Yourhosting Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Yourhosting?

Bel nu Bel nu

Yourhosting Contact

Telefoonnummer
Adres
Grote Voort 225, 8041 BK Zwolle
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Yourhosting. 

Waarom Yourhosting bellen?

U heeft vragen over uw webmail

Bel het Yourhosting telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw webmail. Hoe stelt u uw e-mail in? Wilt u uw huidige e-mailadres verhuizen naar Yourhosting? Kunt u een back-up maken? Yourhosting kan u meer informatie en uitleg geven over hun webmail service.

Hoe werkt de website maker van Yourhosting?

U kunt het Yourhosting nummer bellen wanneer meer wilt weten over de websitemaker van Yourhosting. Hoe werkt het? Welke onderdelen zitten in het pakket? Yourhosting klantenservice kan u meer uitleg geven over de websitemaker van Yourhosting.

Hoe verhuis ik een domein naar Yourhosting?

Neem contact op met Yourhosting klantenservice wanneer u uw domein wilt verhuizen naar Yourhosting. Of wilt u uw Yourhosting domeinnaam verhuizen naar een andere webhoster? Yourhosting klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over het verhuizen van domeinnamen en domeinnaam bij Yourhosting in het algemeen.

U wilt meer informatie over VPS

Wat is VPS? Is uw situatie geschikt voor VPS? Of is er een andere en/of betere oplossing in plaats van VPS? Yourhosting klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over VPS, de soorten VPS en u advies geven over welke service het beste bij uw situatie past.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Yourhosting account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam voor Yourhosting vergeten? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Yourhosting telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Welke webhosting pakket(en) biedt Yourhosting?

U kunt het Yourhosting nummer bellen wanneer meer wilt weten over de webhosting pakket(en) die Yourhosting aanbiedt. Overweegt u Yourhosting en heeft u vragen? De klantenservice van Yourhosting kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de webhosting pakket(en) van Yourhosting.

Live chatten met Yourhosting

Chat met Yourhosting

Neem rechtstreeks contact op met Yourhosting klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Yourhosting klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder, kies het Yourhosting waarmee u wilt chatten en start uw chatgesprek met Yourhosting. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Gedurende de overige uren kunt u een bericht versturen via de chat.

Contact met Yourhosting via WhatsApp

WhatsApp Yourhosting

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Yourhosting is +31388509600. Voeg Yourhosting toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan Yourhosting klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Contact met Yourhosting via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Yourhosting klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Yourhosting klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Yourhosting via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Yourhosting heeft een Facebook-pagina waar zij berichten over de diensten, producten en acties van Yourhosting. Yourhosting klantenservice is van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 21:00 uur, en op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Yourhosting via Twitter

Contact opnemen via Twitter

De klantenservice van Yourhosting is ook actief op Twitter. Yourhosting deelt hier berichten over nieuws en acties van Yourhosting. U kunt een DM naar Yourhosting klantenservice sturen. De klantenservice is via Twitter bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Yourhosting op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Yourhosting heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met informatie over ontwikkelingen en activiteiten van Yourhosting. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Yourhosting klantenservice.

Yourhosting op Linkedin

Bekijk Yourhosting op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Yourhosting staan diverse nieuwsberichten met informatie over Yourhosting en de actuele openstaande vacatures bij Yourhosting. De klantenservice van Yourhosting is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Yourhosting

Yourhosting op Youtube bekijken

Yourhosting heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s met informatie over Yourhosting en de vele verschillende producten die zij aanbieden. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Email instellen’, ‘Webinars’ en ‘Office 365’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Yourhosting klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Yourhosting

Yourhosting is in 2001 opgericht in Zwolle. Yourhosting heeft meer dan 1 miljoen geregistreerde domeinnamen. Sinds 1 januari 2022 zijn Argeweb, Sohosted, Vevida, Alphamega Hosting en VIP Internet onderdeel van Yourhosting en daardoor is Yourhosting de grootste webhosting aanbieder in Nederland. Yourhosting biedt verschillende webhosting pakketten aan voor diverse soorten websites en webshops. In 2017 is het zusterbedrijf met de naam Starthosting overgegaan in Yourhosting. Starthosting was het budgetmerk van Yourhosting. Yourhosting biedt shared hosting en VPS hosting aan. Shared hosting wordt aangeboden via 3 verschillende pakketten Max., Plus en Start. De namen weerspiegelen de grootte van de pakketten en staan voor de hoeveelheid websites en e-mailadressen worden geboden, en de diverse groottes GB schijfruimte, snelheden en dataverkeer. VPS hosting wordt aangeboden als managed en unmanaged. VPS hosting is voor ervaren websites en grotere websites een uitkomst (meer dan enkele tienduizenden bezoekers per maand). Hierbij gelden onder andere de grootte van het dataverkeer, RAM en SWAP RAM, het aantal CPU cores, de hoeveelheid dataverkeer en de grootte van de opslag als keuzemogelijkheden voor de pakketten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.