Youfone Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van Youfone?

Bel nu Bel nu

Youfone Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Weena 5, 3013 AL Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Youfone. 

Waarom Youfone bellen?

Er zijn problemen met uw tv en/of internet

Bel het Youfone telefoonnummer wanneer u problemen ervaart met de zenders op uw tv of de internetconnectie. Youfone klantenservice zal samen met u nagaan of u samen het probleem kunt oplossen en indien nodig een afspraak maken met een monteur.

U wilt weten wat uw dataplafond is

Weet u niet goed hoe u kunt nagaan hoeveel data uw abonnement heeft? Of dat u überhaupt nog data beschikbaar heeft? Neem contact op met Simyo klantenservice. Zij kunnen u helpen en uitzoeken welk abonnement u heeft en hoeveel de bel- en data uw abonnement heeft en hoeveel er nog beschikbaar is.

U wilt meer informatie over de tarieven van Youfone

U kunt het Youfone nummer bellen wanneer u vragen heeft over de tarieven van Youfone voor SimOnly of thuis. Youfone klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende tariefplannen en wat ze inhouden.

U wilt overstappen naar Youfone

Wilt u overstappen naar Youfone, maar weet niet precies hoe u dat snel en simpel kunt regelen. Neem contact op met Youfone klantenservice en zij zullen u helpen en meer informatie geven over het overstappen naar Youfone.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Youfone?

Wilt u weten hoe u kunt betalen bij Youfone? Welke betaalmethoden hanteert Youfone? Bel het Youfone nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie geven over betalen bij Youfone.

U gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u graag weten wat u allemaal moet regelen met Youfone? Bel het Youfone telefoonnummer en de klantenservice kan u alle informatie geven met betrekking tot wijzigen van het adres en/of andere wijzigingen van persoonsgegevens.

Chatten met Youfone

Chat met Youfone

Neem rechtstreeks contact op met Youfone klantenservice via de chat. Youfone Chat is beschikbaar op werkdagen en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Klik tijdens de openingstijden op ‘Chat met ons’ en een Youfone klantenservice medewerker zal zo snel mogelijk op uw chat reageren.

Chatten met Youfone

Naar Youfone e-mailen

E-mail versturen

U kunt rechtstreeks een e-mail bericht naar Youfone klantenservice sturen. Klik op ‘Mail ons’, vul het e-mailformulier in en verstuur uw e-mail naar Youfone klantenservice. Zij zullen binnen 3 dagen reageren op uw e-mail bericht.

Naar Youfone e-mailen

Youfone op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Youfone heeft een Facebook-pagina waar Youfone klantenservice nieuwsberichten deelt over de actuele diensten, producten en acties van Youfone. U kunt een bericht naar Youfone klantenservice sturen via Facebook Messenger.

Youfone op Facebook

Youfone op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Youfone heeft ook een Instagram-pagina waar Youfone klantenservice de typische purple foto’s van Youfone deelt. Youfone klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Youfone op Instagram

Linkedin-pagina Youfone

Bekijk Youfone op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Youfone vindt u verschillende berichten over het bedrijf, maar ook de actuele openstaande vacatures bij Youfone. De klantenservice van Youfone is niet rechtstreeks te bereiken via Linkedin.

Linkedin-pagina Youfone

Youtube-kanaal Youfone

Youfone Youtube-kanaal bekijken

Op het Youtube-kanaal van Youfone vindt u diverse informatieve video’s van Youfone. U vindt hier onder andere video’s zoals ‘Youfone BlackFridayDeals’, ‘Makkelijke overstappen’ en ‘Youfone TV commercial’. U kunt via Youtube echter geen rechstreeks bericht naar Youfone klantenservice versturen.

Youtube-kanaal Youfone

Blog van Youfone

Bekijk Youfone Blog

Youfone heeft ook een blog waar zij nieuws, tips en trucs delen. Nieuws over updates en malware en tips over u bijvoorbeeld uw wifi-connectie.

Schrijf een brief aan Youfone

Het postadres is:

Postbus 23441
3001 KK Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Youfone klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Youfone.

Meer informatie over Youfone

Youfone is een aanbieder van particuliere internet, televisie, mobiele en vaste telefonie. Zij zijn actief in Nederland en België. Youfone is in 2008 opgericht door Valentijn Rensing en maakt gebruik van het de netwerken van KPN (Nederland) en Proximus (België). Na de oprichting in 2008 werd op 23 september 2010 een faillissement uitgesproken over Youfone door de Rechtbank in Rotterdam. Twee weken na deze uitspraak beleefde maakte Youfone een doorstart. Vervolgens werd in 2017 Mobicross overgenomen. Door deze overname was Youfone plots ook actief op het gebied van de vaste telefonie, internet en televisiemarkt. Sinds september 2017 biedt Youfone onder haar eigen naam internet, televisie en telefoondiensten aan. Voor het opzetten OTT-televisiedienst heeft Youfone samengewerkt met Huawei. In 2020 introduceerde Youfone (in samenwerking met Amino en 24i) een nieuwe TV-dienst gebaseerd op Android TV. Youfone is de eerste aanbieder in Nederland die gebruikt maakt van Android TV. Sinds mei 2021 is Youfone actief op de Belgische markt en op dit moment (2022) bieden zij enkel mobiele diensten in België aan via het netwerk van  Proximus. Sinds 2019 is Ruben Nicolai terug als ‘Marcelino Wunderlich’ in de televisiereclames van Youfone.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.