnen doen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.