YoungCapital Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van YoungCapital? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van YoungCapital? Wij verbinden u graag door.

Telefoonnummer
Adres
Aquarius – Siriusdreef 12, 2132 WT Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij YoungCapital. 

Waarom YoungCapital bellen?

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Heeft u een vacature gezien op YoungCapital en wilt u solliciteren? Hoe doet u dat? Hoe werkt het sollicitatieproces? Bel het YoungCapital klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven.

U heeft problemen met het inloggen

Bel het YoungCapital telefoonnummer wanneer een account heeft bij YoungCapital en het inloggen lukt niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Wilt u uw CV of andere gegevens wijzigen? YoungCapital klantenservice kan u helpen en samen met u nagaan hoe uw inlogprobleem kan worden opgelost.

Hoe kan ik uren declareren?

Bent u gedetacheerd via YoungCapital en wilt u uw gewerkte uren declareren? Hoe werkt dit? Heeft u overuren gewerkt? YoungCapital klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het declareren van uw uren.

Heeft u recht op reiskostenvergoeding?

Bel het YoungCapital telefoonnummer wanneer zich afvraagt of u recht heeft op een reiskostenvergoeding. De YoungCapital kan u meer uitleg en informatie geven over de voorwaarden voor een reiskostenvergoeding.

U wilt vakantie of vrij vragen

U kunt het YoungCapital nummer bellen wanneer u vragen over het aanvragen van een vrije dag of vakantie. Hoe regelt u dit? Bij wie moet u vrij vragen? De YoungCapital klantenservice kan u uitleggen hoe, waar en wanneer u vrij kunt vragen en uw vakantie kunt regelen.

Heeft u vragen over uw contract?

Heeft u een contract bij YoungCapital? Wat voor een contract is dit? Hoe werkt dit? Neem contact op met de YoungCapital klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat voor een contract u heeft en wat dat betekent.

Facebook-pagina YoungCapital

Neem contact op via Facebook

YoungCapital heeft een Facebook-pagina met berichten van YoungCapital en dan voornamelijk openstaande vacatures voor recruiters bij YoungCapital, maar ook vacatures bij andere werkgevers. U kunt op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger rechtstreeks contact opnemen met YoungCapital klantenservice.

Via Twitter in contact met YoungCapital

Contact opnemen via Twitter

YoungCapital heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van YoungCapital en organisaties waarmee YoungCapital samenwerkt. U kunt een DM naar YoungCapital klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina YoungCapital

Bekijk Instagram-pagina

YoungCapital heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over werk, solliciteren en carrière maken. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘This Or That’, ‘Guess Work’ en ‘Work Tips’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met YoungCapital klantenservice.

YoungCapital op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

YoungCapital is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van YoungCapital vindt u diverse nieuwsberichten van YoungCapital, polls, werken bij YoungCapital en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van YoungCapital is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal YoungCapital

Bekijk YoungCapital op Youtube

YoungCapital heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal informatieve video’s met informatie over werk, solliciteren en carrière maken. Er zijn diverse playlist waaronder ‘Webinars’, ‘Sollicitatie tips & tricks’, ‘Werken via YoungCapital’ en ‘What de FAQ’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met YoungCapital klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over YoungCapital

YoungCapital Group is een recruiting bureau specifiek gericht op studenten en net afgestudeerden personen (Jongeren). Maar het biedt ook services aan andere werkzoekenden. Het hoofdkantoor staat in Hoofddorp. YoungCapital is in 2000 door Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen opgericht en de naam van het bedrijf was toen StudentenWerk.nl. In 2008 hebben ze vervolgens ook de Duitse vacaturebank StudentJob.de opgericht. Door de jaren heen hebben de mannen hun netwerk met online vacaturebanken verder uitgebreid naar België, Spanje, Frankrijk, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. In 2014 is uit de twee vacaturebanken StudentenWerk en StudentJob het uitzendbureau YoungCapital in Nederland ontstaan. In 2015 volgde de opening van het eerste kantoor van YoungCapital Duitsland in Keulen. YoungCapital biedt bedrijven diverse personeelsdiensten aan zoals bijvoorbeeld directe plaatsing, maar ook leasing van werknemers, payrolling, poolbeheer, opleidingen voor kandidaten en planning van opdrachten. YoungCapital is gespecialiseerd in de sectoren detailhandel, klantenservice, banken/verzekeringen en logistiek. YoungCapital werft op verschillende manieren (niet alleen via de kantoren). Sinds 2015 kunnen kandidaten bijvoorbeeld ook solliciteren via WhatsApp en een virtual reality-recruitmentvideo. Voor opdrachtgevers is in 2014 een nieuw wervingssysteem ontwikkeld, eHIRE, waarmee opdrachtgevers online uitzendkrachten kunnen zoeken en boeken. Bij eHIRE wordt geen gebruik meer gemaakt van recruiters. Het is volledig geautomatiseerd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.